آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

عجب داستانی شد این خرید از امازون..0 اومدم برای یکی از دوستان(خارج از انجمن) این خرید انجام بدم رفتم اشتباهی 40 دلار گیفت ایتونز گرفتم~X(..حالا نمیدونم چی کارش کنم..20 دلار سر پلاس سود کردم 40 دلار سر این خرید اشتباه، ضرر..هر کی ایتونز خواست 4 تا ده دلاری دارم..و موقع خرید گیفت هم دقت کنین
خوب برادر با ضرر خوب ازت خریدارم

بستگی به سرعت دانلودت داره ولی مثلا من هر بازی رو توی سه شب دانلود میکنم وتوی 1 ساعت هم انتقالش میدم به کنسول البته میتونی هاردت رو بدی مغازه دارا تا برات دیتا رو کپی کنن قیمتش هم بین 5 تا 10 تومن درمیاد
دوست عزیز از چه اینترنتی دانلود میکنی؟ADSL یا 4G ؟ شبها چه ساعتی دانلود میکنی؟

دوستان عزیز یه بار کامل توضیح میدم تا به هر شخصی تک تک جواب پیغام خصوصی ندم و کسی به مشکل نخوره.
برای خرید پلاس 40 دلاری از وب سایت امازون امریکا
1-اکانت میسازید با ادرس امریکا با یه شماره فیک
2-از طریق وب سایت های مختلف اطلاعات یه کارت اعتباری فیک پیدا میکنید.
3-از وب سایت هایی که فروش گیفت امازون دارن 2 عدد گیفت 20 دلار میگیرین.
4-وارد اکانت خودتون میشید تو سایت امازون و کد هایی که گرفتین redeem میکنید
5-از طریق این لینک کارت 40 دلاری تو سبد کالاتون تو سایت امازون اضافه میکنید
6-این قسمت از شما اطلاعات یه کارت اعتباری میخواد که مهم نیست فیک باشه فقط باید استاندارد باشه الگوریتم شماره کارت
7-مراحل اخر تایید کنید و لینک به ایمیلتون ارسال میشه
چند نکته مهم:
حتما همه مراحلی که به سایت امازون ربط داره با ایپی امریکا وارد سایت بشین
عکسی چیزی نمیخواد
مالیات نمیخوره
کد هایی که ارسال میشه انقضا نداره
موفق باشید

اکونت من 2 روز پیش دقیقا با همین روش بن شد 40 دلارم هم پرید
شماره کارت رو دادم بعد گفت باید حتما آدرس بدی .خلاصه کنم 173 هزارتومنم دود شد رفت هوا

• Like
Reactions: Hunger Games
EA تخفیف های خفنی زده خدایی. BF4 و Hardline به صوردت باندل با هم میده 7 دلار.رو هوا گرفتم.خیلی خوبه خدایی. Mirrors Edge هم میده 4.99 LOL
MK X هم فکر کنم شده بود 6 دلار.بشتابید

شماره کارت رو دادم بعد گفت باید حتما آدرس بدی .خلاصه کنم 173 هزارتومنم دود شد رفت هوا
ولی سه نفر از کاربرهای همینجا (سه تا رو میدونم) خریدیم و مشکلی نبوده. پیدا کردن یه آدرس و یه اطلاعات کارت فیک هم اصلاً کار سختی نیست.

دوستان همین جا خریدن فقط من نیستم برادر اکانت کسی هم بن نشده
به هر حال اینم یه راه حلی هست سود و منافع شخصی هم نداره..کسی که خواست میگیره نخواست نمیگیره

