آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ولی فقط بالاترین گرافیک هر بازیو میشه روش تجربه کرد

طبق چیزی که تو سایت GURU3D زده در بالاترین حالت فقط یک فروند 780 قرار داره که نسبت به چیزی که خوده کاربر میتونه جمع بکنه پایینتر هست اما کل مجموعه با وجود قطعه های متحرک و طراحی خاص فوق العاده جذاب و خاصه

پ.ن: 500w ?! حتی واسه پایینترین حالتش هم کم نیست ؟!
پ.ن 2: یعنی وقتی یه کنسول فن میاد میگه PC برای بازی نیست آدم دوست داره بره چرخ گوشت رو روشن کنه دستشو بکنه توش :|

این قضیه ترجمه کردن gaming device خیلی جالبه,طرف میخواسته بگه کنسول زبونش گیر کرده یه کلمه ی طولانی تر و سخت تر گفته:d
آقا این قضیه برتری PS4 و XBone بهم همچین لاینحل هم نیست، سونی تو حالت عادی گفته قوی ترین وسیله، مایکرو هم گفته قوی ترین کنسول منتها اینجا بحث Cloud و قدرت بی انتهاش رو کسی در نظر نگرفته و از دایره این صحبتها خارجه! چون اصلاً حد و مرزی نمیشه واسش در نظر گرفت که کسی بخواد برش برتری پیدا کنه در نتیجه XBone از PS4 که هیچی از PS5 هم واضحاً قوی تره تو بحث مهم ترانزیستور هم که حرفی واسه گفتن سونی نداره که دلمون به اون خوش باشه:(
most powerful gaming device ever>Xbox one +cloud,wiiu,wii,360,...a

شما فرض کن PS3 اون همه از 360 قوی تر بود و ناسا ازش بهره میبرد و گرافیکش تمام عنواین 360 رو میخورد ولی اون همه شکست خورد..
حالا اگر ماکرو بیاد کنسولی بسازه که حتی برابر با PS4 باشه دیگه فکر کنم سونی از صنعت گیم حذف بشه و این یک ضربه شدید برای این صنعت هست پس ماکرو اگر کنسولش قوی ترم باشه هیچ وقت رو نمیکنه مثلا الان که سخت افزار رو اعلام نکرده..:d

شما فرض کن PS3 اون همه از 360 قوی تر بود و ناسا ازش بهره میبرد و گرافیکش تمام عنواین 360 رو میخورد ولی اون همه شکست خورد..
حالا اگر ماکرو بیاد کنسولی بسازه که حتی برابر با PS4 باشه دیگه فکر کنم سونی از صنعت گیم حذف بشه و این یک ضربه شدید برای این صنعت هست پس ماکرو اگر کنسولش قوی ترم باشه هیچ وقت رو نمیکنه مثلا الان که سخت افزار رو اعلام نکرده..:d

اون همه چقدر میشه؟ اندازه کف دست هست؟ لااقل ترول می خوای بکنی درست بکن. کدوم شکست رو می‌گی؟

یک سری رو باید دعوت کنن بخش پلیس جنایی FBI برای یافتن حرف راست از دروغ بین مجرما

چه قدر دروغ سنج داریم ما توی ایران خبر نداشتیم، احتمالا یک رابطه بین دروغ سنجی و گیمری هم باید باشه :-?

آقا این بحث بهترین کنسول و اینا رو ول کنین !
:biggrin1:
هم سونی و هم مایکروسافت یه چیزی گفتن که میشه بهشون گیر داد.
سونی گفته PS4 قوی ترین وسیله بازی هست. the most powerful gaming device ever conceived
مایکروسافت هم گفته X1 قوی ترین کنسول هست. the most powerful console ever made
اگه PS4 قوی ترین وسیله بازی باشه ، یعنی از X1 که یک وسیله بازی هست قوی تره ! از اون طرف هم اگه X1 قوی ترین کنسول باشه ، یعنی از PS4 که یک کنسول هست هم قوی تره ! پس میرسیم به یه پارادوکس خفن و همین جا قضیه رو ول می کنیم !

