آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دوستان بیخیال این تعریف و توجیه Gaming Device بشید، PC در واقع یه Hamechi Device هست :d همه کارهارو میتونه انجام بده پس هر چیزی که بگید یه سرش تو PC هست مثل همین Gaming Device

اگه میگفت تا این قیمت حرفش درست بود چون با 400 دلار سیستم برای رقابت با کنسولای نسل فعلی هم درست نمیشه بست وای به حال نسل بعد ...

همونطور که به نظر شما PC = Gaming Device ممکنه از نظر اون کسی که اون حرف رو زده PC =/= Gaming Device اینم مشکل من یا کسی که این حرفو زده نیست. درضمن من اصلاً چیزی راجع به X1 نگفتم که میگی ترول میکنی. اگه این چیزایی که گفتم ترول بود که خداروشکر وقتمون الکی هدر نرفت و بالاخره معنیه ترول رو هم فهمیدیم :دی
وقتی به من میگی دارم حرف اون بابا رو ترول میکنم، از نظر من شما هم صرفا داری حرف من رو ترول میکنی :دی حالا انصافا بدون توجه به این حرفی که سونی زده و خارج از این مبحث، از نظر من PC هم میتونه یه وسیله بازی باشه، خیلی ها هم هستن که PC رو مخصوص بازی استفاده میکنن پس همچین وسیله ای نمی تونه خارج از Gaming Device باشه. بگذریم :دی
بنده اینجا مسئول هرکی PS3 داره و میخواد PS فن بازی دربیاره نیستم. این مسخره شدن بحث هم تو همه ی تاپیک ها بالاخره یه شروع کننده داره ، مثل اون آقایی که کامنت میذاره " بجای اینکارا انحصاری بساز " و بقیه ی پست ها رو پاک میکنه پس الزاماً اینجوری نیست که فن های سونی شروع کننده باشن منتها همونطور که گفتم چون شما عادت دارید از بالا به بقیه نگاه کنید ما رو مقصر میدونید همیشه بجای اینکه یه نگاهی هم به خودتون بندازید.
اتفاقا الزاما همین جوری هست، یعنی در 90 درصد مواقع همین جوری هست :دی 500 تا تاپیک بعد از معرفی کنسول مایکروسافت زده شده، برید نگاه کنید ببینید کدومشون به خیر و خوشی به پایان کارشون رسیدن :دی فن های مایکروسافت هم قطعا بی تقصیر نیستن، یه رابطه دو طرفه وجود داره این وسط. فقط معلوم نیست چرا آخرش ما بدهکار میشیم :دی

آخرین ویرایش:
دوستان بیخیال این تعریف و توجیه Gaming Device بشید، PC در واقع یه Hamechi Device هست
:d
One هم پس Hamechi Deviceــه چون میتونه موزیک,فیلم,بازی,اسکایپ,App,Netflix و... رو انجام بده:d
اینکه بگیم PC گیمینگ دیوایس نیست چون کارای دیگه هم انجام میده مثل اینه که بگیم Xbox One کنسول نیست چون میتونه کارای دیگه هم انجام بده!
Steambox کنسوله یا PC یا gaming device؟

بحث ها سر Performance کنسول های نسل بعد(Xbox One و PS4 ) بود. (البته اکثر بحث ها علمی و منطقی نبود)
چطوری از این بحث ها به این نتیجه رسیدین که PC یک Gaming Device نیست؟؟؟!!!!
شرکت های Nvidia و AMD هر سال دارند GPU جدید عرضه می کنند و از Gaming Evolved و It's meant to be played حمایت می کنند. ولی با این وجود PC یک وسیله Gaming نیست؟؟!!!!!
pc فقط برای بازی کردن نیست اما Gaming Device هم محسوب میشه.

