آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما به من بگو چرا به جای Console گفته Gaming Device؟ خودآزاری داشته؟ :دی PC یکی از وسایل گیم هست، دیگه فکر کنم همه اینو بدونن، یعنی من تا حالا فکر می کردم PC Gaming و این چیزها هم وجود داشته ولی گویا اشتباه می کردم!
کنسول هزار تا معنی داره. فقط به 360 و PS3 که نمیگن کنسول.
بله PC Gaming وجود داره ولی ذات PC مال بازی کردن نیست.
به لینک زیر توجه کن:
http://en.wikipedia.org/wiki/Handheld_game_console
تمام Handheld Gaming Device ها رو لیست کرده.
ایفون هم Handheld هست و هم بازی میتونه اجرا کنه ولی چون Gaming Device نیست تو لیست ذکر نشده.

آخرین ویرایش:
cloud اگر عملی بشه یکچیز رویایی هست و قطعا برای ماکروسافت خیلی هزینه داره که میزبان این همه گیمر باشه ولی من مطمئنم که بازیساز همچین ریسکی نمی کنه که یک بخشی از پردازش بازی رو وابسته به نت کنه.
حداقل تا چند سال ابتدایی.

کنسول هزار تا معنی داره. فقط به 360 و PS3 که نمیگن کنسول.
بله PC Gaming وجود داره ولی ذات PC مال بازی کردن نیست.
دیگه نمیدونم چجوری از این واضح تر بگم.
اوکی پس منظورش Ouya و 3DS و PS2 و Dreamcast و Atari 2600 بوده؟ دم سونی گرم که اینقدر خاکی هست :دی ذات PC واسه هر چی باشه ولی PC Gaming وجود داره و PC هم شامل Gaming Device میشه. خاتمه یه بحث کاملا واضح و آشکار از طرف من!

ذات هر سخت افزاری به سیستم عاملش ربط داره.درباره تاریخچه بازی های ویندوز هم احتیاجی نیست چیزی بگم که همه اطلاع دارن.
مثلا PS یا حتی Xbox اگه سیستم عامل نداشته نمیتونن بازی اجرا کنند.
در رابطه با مخصوص بازی بودن هم همین 360 الان کلی سرویس و اپ های مختلف جز بازی کردن داره.که منم استفاده میکنم ازشون.پس فقط برای بازی نیست
پس لامپ چون هیچ سیستم عاملی نداره بنابراین هیچ ذاتی نداره بنابراین کاملا بی هدف اختراع شده.
ذات یه سخت افزار بستگی به هدف اختراع اون داره.مثلا لامپ برای روشن کردن فضا اختراع شده پس ذاتش اینه.
یعنی واقعا شما کنسول بازی میخرین که پیتزا سفارش بدین؟؟:|:d

اوکی پس منظورش Ouya و 3DS و PS2 و Dreamcast و Atari 2600 بوده؟ دم سونی گرم که اینقدر خاکی هست :دی ذات PC واسه هر چی باشه ولی PC Gaming وجود داره و PC هم شامل Gaming Device میشه. خاتمه یه بحث کاملا واضح و آشکار از طرف من!
بله، منظورش X1 هم هست!:d
من هم دیگه با این بحث کاری ندارم چون اگر کسی میخواست فرق این ها رو درک کنه تا حالا درک کرده بود.

آخرین ویرایش:
ذات هر سخت افزاری به سیستم عاملش ربط داره.درباره تاریخچه بازی های ویندوز هم احتیاجی نیست چیزی بگم که همه اطلاع دارن.
مثلا PS یا حتی Xbox اگه سیستم عامل نداشته نمیتونن بازی اجرا کنند.
در رابطه با مخصوص بازی بودن هم همین 360 الان کلی سرویس و اپ های مختلف جز بازی کردن داره.که منم استفاده میکنم ازشون.پس فقط برای بازی نیست

اوکی پس منظورش Ouya و 3DS و PS2 و Dreamcast و Atari 26ی 00 بوده؟ دم سونی گرم که اینقدر خاکی هست :دی ذات PC واسه هر چی باشه ولی PC Gaming وجود داره و PC هم شامل Gaming Device میشه. خاتمه یه بحث کاملا واضح و آشکار از طرف من!