نه فرق داره!:دی

سونی گفته PS4 قوی ترین وسیله بازی هست که ساخته. خوب از X1 و Wii U که قوی تره. fact بیشتر سازنده ها هم گفتن در حد یه PC های اند هست. پس همچین پر بی راه نگفته! حالا ممکنه چند وقت بعد یه PC بیاد که PS4 رو بخوره اما دیگه حساب نمیشه.

مایکروسافت هم گفته با Cloud به قدرت بی نهایت میرسن و 40 برابر و این داستانا! پس همه چیز حله. یعنی بدون Cloud این PS4 هست که قوی تره اما با Cloud حضرت X1. البته با Cloud قدرت X1 نزدیک به 4 5 برابر PS4 میشه و ما بشدت منتظر دیدن نمایش قدرت ایشون در بازی های فرست پارتی مایکروسافت هستیم!:دی

نه فرق داره!:دی

سونی گفته PS4 قوی ترین وسیله بازی هست که ساخته. خوب از X1 و Wii U که قوی تره. fact بیشتر سازنده ها هم گفتن در حد یه PC های اند هست. پس همچین پر بی راه نگفته! حالا ممکنه چند وقت بعد یه PC بیاد که PS4 رو بخوره اما دیگه حساب نمیشه.

مایکروسافت هم گفته با Cloud به قدرت بی نهایت میرسن و 40 برابر و این داستانا! پس همه چیز حله. یعنی بدون Cloud این PS4 هست که قوی تره اما با Cloud حضرت X1. البته با Cloud قدرت X1 نزدیک به 4 5 برابر PS4 میشه و ما بشدت منتظر دیدن نمایش قدرت ایشون در بازی های فرست پارتی مایکروسافت هستیم!:دی
Cloud هم جزیی از پروسه XOne هست، همون روز معرفی هم به گمونم اول Cloud رو معرفی کردن بعد کنسول رو! :دی در نتیجه Most Powerful و اینا رو با آگاهی از Cloud گفتن، در نتیجه طبق گفته جاناتن بلو هر بازی که رو XOne به اندازه X فریم بده روی PS4 به اندازه 2X فریم میده، جناب کوتاراگی هم قدیما آرزوشون رسیدن به عدد 120 فریم بوده، در نتیجه مثلا یه بازی مثل Battle 4 باید روی PS4 با 120 فریم اجرا بشه، یعنی اجرا نشه من میدونم و تو ;;) :دی طبق همین فرمول Most Powerful رزولوشن بازی های PS4 هم باید 4K بشه چون روی XOne رزولوشن 1080P هست، ولی چون PS4 به اندازه Most از ایکس وان Powerful تر هست، در نتیجه 4K رو هم باید ببینیم. DF هم که گفته بود PS4 تقریبا 50% قویتره، در نتیجه من دقیق نمی دونم این 50% دیگه قراره چیکار کنه، احتمال زیاد بالاخره رویای 4D هم تو این 50% جا میشه :دی در نتیجه منتظرم First Party های سونی رو رزولوشن 4K و به صورت 4D و 120 فریم اجرا بشن، نسل بعد هم انصافا یعنی همین :دی

Cloud هم جزیی از پروسه XOne هست، همون روز معرفی هم به گمونم اول Cloud رو معرفی کردن بعد کنسول رو! :دی در نتیجه Most Powerful و اینا رو با آگاهی از Cloud گفتن، در نتیجه طبق گفته جاناتن بلو هر بازی که رو XOne به اندازه X فریم بده روی PS4 به اندازه 2X فریم میده، جناب کوتاراگی هم قدیما آرزوشون رسیدن به عدد 120 فریم بوده، در نتیجه مثلا یه بازی مثل Battle 4 باید روی PS4 با 120 فریم اجرا بشه، یعنی اجرا نشه من میدونم و تو ;;) :دی طبق همین فرمول Most Powerful رزولوشن بازی های PS4 هم باید 4K بشه چون روی XOne رزولوشن 1080P هست، ولی چون PS4 به اندازه Most از ایکس وان Powerful تر هست، در نتیجه 4K رو هم باید ببینیم. DF هم که گفته بود PS4 تقریبا 50% قویتره، در نتیجه من دقیق نمی دونم این 50% دیگه قراره چیکار کنه، احتمال زیاد بالاخره رویای 4D هم تو این 50% جا میشه :دی در نتیجه منتظرم First Party های سونی رو رزولوشن 4K و به صورت 4D و 120 فریم اجرا بشن، نسل بعد هم انصافا یعنی همین :دی
فعلا که شواهد و منابع معتبر همون 50 درصد قویتر بودن PS4 رو اعلام کردن ! حالا ممکنه مایکروسافت اعتقاد داشته باشه که کنسولش با استفاده از سیستم ابری 600 درصد بتونه مثلا هوش مصنوعی بازیهاش رو افزایش بده هر موقع تونست ثابت کنه این موضوع رو ، ما قبول دار میشیم . :دی
دیگه 4D و 4K رو از خودتون واسه سفسطه کردن بسطش ندید به این قضیه ! :دی

