آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه بازی که اگه یاد بگیری معتادش میشی :D سبک بازی واقع گرایانس تقریبا و کوچکترین اشتباه مساوی میشه با مرگ :D

2 تا تیم 5 نفره روبروی هم بازی میکنن که 3 تا مد داره بازی و مد بمب خیلی باحاله و نفسگیر
چنتا تریلر از گیم پلی ببین حتما، خیلی هم پلیر توی ایران داره
ممن الان نزدیک به 1500 ساعت بازی کردم هنوزم روزی 3 4 ساعت بازی میکنم حداقل :D
مننون الان میرم ببینم چیه

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: aliahmadi2
شما که گرفتی یک توضیحی راجبش بده
انلاینش مثل بتل فیلد یا کد ه ؟
اخه افلاینش و اگه اشتباه نکنم دو بازی کردم بدم بود هی باید با افراد مختلف هماهنگ میکردی و همه کاراکترارو میبردی به سمت هدف
والله همونطور که گفتم من دیشب گرفتم و هنوز تستش نکردم دوستمون هم راهنماییتون کردن .
ولی مثل اینکه بازیش به شدت اعتیاد آوره

• Like
Reactions: aliahmadi2
سلام دوستان
ببخشید یه راهنمایی و پیشنهاد میخواستم از دوستان اهل فن. میخواستم ببینم از بین این بازی هایی که الان واسه بلک فرایدی تخفیف خورده کدوم رو پیشنهاد میدید؟ یا کدوم ارزش خرید داره. من برام اوپن ورد و غیر خطی بودن بازی خیلی مهمه، کلا بازی ای باشه که گیم پلی ـه طولانی ای داشته باشه و مدت زیادی مشغول نگهت داره. مثل جی تی ای، هیتمن، فارکرای، اسکایریم و ...

Tom Clancy’s The Division - $14.99 خیلی دوست دارم تجربه ـش کنم فقط نمیدونم برای بازی کردنش آیا داشتن پلاس اجباری ـه؟
For Honor - $25.19 بازی ـه جذابی بنظر میاد، فقط در مورد گیم پلی ـش اونایی که بازی کردن چطوریه؟ طولانی هست؟
Dishonored 2 - $19.99 نسخه ی یکش رو بازی کردم واقعا لذت بردم، بنظرتون قیمتش پایین ترم میاد یا الان بخرمش؟
Life is Strange - $4.99 در مورد این بازی هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم اکشن نداره، بعده یه مدت خسته کننده نمیشه؟
Just Cause 3 - $11.99 گیمری که جی تی ای و فارکرای بازی کرده باشه این بازی میتونه براش راضی کننده باشه؟ چطوره بازیش؟

به جزء این بازیها، از بین بقیه ی بازیهایی که الان واسه بلک فرایدی تخفیف خوردن پیشنهاد دیگه ای دارین؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید. ممنونم ...

• Like
Reactions: all4u
سلام دوستان
ببخشید یه راهنمایی و پیشنهاد میخواستم از دوستان اهل فن. میخواستم ببینم از بین این بازی هایی که الان واسه بلک فرایدی تخفیف خورده کدوم رو پیشنهاد میدید؟ یا کدوم ارزش خرید داره. من برام اوپن ورد و غیر خطی بودن بازی خیلی مهمه، کلا بازی ای باشه که گیم پلی ـه طولانی ای داشته باشه و مدت زیادی مشغول نگهت داره. مثل جی تی ای، هیتمن، فارکرای، اسکایریم و ...

Tom Clancy’s The Division - $14.99 خیلی دوست دارم تجربه ـش کنم فقط نمیدونم برای بازی کردنش آیا داشتن پلاس اجباری ـه؟
For Honor - $25.19 بازی ـه جذابی بنظر میاد، فقط در مورد گیم پلی ـش اونایی که بازی کردن چطوریه؟ طولانی هست؟
Dishonored 2 - $19.99 نسخه ی یکش رو بازی کردم واقعا لذت بردم، بنظرتون قیمتش پایین ترم میاد یا الان بخرمش؟
Life is Strange - $4.99 در مورد این بازی هم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم اکشن نداره، بعده یه مدت خسته کننده نمیشه؟
Just Cause 3 - $11.99 گیمری که جی تی ای و فارکرای بازی کرده باشه این بازی میتونه براش راضی کننده باشه؟ چطوره بازیش؟

به جزء این بازیها، از بین بقیه ی بازیهایی که الان واسه بلک فرایدی تخفیف خوردن پیشنهاد دیگه ای دارین؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید. ممنونم ...

