آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

گرفتی مارو؟ به طور مستقیم اینارو نگفته ولی با درصد اعلام کردناش مثل: 40x more powerful with Cloud یا Infinite Power of the Cloud رسما طوری وانمود کرده که به صورت جادویی کنسول قدرتمند میشه. مخاطبان mainstream هم که سرشون تو اینترنت و فروم اینا نیست حرفاش رو باور میکنن. مایکروسافت هم به هدفش میرسه.

البته ما انتظار نداریم شما این چیزا رو قبول کنید.
آخه اینا برداشت های خودته:-/ تو میگی مایکروسافت دروغ میگه و نمیشه با Cloud رزولوشن یا فریم ریت رو تغییر داد، منم پرسیدم مایکروسافت کجا همچین چیزی گفته!
درسته، این حرفا تبلیغاته (مثل کاری که نسل قبل سونی سه برابرش رو انجام داد)، ولی هیچوقت حرفی از رزولوشن و فریم ریت و اینجور چیزا نزده. تو همین خبر هم گفته تو کارهای latency insensitive میتونه به کار بره که دیگه عمه منم میدونه رزولوشن و فریم ریت sensitive هستن.

سونی هم گفته Most Powerful Folan یعنی مثلا من باید نتیجه بگیرم سونی گفته بازیهاش رو رزولوشن 4K اجرا میشن؟

سونی گفته Most Powerl Folan اما در کنارش مشخصات کامل سخت افزاری رو هم اعلام کرده پس نباید انتظار داشته باشی 4K اجرا بشه :d اما ما الان جز تعداد ترانزیستور ها چیزی از One نمیدونیم

سونی گفته Most Powerl Folan اما در کنارش مشخصات کامل سخت افزاری رو هم اعلام کرده پس نباید انتظار داشته باشی 4K اجرا بشه :d اما ما الان جز تعداد ترانزیستور ها چیزی از One نمیدونیم
مایکروسافت هم اعلام نکرده Cloud باعث افزایش نرخ فریم و رزولوشن میشه! فقط گفته بازی هایش نهایتا رو رزولوشن 1080P اجرا میشن و سازنده هم بخواد میتونه پایین تر از این رو هم بزاره تا بازیش راحت تر اجرا بشه. اسمی از Cloud واسه رزولوشن نیاورده :دی اینکه Cloud فلان اندازه قدرت کنسول رو افزایش میده که چرت و پرت هست و جهت تبلیغ، ولی دیگه چیزی که نگفته رو نمیشه چسبوند بهش :دی

مایکروسافت هر چی هم خالی ببنده هنوز مونده به خالی بندی فوق توهمی
Most Powerful Gaming Device Ever نزدیک هم بشه
Most Powerful Gaming Device یعنی قویترین دستگاه بین تمام دستگاه هایی که هدف اصلی ساختشون گیمینگ بوده .
که PC به صورت اتوماتیک از این دسته حذف میشه.

Most Powerful Gaming Device یعنی قویترین دستگاه بین تمام دستگاه هایی که هدف اصلی ساختشون گیمینگ بوده .
که PC به صورت اتوماتیک از این دسته حذف میشه.
اون جوری میشه Most Powerful Console Ever، وقتی میگن Gaming Device یعنی تمام وسایلی که برای انجام گیم به کار میرن. دقیقا از کجای این حرف برمیاد که منظورش وسایلی هست که هدف اصلیشون ساخت گیم بوده؟ :-/ مثلا من یه PC خفن ببندم واسه گیم جز همین Gaming Device قرار می گیره :دی

یه حسی بهم میگه "move engine - esram - power of cloud - transistor" قراره تا آخر نسل شنیده بشه "احتمالا به حالت تیکه :d"

پ.ن: این نسل سونی فقط یه Cell انداخته بود سره زبونا :d

آخرین ویرایش:
اون جوری میشه Most Powerful Console Ever، وقتی میگن Gaming Device یعنی تمام وسایلی که برای انجام گیم به کار میرن. دقیقا از کجای این حرف برمیاد که منظورش وسایلی هست که هدف اصلیشون ساخت گیم بوده؟ :-/ مثلا من یه PC خفن ببندم واسه گیم جز همین Gaming Device قرار می گیره :دی

device =دستگاه بازی...دستگاه بازی. یک بار اینو بحث کردیم فکر کنم! شما میتونی یه PC خفن ببندی باهاش بازی کنی، ولی این دلیل نمیشه PC برای بازی هست.

device =دستگاه بازی...دستگاه بازی. یک بار اینو بحث کردیم فکر کنم! شما میتونی یه PC خفن ببندی باهاش بازی کنی، ولی این دلیل نمیشه PC برای بازی هست.
PC که جهت اجرای بازی به کار میره تو چه دسته ای قرار می گیره؟ Console یا Gaming Device یا هیچی؟ مثلا Alienware Gaming Laptop اگه جز Gaming Device نیست پس دقیقا چیه؟ :دی

به نظرت هدف اضلی ساخت این چیه؟؟:دی
این هم هر GPU و CPU و ... داشته باشه در نهایت یک PC هست.
مسلما هم موقعی که داشتن کامپیوتر رو اختراع میکردن به فکر بازی کردن باهاش نبودن.
PC که جهت اجرای بازی به کار میره تو چه دسته ای قرار می گیره؟ Console یا Gaming Device یا هیچی؟ مثلا Gaming Laptop Alienware اگه جز Gaming Device نیست پس دقیقا چیه؟
PC ، PC هست . PC ای که PC نباشد PC نیست!:d
اگه یه نفر با اسمارت فونش فقط اهنگ گوش بده، اون گوشی MP3 Player که نمیشه. همچنان اسمارت فونه.

PC ، PC هست . PC ای که PC نباشد PC نیست!:d
اگه یه نفر با اسمارت فونش فقط اهنگ گوش بده، اون گوشی MP3 Player که نمیشه. همچنان اسمارت فونه.
شما به من بگو چرا به جای Console گفته Gaming Device؟ خودآزاری داشته؟ :دی PC هم یکی از وسایل گیم هست، دیگه فکر کنم همه اینو بدونن، یعنی من تا حالا فکر می کردم PC Gaming و این چیزها هم وجود داشته ولی گویا اشتباه می کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or