فعلا که شواهد و منابع معتبر همون 50 درصد قویتر بودن PS4 رو اعلام کردن ! حالا ممکنه مایکروسافت اعتقاد داشته باشه که کنسولش با استفاده از سیستم ابری 600 درصد بتونه مثلا هوش مصنوعی بازیهاش رو افزایش بده هر موقع تونست ثابت کنه این موضوع رو ، ما قبول دار میشیم . :دی
دیگه 4D و 4K رو از خودتون واسه سفسطه کردن بسطش ندید به این قضیه ! :دی
نه دیگه دقت نکردی :دی PS4 از XOne که از قدرت Cloud استفاده میکنه، خیلی قدرتمند تر هست، یعنی اینکه خیلی بیشتر از 50 درصد :دی من که منتظر 4K و 120 فریم هستم (4D رو تخفیف میدم :دی)، شما منتظر نیستی به من ارتباطی نداره! :دی

پ.ن: وقتی تاپیک (تاپیک ها(تاپیک های مایکروسافت)) به جای بحث و صحبت منطقی تبدیل به مسخره بازی میشه، انتظار بحث منطقی هم نداشته باشید.

خیلی دوست داری یه جوری این حرف بزرگش کنی و پتک کنی بکوبی بر فرق سونی :d من هیچ جا ندیدم وقتی سونی این حرف زد کسی بیاد حرفش زیر سوال ببره و منظوزرش رو به pc بچسبونه. هر چند با 399 دلار شما برای من PCبخر و خواهشان بلو-ری هم داشته باشه. :d و DDR5 باشه و 8 گیگ رم

خبر نگار خیلی جالبی هستی حالا فن سونی هستی بکار (با اینکه معتقدم کسی که دست به قلم هست باید بیطرف باشه تا بتونه اخبارو درست منتقل کنه )اما
هرکاری کنی نمیتونی منو توجیح کنی PC ول کنم برم با کنسول مورد علاقت BF4 بازی کنم

خیلی چیزا هستن برا بازی نیستن ولی میشه باهاشون بازی کرد .
yahoo_4.gif

احتمالا مهندسین انویدیا وقتی داشتن ابر قدرت TITAN کبیر تولید میکردن یادشون رفته بوده PC برا بازی نیست مگه نه؟. یادم باشه این بار حتما بهشون تاکید کنم این موردو مد نظر داشته باشن ..

آخرین ویرایش:
مایکروسافت هر چی هم خالی ببنده هنوز مونده به خالی بندی فوق توهمی Most Powerful Gaming Device Ever نزدیک هم بشه :دی

اگه فقط از X1 قویتر باشه من خالی بندی و توهمی نمیبینم ! نمیتونی ثابت کنی که PC رو هم حساب کردن ... ایراد گرفتن از این جمله و اینکه بخوای بگی چون گفته Device و نگفته کنسول پس منظورش PC های High End هم بوده ، در واقع مغلطه کردنه .

ویرایش :

من پستهای بعدی رو نخونده بودم ... ظاهرا قضیه مسخره بازیه ...

اگه فقط از X1 قویتر باشه من خالی بندی و توهمی نمیبینم ! نمیتونی ثابت کنی که PC رو هم حساب کردن ... ایراد گرفتن از این جمله و اینکه بخوای بگی چون گفته Device و نگفته کنسول پس منظورش PC های High End هم بوده ، در واقع مغلطه کردنه .