وقتی به من میگی دارم حرف اون بابا رو ترول میکنم، از نظر من شما هم صرفا داری حرف من رو ترول میکنی :دی حالا انصافا بدون توجه به این حرفی که سونی زده و خارج از این مبحث، از نظر من PC هم میتونه یه وسیله بازی باشه، خیلی ها هم هستن که PC رو مخصوص بازی استفاده میکنن پس همچین وسیله ای نمی تونه خارج از Gaming Device باشه. بگذریم :دی
پس در این حالت جای بحث کردن نمیمونه چون من هرچی بگم از نظر شما ترول حساب میشه و همینطور برعکس :دی !!!!!!!!!!!!!
بله کسی اینجا نمیگه PC برای بازی نیست و چیزی هم که بشه باهاش بازی کرد Gaming Device محسوب میشه ولی نه اون چیزی که ما الان دنبالش هستیم. تفاوت قمیت ها رو هم باید درنظر گرفت وگرنه اصلاً چه دلیلی داره که کنسول ها ساخته بشن؟
اتفاقا الزاما همین جوری هست، یعنی در 90 درصد مواقع همین جوری هست :biggrin1: 500 تا تاپیک بعد از معرفی کنسول مایکروسافت زده شده، برید نگاه کنید ببینید کدومشون به خیر و خوشی به پایان کارشون رسیدن :biggrin1: فن های مایکروسافت هم قطعا بی تقصیر نیستن، یه رابطه دو طرفه وجود دارد این وسط.
باشه منم قبول میکنم که هردو طرف مقصر هست ولی اصلاً چرا باید اینجوری باشه؟ یعنی شما اونور گود ایستاده باشی و ما اینور؟ من میگم اگه بحث به مسخره بازی کشیده شد نگاه کن ببین مقصر کی بوده بعد جواب همونو با مسخره کردن و اینجور کارا بده نه اینکه تا دیدی تاپیک بهم ریخت تو هم بدتر هرکی خواست باهات بحث کنه شروع کنی به تمسخر و اخرشم بگی وقتی تاپیک اینجوریه انتظار بحث منطقی نداشته باش.

من که یه نفر هستم ولی وقتی ملت ببینن یه تاپیک از همون اولش میره تو فاز مسخره بازی، همه شروع میکنن به مسخره بازی
biggrin1.gif
من نمی تونم به کسی بگم مسخره بازی در نیار چون به من ربطی نداره. البته شما هم اگه به قصد بحث منطقی وارد میشدید مطمئن باش من جوابت رو منطقی میدادم ولی انصافا من به این نمیگم بحث منطقی
biggrin1.gif
این اولین کامنت شما تو این تاپیک در جواب کامنت من
آقا بیخیال من اشتباه کردم اصلاً :دی شما به بزرگواری خودتون عفو کنید بنده رو :دی

آخرین ویرایش:
@ Frobary

حتی اگر منظورشون از Most Powerful Gaming Device رایانه های شخصی مخصوص گیمینگ هم بوده باشه هیچ راهی نداره ثابت کنی حرفشون غیر منطقی هست :دی ثابت شده که کنسول ها اوایل عرضه از نظر بازدهی چیزی از PC های با سخت افزار مشابه و یا حتی خیلی بهتر کم ندارن و حتی میشه گفت بازدهی بهتری هم دارن و اختلافشون بعد از گذشت چند سال معلوم میشه و هی بیشتر و بیشتر هم میشه. پس این حرفی که زدن اصلا چیز خاصی نیست که بخوای بهش گیر بدی :دی

الان نگاه کن با 512 مگ رم داره GTA V رو سخت افزار عتیقه ی کنسول های نسل هفتم اجرا میشه با اون گرافیک خفن. حالا با سخت افزار مشابه 360 یا PS3 جی تی ای Vice City میتونی رو کامپیوتر خانگی Run کنی یا نه؟ :دی

طبیعی هم هست که منظورشون قوی ترین دستگاه بازی در همون حوالی عرضه باشه نه 6-7 سال بعد که جدیدترین تکنولوژی ها رو PC اومد ولی سخت افزار کنسول ثابت مونده :دی
Behnam_Yakuza
من دیگه نمیکشم
biggrin1.gif
گیر خاصی هم ندادم، فقط گفتم سونی اینو گفته دوستان گفتن PC تو Gaming Device حساب نیست، حالا تو میگی PC هم حسابه که دستت هم درد نکنه
biggrin1.gif
خب منظورت از وسط کشیدن این حرفشون این بود که بگی سونی یه چیز رو هوا پرونده یا اطلاعات الکی داده دیگه، وگرنه نمیگفتی که :دی به هر حال من جواب رو دادم دیگه :دی
ولی خارج از شوخی اگه منظورشون واقعا این بوده که چرت گفتن دیگه (اگه واقعا منظورشون این باشه)، دیگه فکر نکنم به اثبات کردنش هم نیازی باشه.
نیاز هست دیگه :دی من که کامل توضیح دادم :دی الان تو سخت افزار همین 360 و بازدهیش رو مقایسه کن با PC های High End سال 2006 و 2007. رو کدومشون میتونی TLOU و GTA V و... اجرا کنی؟ پس حرفشون چرت نیست :دی