Divison بازی بدی نیست میگن بعد از یه آپدیت خیلی تغییر کرده و خوب شده ولی خب تعداد پلیرهاش از روز اول عرضه به اینور خیلی کم شده من توصیه نمیکنم بازیو
For Honor بازی خوبیه ولی سرورهای جالبی نداره، یکم نتت مشکل داشته باشه از بازی میفتی بیرون، آنلاین متوسطی هم داره نه عالیه و بد اینم توصیه نمیکنم :D
Dishonored 2 خیلی بازی خوبیه، ولی اونطوری که فکر میکنی OpenWorld نیست و زیاد هم بازی طولانی نست ولی خب ارزش تجربه بالایی داره ، به نظرم گیم پلی و بعضی مراحل ببین شاید با محیط و شخصیت هاش حال نکنی، قیمتش عالیه الان اگه میخای بخری حتما همین حالا بگیر
Life Is Strange یک بازی داستان محور که بیشتر به خوندن دیالوگها و انتخاب گزینه میگذره بعید میدونم دوست داشته بشی
Just Cause 3 یک بازی فان و سرگرم کننده، اصلا با GTA مقایسه نکن ولی خب یه سری کارها میشه توش انجام داد که تو هیچ بازی نمیشه انجامش بدی، برای سرگرم شدن بد نیست

من اینارو بهت پیشنهاد میکنم :
Horizon Zero Down
Nier Automata
Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands
Rainbow Six

Divison بازی بدی نیست میگن بعد از یه آپدیت خیلی تغییر کرده و خوب شده ولی خب تعداد پلیرهاش از روز اول عرضه به اینور خیلی کم شده من توصیه نمیکنم بازیو
For Honor بازی خوبیه ولی سرورهای جالبی نداره، یکم نتت مشکل داشته باشه از بازی میفتی بیرون، آنلاین متوسطی هم داره نه عالیه و بد اینم توصیه نمیکنم :D
Dishonored 2 خیلی بازی خوبیه، ولی اونطوری که فکر میکنی OpenWorld نیست و زیاد هم بازی طولانی نست ولی خب ارزش تجربه بالایی داره ، به نظرم گیم پلی و بعضی مراحل ببین شاید با محیط و شخصیت هاش حال نکنی، قیمتش عالیه الان اگه میخای بخری حتما همین حالا بگیر
Life Is Strange یک بازی داستان محور که بیشتر به خوندن دیالوگها و انتخاب گزینه میگذره بعید میدونم دوست داشته بشی
Just Cause 3 یک بازی فان و سرگرم کننده، اصلا با GTA مقایسه نکن ولی خب یه سری کارها میشه توش انجام داد که تو هیچ بازی نمیشه انجامش بدی، برای سرگرم شدن بد نیست

من اینارو بهت پیشنهاد میکنم :
Horizon Zero Down
Nier Automata
Tom Clancy’s Ghost Recon® Wildlands
Rainbow Six
ممنونم... فقط نگفتی کدوماش پلاس اجباری میخواد. Dishonored که خریدش قطعیه، گیم پلی ـه For Honor هم یه چند تا تو یوتیوب ببینم چطوریه احتمالا بگیرم. در مورد این 3 تا بازی Horizon، Ghost Recon و Rainbow Six ... میشه دقیق بگی آیا پلاس اجباری میخوان یا نه؟ رینبو که میدونم اساسا یه بازی ـه آنلاینه در مورد اون دو تا چطور؟ همینطور For Honor ، اینم پلاس اجباری میخواد یا نه؟

ممنونم... فقط نگفتی کدوماش پلاس اجباری میخواد. Dishonored که خریدش قطعیه، گیم پلی ـه For Honor هم یه چند تا تو یوتیوب ببینم چطوریه احتمالا بگیرم. در مورد این 3 تا بازی Horizon، Ghost Recon و Rainbow Six ... میشه دقیق بگی آیا پلاس اجباری میخوان یا نه؟ رینبو که میدونم اساسا یه بازی ـه آنلاینه در مورد اون دو تا چطور؟ همینطور For Honor ، اینم پلاس اجباری میخواد یا نه؟

Horizon که کلا آفلاینه و اصلا نیازی به اینترنت نداره چه برسه به پلاس :D

Ghost Recon باید به نت وصل باشی ولی اگه بخای با دوستات بازی کنی باید پلاس داشته باشی، اگه پلاس نداشته باشی همه ماموریتهارو باید تنها بری

For Honor هم یه بخش داستانی داره نسبتا کوتاه و بقیه قسمتهاش آنلاین و پلاس لازم داره

• Like
Reactions: AGENṪ 47
دوستان بین injustice 2 و evil within 2 کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟
ممنون از کمکتون
2 سبک کاملا متفاوت ولی قیمت Injustic خیلی خوبه، Evil Within هم بازی خیلی خوبیه خودم میخام بگیرم تخفیف خوبی خورده به نظرم خرید اینجاستیس بهتره چون ممنکه بعدا Evil Within تخفیف بیشتری بخوره

• Like
Reactions: dooste.man83
سلام دوستان

تو اينايي كه گفتي قطعا دويژن ميارزه بقيه رو ديسكي بگيري بهتره چون كوتاه هستن البته for honor هم سبك هك ن اسلشه بد نيست

• Like
Reactions: AGENṪ 47
خب دوستان برا اونایی که این مدت بازی Pre Order کردن یا Digital Day 1 خریدن سونی یک عدد کد تخفیف 20% فرستاده که تا 19 ماه بعد اعتبار داره

روی این تخفیفهای Black Friday هم میشه اعمالش کرد :x
اره واسه ی منم 5 دقیقه پیش اومد چون ابان کال اف دیوتی و استاروارز رو پیش خرید کرده بودم.تاریخ انقضاش رو به میلادی زده 19 برج 12 که به شمسی میشه 28 آذر ماه.ولی من میذارمش واسه ی تخفیفات کریسمس.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sorrowful

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or