ویرایش :

اینکه گفتم منظورش PC بوده مسخره بازی نیست :دی حوصله بحث مجدد هم ندارم به جون نیما :دی ولی واسه آخرین بار میگم، هیچ دلیلی نداشت بگه Gaming Device، چون خیلی راحت میتونست بگه Console. پس اینکه گفته Gaming Device حتما منظورش چیزهایی فراتر از کنسول بوده دیگه. غیر از اینکه طرف لکنت زبان داشته باشه و نمی تونسته Console رو درست تلفظ کنه! تو به من بگو چرا گفته Gaming Device و در کل منظورش از Gaming Device چه وسیله هایی بوده؟ چرا Mark Cerny خیلی واضح اومده گفته Console ولی اینجا این بابا از Gaming Device استفاده کرده؟
اونجایی که بولد کردم رو کی گفته دقیقاً ؟
biggrin1.gif
البته کسی هنوز از اون قدرت 600 blah blah blah blah blahــی که استدیوی T10 اعلام کرده اطلاعات درستی نداره و در بنچمارک DF هم سیستم ابری مافوق بشری مایکروسافت در نطر گرفته نشده یا لحاظ نشده ! پس لطفا شایعه های من درآوردیتون رو تو فروم پخش نکنید
biggrin1.gif
من نگفتم، Most Powerful گفته :دی

نه دیگه دقت نکردی :دی PS4 از XOne که از قدرت Cloud استفاده میکنه، خیلی قدرتمند تر هست، یعنی اینکه خیلی بیشتر از 50 درصد :دی من که منتظر 4K و 120 فریم هستم (4D رو تخفیف میدم :دی)، شما منتظر نیستی به من ارتباطی نداره! :دی

پ.ن: وقتی تاپیک (تاپیک ها(تاپیک های مایکروسافت)) به جای بحث و صحبت منطقی تبدیل به مسخره بازی میشه، انتظار بحث منطقی هم نداشته باشید.
اونجایی که بولد کردم رو کی گفته دقیقاً ؟ :دی البته کسی هنوز از اون قدرت 600 blah blah blah blah blahــی که استدیوی T10 اعلام کرده اطلاعات درستی نداره و در بنچمارک DF هم سیستم ابری مافوق بشری مایکروسافت در نطر گرفته نشده یا لحاظ نشده ! پس لطفا شایعه های من درآوردیتون رو تو فروم پخش نکنید :دی

ویرایش :

قضیه خیلی وقته که مسخره بازیه :دی تا وقتیکه فن های مایکرو از بالا به بقیه نگاه میکنن ، انگار که خودشون فقط میدونن چی به چیه و ما این وسط فقط یه چیزایی میپرونیم دیگه جای بحثی نمیمونه.
سونی E3 2005 یه گندی زد واسه رونمایی از PS3 که الان هرچی میشه میگن چون سونی اینکارو کرده الانم همینه که هست.

اینکه گفتم منظورش PC بوده مسخره بازی نیست :biggrin1: حوصله بحث مجدد هم ندارم به جون نیما :biggrin1: ولی واسه آخرین بار میگم، هیچ دلیلی نداشت بگه Gaming Device، چون خیلی راحت میتونست بگه Console. پس اینکه گفته Gaming Device حتما منظورش چیزهایی فراتر از کنسول بوده دیگه. غیر از اینکه طرف لکنت زبان داشته باشه و نمی تونسته Console رو درست تلفظ کنه! تو به من بگو چرا گفته Gaming Device و در کل منظورش از Gaming Device چه وسیله هایی بوده؟ چرا Mark Cerny خیلی واضح اومده گفته Console ولی اینجا این بابا از Gaming Device استفاده کرده؟

من نگفتم، Most Powerful گفته :biggrin1:

دوست داشته بگه Gaming Device !! همونجور که مایکرو به Game میگه " experiment " یا به گیمر میگه مشتری !!! شما اگه فکر میکنی منظورش PC هم بوده مشکل خودته چون هیچ آدم با منطق و سالمی یه PC چند هزار دلاری رو با یه کنسول 400 دلاری مقایسه نمیکنه. هرجور غیر از این هم دوست داری آزادی فکر کنی ولی نمیتونی به کسی بقبولونی تا وقتی نمیتونی ثابتش کنی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or