آخرین ویرایش:
باشه منم قبول میکنم که هردو طرف مقصر هست ولی اصلاً چرا باید اینجوری باشه؟ یعنی شما اونور گود ایستاده باشی و ما اینور؟ من میگم اگه بحث به مسخره بازی کشیده شد نگاه کن ببین مقصر کی بوده بعد جواب همونو با مسخره کردن و اینجور کارا بده نه اینکه تا دیدی تاپیک بهم ریخت تو هم بدتر هرکی خواست باهات بحث کنه شروع کنی به تمسخر و اخرشم بگی وقتی تاپیک اینجوریه انتظار بحث منطقی نداشته باش.
من که یه نفر هستم ولی وقتی ملت ببینن یه تاپیک از همون اولش میره تو فاز مسخره بازی، همه شروع میکنن به مسخره بازی :دی من نمی تونم به کسی بگم مسخره بازی در نیار چون به من ربطی نداره. البته شما هم اگه به قصد بحث منطقی وارد میشدید مطمئن باش من جوابت رو منطقی میدادم ولی انصافا من به این نمیگم بحث منطقی :دی این اولین کامنت شما تو این تاپیک در جواب کامنت من:
دوست داشته بگه Gaming Device !! همونجور که مایکرو به Game میگه " experiment " یا به گیمر میگه مشتری !!! شما اگه فکر میکنی منظورش PC هم بوده مشکل خودته چون هیچ آدم با منطق و سالمی یه PC چند هزار دلاری رو با یه کنسول 400 دلاری مقایسه نمیکنه. هرجور غیر از این هم دوست داری آزادی فکر کنی ولی نمیتونی به کسی بقبولونی تا وقتی نمیتونی ثابتش کنی.
البته شاید هم هدفتون بحث منطقی بوده ولی انصافا این لحن صحبت کردن واسه خواننده یه چیز دیگه رو القا میکنه :دی
آقا بیخیال من اشتباه کردم اصلاً :biggrin1: شما به بزرگواری خودتون عفو کنید بنده رو :biggrin1:
نه بابا این حرفها چیه :دی اصلا اشتباه از من بود اومدم کامنت شما رو جواب دادم :دی
====
Behnam_Yakuza
من دیگه نمیکشم :دی گیر خاصی هم ندادم، فقط گفتم سونی اینو گفته دوستان گفتن PC تو Gaming Device حساب نیست، حالا تو میگی PC هم حسابه که دستت هم درد نکنه :دی ولی خارج از شوخی اگه منظورشون واقعا این بوده که چرت گفتن دیگه (اگه واقعا منظورشون این باشه)، دیگه فکر نکنم به اثبات کردنش هم نیازی باشه.
الان تو سخت افزار همین 360 و بازدهیش رو مقایسه کن با PC های High End سال 2006 و 2007. رو کدومشون میتونی TLOU و GTA V و... اجرا کنی؟ پس حرفشون چرت نیست
تو پروفایل گفتم بهت :دی شما کاری به 2005 و اینا نداشته باش، PS4 و XOne رو با همین 2013 مقایسه کن. البته مقایسه کاملا اشتباهی هست ولی خودت اصرار داری :دی

آخرین ویرایش:
لول بابا ! چندتا از بزرگترین بازیهای تاریخ مثل سریه HL و سری DOOM و QUAKEبازیهای Blizzard و ..................... به صورت انحصاری یا پلتفوم اصلیشون PC بوده بعد PC از Gaming Device حساب نمیشه ؟!!!:lol: دیگه لطفا بیشتر از این نه مارا تمسخر کنید نه خودتون را !
خیلی جالبه برای یه گُنده گویی که از طرف سونی واریز شده میخواین هرجور شده یه حقیقت را به نا حقیقت تو کتمان کنید !