EA تخفیف های خفنی زده خدایی. BF4 و Hardline به صوردت باندل با هم میده 7 دلار.رو هوا گرفتم.خیلی خوبه خدایی. Mirrors Edge هم میده 4.99 LOL
گرون هم انداخته بهت :D بتل4 و هاردلاین چند ماه پیش باندالش سرجمع روی هم 5 دلار تخفیف زد :D میرورز رو هم 1 دلار بود بازم گرونه بس که بیخوده:D
فقط حال میکنی بلک اوپس 3 با وجود گذشت چندین سال از عرضش فقط 25 درصد تخفیف خورده:D خدا یعنی چقدر آمار فروش این بازی بالاست که قیمتش پایین بیا نیست حتی سیزن پسشم هیچوقت ندیدم تخفیف بخوره ! خداوکیلی بهترین مولتی توی کل سری های کال اف دیوتی در نسل8 رو داره

دوستان چه بازيايي تخفيف خورده براي جمعه سياه؟ فيفا هم جزوشون هست؟
اره فیفا 18 شده 36 دلار.خب لیست رو برو نگاه کن از توی سایت راحته که :D

MK X هم فکر کنم شده بود 6 دلار.بشتابید
فقط BF4 توشون ارزش داره! که اونم به تنهایی قبلا تا 5 دلار هم اومده بود، حالا خودت بتل 4 رو با هاردلاین بازی کنی مقایسه سطح کیفیت این دو عنوان میشی.;;)

• Like
Reactions: ps34 and Lions Gate
فقط BF4 توشون ارزش داره! که اونم به تنهایی قبلا تا 5 دلار هم اومده بود، حالا خودت بتل 4 رو با هاردلاین بازی کنی مقایسه سطح کیفیت این دو عنوان میشی.;;)
BF 4 هنوزم خیلی پیلیر داره.ولی خب باهم بگیری Hardline فقط میشه 2 دلار :D یعنی انقدرم ارزش نداره ؟:D

دوست عزیز از چه اینترنتی دانلود میکنی؟ADSL یا 4G ؟ شبها چه ساعتی دانلود میکنی؟
من از adsl استفاده میکنم سرعت دانلود توی ساعات رایگان هم تقریبا 1.5 مگه
4g هم خوبه ولی ثبات نداره و هی وسط دانلود قطع میشه شب های شلوغ هم که سرعت افتضاح میشه واسه گرفتن حداکثر سرعت دانلود هم باید از سرور ها ایرانی استفاده کنی

• Like
Reactions: aliahmadi2
گرون هم انداخته بهت :D بتل4 و هاردلاین چند ماه پیش باندالش سرجمع روی هم 5 دلار تخفیف زد :D میرورز رو هم 1 دلار بود بازم گرونه بس که بیخوده:D
فقط حال میکنی بلک اوپس 3 با وجود گذشت چندین سال از عرضش فقط 25 درصد تخفیف خورده:D خدا یعنی چقدر آمار فروش این بازی بالاست که قیمتش پایین بیا نیست حتی سیزن پسشم هیچوقت ندیدم تخفیف بخوره ! خداوکیلی بهترین مولتی توی کل سری های کال اف دیوتی در نسل8 رو داره

اره فیفا 18 شده 36 دلار.خب لیست رو برو نگاه کن از توی سایت راحته که :D

اقت دكت گرم از كجا ميتونم نگاه كنم ليست رو؟

BF 4 هنوزم خیلی پیلیر داره.ولی خب باهم بگیری Hardline فقط میشه 2 دلار :D یعنی انقدرم ارزش نداره ؟:D
چرا، ارزش بیشتر از 2 دلاره دیگه! اون زمون که اومد من بعد 4 ماه تو اورجین 20 دلار بابتش پیاده شدم، شوتینگ و گیم پلی بازی همون بتل 4 هست با این تفاوت که بازی کمی ارکید شده و فان! البته بازی مد های جذابی هم داره به غیر از یکی و دو تا.

• Like
Reactions: Lions Gate and ps34
دوستان میخوام یه برنامه affinity photo برای ایپد بخرم
الان قیمتش ۲۰ دلاره میخوام بدونم به خاطر بلک فرایدی این قیمت شده یا همیشه همین قیمت بوده؟ اگر گرونتر بوده تا همین الان بخرمش؟؟
از کجا بفمم چقد تخفیف خورده یا کی میخوره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or