آخرین ویرایش:
خود شما اگه بدونی فلان مدل کنسول هک شده و میتونی بهترین بازی هارو بدون دردسر انجام بدی وسوسه نمیشی بری بخریش. این یعنی تقاضا زیاد میشه و میشه اولین منفعت سونی. دوما تو نسل بعدی هم تاثیر داره . به این صورت که نسل جدید رو مشتاقانه میخری به این امید که مثل نسل قبلی همین کنسول دوباره هک بشه. سونی هم بعد از اینکه دید بازار داره اشباع میشه و دیگه تقاضا کم شده احتمالا اکی رو میده. ولی خودشو بی اطلاع نشون میده تا از اعتراض شرکتهای بازی ساز در امان باشه. یه زمانی رسیورهای قدیمی با یک کد باز میشدن و بعد بعد یکی دو هفته دوباره بسته میشدن و دوباره بار میشدن و این چرخه ادامه داشت. همه هم برنده بودن . من کانال رو میدیدم. هکر معروف میشد و از طرفی با مدیران شبکه هماهنگ بود. مدیر شبکه هم یه گوشه از برنامه های کانالش رو نشون مردم میداد و مردم رو ترغیب به خریدن اشتراک میکرد.
پس چرا نمیزاره PS3 هک شه؟دقت نکردی دوست من . گفتم هرموقع بازارش به اشباع برسه و سودش کم بشه این کارو میکنه . درست مثل مغازه داری که اجناس بدون مشتریش رو با قیمت خرید میزاره.
در ضمن قیمت قطعاتی با ابعاد کنسول خیلی کمتر از قطعاتی با ابعاد گوشیه . بنابر این قیمت نهایی کنسول هم به نسبت مثل قیمت نهایی یک گوشی در میاد .
حتی اگر حرفتون هم درست باشه بازم زمان زیادی مونده که سونی به این نتیجه برسه بازار اشباع شده و... چون با اینکه وسط نسل هستیم سونی نسل قبلو ول نکرده و هنوزم توی استور بازی های ps3 هست و بنظرم هنوز براش آپدیت firmware میاددقت نکردی دوست من . گفتم هرموقع بازارش به اشباع برسه و سودش کم بشه این کارو میکنه . درست مثل مغازه داری که اجناس بدون مشتریش رو با قیمت خرید میزاره.
در ضمن قیمت قطعاتی با ابعاد کنسول خیلی کمتر از قطعاتی با ابعاد گوشیه . بنابر این قیمت نهایی کنسول هم به نسبت مثل قیمت نهایی یک گوشی در میاد .
در پی آخرین اخبار هک PS4 و بحث های حاشیه ای دوستان، تصمیم گرفته شد که تاپیک ای جداگانه برای تبادل نظر درباره ی باید و نبایدهای هک PS4 و بحث درباره ی اخبار اون ایجاد بشه تا هم تاپیک اخبار هک PS4 نظم خودش رو برای اطلاع رسانی داشته و هم دوستان بتونند تاپیکی مختص برای کفتگو درباره ی هک PS4 داشته باشن.
PS4 4.07 Unlimited PSN Gamesharing Hardware Method by Xmax Katsu!
Previously we've seen the Russian / Brazilian, Egyption and standard PS4 GameSharing methods, but today PlayStation 4 hacker xmaxkatsu shared a glimpse at a hardware method he's using to get unlimited PSN games on primary accounts via Sony's latest PlayStation 4 Firmware 4.07!
penedeyewink:
This isn't the first time hardware mods have been suggested for the PlayStation 4, and his Tweet (below) states the following, to quote:
4.07 flash+HDD S/N bypass unlimit PSN primary acc share possible
Just imagine how many times you could gameshare Destiny, Call of Duty, Final Fantasy VX, or any other game you'd like. Especially for the money-grabbers who hack a console to make revenue from it, I could see it go big in a way
We'll see if I can speak with Xmax Katsu this week, and maybe we can find out a bit more over this topic. Hopefully he can post a tutorial over this, and what is needed in order to execute this to work!.