حتی اگر منظورشون از Most Powerful Gaming Device رایانه های شخصی مخصوص گیمینگ هم بوده باشه هیچ راهی نداره ثابت کنی حرفشون غیر منطقی هست
:biggrin1:
ثابت شده که کنسول ها اوایل عرضه از نظر بازدهی چیزی از PC های با سخت افزار مشابه و یا حتی خیلی بهتر کم ندارن و حتی میشه گفت بازدهی بهتری هم دارن و اختلافشون بعد از گذشت چند سال معلوم میشه و هی بیشتر و بیشتر هم میشه. پس این حرفی که زدن اصلا چیز خاصی نیست که بخوای بهش گیر بدی
:biggrin1:
یعنی داری میگی PS4 از PC متشکل از دوتا SLI و تایتان Core i7 قویتره؟:d

XBone کارای دیگه میتونه بکنه ولی نه همه کارارو ، میتونی باهاش اتوکد کار کنی ؟! میتونی رندرینگ انجام بدی ؟! میتونی طراحی کنی "حالا هر چیزی رو" و ...

در مورد استیمباکس زیاد نخوندم اما خوده استیم خب برای بازی هست و این وسیله هم بیشتر سر و کارش با همون بازی باید باشه و اگه کاره دیگه ای هم انجام بده به خاطر ماهیت PC بودنش هست تازه اگه انجام بده باز هم به گستردگی یه سیستم پیشرفته نیست ...
با PC هم نمیشه مثل Xbox one مولتی تسکینگ کرد,چه ربطی داره؟:d
(من تو عمرم از pc برای اتوکد و دوستان استفاده نکردم پس در واقع pc من کنسول بوده آیا؟)
بهرحال نکته اینه که کارهای متنوع Xbox one باعث نمیشه از ماهیتش که کنسوله خارج شه
steambox هم به عنوان کنسول ازش نامبرده میشه ولی در حقیقت یه Custom PC مثل محصولات Alienware هست.

آخرین ویرایش:
One هم پس Hamechi Deviceــه چون میتونه موزیک,فیلم,بازی,اسکایپ,App,Netflix و... رو انجام بده:d
اینکه بگیم PC گیمینگ دیوایس نیست چون کارای دیگه هم انجام میده مثل اینه که بگیم Xbox One کنسول نیست چون میتونه کارای دیگه هم انجام بده!
Steambox کنسوله یا PC یا gaming device؟

XBone کارای دیگه میتونه بکنه ولی نه همه کارارو ، میتونی باهاش اتوکد کار کنی ؟! میتونی رندرینگ انجام بدی ؟! میتونی طراحی کنی "حالا هر چیزی رو" و ...

در مورد استیمباکس زیاد نخوندم اما خوده استیم خب برای بازی هست و این وسیله هم بیشتر سر و کارش با همون بازی باید باشه و اگه کاره دیگه ای هم انجام بده به خاطر ماهیت PC بودنش هست تازه اگه انجام بده باز هم به گستردگی یه سیستم پیشرفته نیست ...

ولی بین این بحثهای مسخره و شوخی که میشه بعید میدونم کسی اعتقاد نداشته باشه PS4 تو حالت عادی بدون Cloud و این خزعبلات از XBone چند لول بالاتره حالا قرار نیست حرف جاناتان بلو درست از آب دربیاد و فریم ریت دوبرابر باشه ولی قطعاً تو بحث بازیهای انحصاری این برتری خودش رو نشون میده و متأسفانه نسل بعد هم باید اون جایزه Best Graphics ـه VGA رو واسه عناوین سونی کنار گذاشت، چهار سال پشت سر هم سخته یخورده تحملش!:-"

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots 2008 Awards
Uncharted 2: Among Thieves 2009 Awards
God of War III 2010 Awards
Uncharted 3: Drake's Deception 2011 Awards
The Last Of Us 2013 Awards - Soon :d

کلاً تا موقع خودنمایی بازیهای استدیوهای First Party صبر میکنیم فعلاً که Infamous SS در کنار اون عظمت و وسعتش لوله کرده ببینیم چی پیش میره:d حالا تا صبح برای اینکه فردا بهونه داشته باشید یا صرفاً بخواید مسخره کنید علی رغم نظرتون بگید PS4 قوی تره و 50 درصد و فلان ولی حقیقت سرجاش میمونه کسی درصد نمیخواد بده ولی دست کم تا الان که همه چیز واضحاً با سونی ـه! البته کسی منکر قدرت ناشناخته eSRAM هم نمیتونه باشه باید صبر کرد،لول:d

شما اول Gaming devices را واسه خودت معنی کن ؟! PC الان میتونهدستگاه بازی باشه یا نه ؟! با PC هزار تا کار هم بتونی انجام بدی بالاخره و بالاخره میتونی بازی توش انجام بدی یا نه ؟! پس نتیجتا با PC در هر حالت میتونی بازی را انجام بدی و PC میشه جزو Gaming devices . وقتی تعدادی از بزرگترین بازیهای تاریخ مثل بازیهای اول شخص و استراتژی ( دوتا پر طرفدارترین سبک بازی های دنیا ! دقت کن ! ) که بالا نام بردم خونه اصلیشون میشه PC ! یعنی خیلی خیلی راحت PC یکی از اعضای Gaming devices حساب میشه . FACT !
ببنيد تعريفتون از كنسول غلطه!كنسول دستگاهيه كه بره بازي متمركز شده!
Pc
تا 2 روز پیش ثابت شده بود X1 فقط روی بازی متمرکز نشده ! خداوکیلی راست میگم ها !!! شما تکلیف مارا با دوستانتون مشخص کنید X1 جزو Gaming devices هست یا نه ؟ :)

آخرین ویرایش:
یعنی داری میگی PS4 از PC متشکل از دوتا SLI و تایتان Core i7 قویتره؟:d

(من تو عمرم از pc برای اتوکد و دوستان استفاده نکردم پس در واقع pc من کنسول بوده آیا؟)
بهرحال نکته اینه که کارهای متنوع Xbox one باعث نمیشه از ماهیتش که کنسوله خارج شه
steambox هم به عنوان کنسول ازش نامبرده میشه ولی در حقیقت یه Custom PC مثل محصولات Alienware هست.
ببنيد تعريفتون از كنسول غلطه!كنسول دستگاهيه كه بره بازي متمركز شده!
Pc دستگاهيه كه متمركز روي كار خاصي نيست.....pc يه كنسول نيست!ربطي نداره شما چه استفاده اي ازش ميكنيد!
با pc ده برابر كار xbone رو ميشه انجام داد و حتي xbone هم بر مبناي pc هست ولي خيلي گرونتر تموم ميشه!!!
Steambox هم pc نيست چون رو بازي متمركزه!البته شما دركتون باز هم خوبه واقعا بعضيا اينجا pc رو كلا درك نمي كنن!
اصلا وايستا ببينم!مگه اينجا تاپيك مشخصات xbone نيست؟

چی ؟! مولتی تسکینگ ؟! اجرای همزمان چند برنامه ؟! شوخی که نمیکنی ؟!

من نگفتم که چون فلان کار رو نکردی پس PCـیت نقش کنسول داشته دارم میگم تنها وسیله ای که میتونه همه کارهارو انجام بده PC هست "که بازی هم یکی از کارهاشه" پس میتونه جزء هر چیزی قرار بگیره، مسلما کنسول نمیتونه مثل اون همه کارهارو انجام بده

شما اول Gaming devices را واسه خودت معنی کن ؟! PC الان میتونهدستگاه بازی باشه یا نه ؟! با PC هزار تا کار هم بتونی انجام بدی بالاخره و بالاخره میتونی بازی توش انجام بدی یا نه ؟! پس نتیجتا با PC در هر حالت میتونی بازی را انجام بدی و PC میشه جزو Gaming devices . وقتی تعدادی از بزرگترین بازیهای تاریخ مثل بازیهای اول شخص و استراتژی ( دوتا پر طرفداران سبک بازی های دنیا ! دقت کن ! ) که بالا نام بردم خونه اصلیشون میشه PC ! یعنی خیلی خیلی راحت PC یکی از اعضای Gaming devices حساب میشه . FACT !

چی میگی واسه خودت ؟! من دارم میگم PC همه کار انجام میده پس Gaming Device هم جزئی از کاراشه و دارم حرف کسایی که میگن PC جزئی ازش نیست رو نقض میکنم

حرف خودم رو به خودم تحویل میدی ؟! اصلا میخونی پستارو یا همینطوری جواب میدی ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or