خیلی دوست داری یه جوری این حرف بزرگش کنی و پتک کنی بکوبی بر فرق سونی :d من هیچ جا ندیدم وقتی سونی این حرف زد کسی بیاد حرفش زیر سوال ببره و منظوزرش رو به pc بچسبونه. هر چند با 399 دلار شما برای من PCبخر و خواهشان بلو-ری هم داشته باشه. :d و DDR5 باشه و 8 گیگ رم

خیلی دوست داری یه جوری این حرف بزرگش کنی و پتک کنی بکوبی بر فرق سونی :d من هیچ جا ندیدم وقتی سونی این حرف زد کسی بیاد حرفش زیر سوال ببره و منظوزرش رو به pc بچسبونه. هر چند با 399 دلار شما برای من یه گیمنگ دیوایس بخر و خواهشان بلو-ری هم داشته باشه. :d و DDR5 باشه و 8 گیگ رم
واسه این خبر بزرگ نشد چون خبرش تو بخش اخبار فروم اصلا ترجمه نشد :دی بقیه هم بی خیال، بحث واضحی رو پشت سر گذاشتیم :دی
http://pcgamingwiki.com/wiki/Home

واسه این خبر بزرگ نشد چون خبرش تو بخش اخبار فروم اصلا ترجمه نشد :دی تو همون Neogaf ملت این خبر رو به شکل خیلی قشنگی مسخره میکردن :دی )

برای حسن ختام این مسئله . شمارو به این جمله ps4daily دعوت میکنم که دقیقا وقتی سونی این حرف رو زد نوشت:
By “device”, we’re sure he’s talking about “console”, as there are gaming PCs out there that are tremendously powerful these days, but also cost in the thousands of dollars.

آقا این بحث بهترین کنسول و اینا رو ول کنین ! :دی هم سونی و هم مایکروسافت یه چیزی گفتن که میشه بهشون گیر داد.
سونی گفته PS4 قوی ترین وسیله بازی هست. the most powerful gaming device ever conceived
مایکروسافت هم گفته X1 قوی ترین کنسول هست. the most powerful console ever made
اگه PS4 قوی ترین وسیله بازی باشه ، یعنی از X1 که یک وسیله بازی هست قوی تره ! از اون طرف هم اگه X1 قوی ترین کنسول باشه ، یعنی از PS4 که یک کنسول هست هم قوی تره ! پس میرسیم به یه پارادوکس خفن و همین جا قضیه رو ول می کنیم ! :دی

شما بگو سفسظه راحتره... برای حسن ختام این مسئله خنده دار. شمارو به این جمله ps4daily دعوت میکنم که دقیقا وقتی سونی این حرف رو زد نوشت: امیدوارم مغلطه نکرده باشیم
این حرف رو سونی زده یا PS4Daily از طرف خودش گفته؟ :-/ چون خود سونی بعد از اون همچین حرفی زده دوباره:
PS4′s architecture offers more customisation than PC, says Cerny
اگه سونی اون حرف رو زده باشه اوکی منظورش PC نبوده ولی اگه یکی تو PS4Daily همچین چیزی گفته که خب اونم نظر شخصیش رو گفته صرفا و نشون میده چقدر حرف سونی خنده دار بوده که طرف تو PS4Daily میخواسته قضیه رو یه جوری بپیچونه :دی

الان این بحث Device و Console چیه دیگه بحث شیرینِ Cloud رو خراب کردین ! :|
مارک سرنی که میدونید کیه ؟ میگه قویترین کنسول بازی اینجا ببینید :دی

آخرین ویرایش:
این حرف رو سونی زده یا PS4Daily از طرف خودش گفته؟ :-/ چون خود سونی بعد از اون همچین حرفی زده دوباره:

اگه سونی اون حرف رو زده باشه اوکی منظورش PC نبوده ولی اگه یکی تو PS4Daily همچین چیزی گفته که خب اونم نظر شخصیش رو گفته صرفا و نشون میده چقدر حرف سونی خنده دار بوده که طرف تو PS4Daily میخواسته قضیه رو یه جوری بپیچونه :دی

پستم بالارو رو ویرایش کرده بودم نقل قول کردی :d در مورد اونم PS4Daily نظر خودش رو گفته نسبت به حرف های Gara و گفته مطمئنان منظوزش کنسول ها هستند نه pc که بالا هست :d در کل منظورش اگر PC بود که نیست، سازنده به همین راحتی ولش نمی کردن:D

آقا این قضیه برتری PS4 و XBone بهم همچین لاینحل هم نیست، سونی تو حالت عادی گفته قوی ترین وسیله، مایکرو هم گفته قوی ترین کنسول منتها اینجا بحث Cloud و قدرت بی انتهاش رو کسی در نظر نگرفته و از دایره این صحبتها خارجه! چون اصلاً حد و مرزی نمیشه واسش در نظر گرفت که کسی بخواد برش برتری پیدا کنه در نتیجه XBone از PS4 که هیچی از PS5 هم واضحاً قوی تره تو بحث مهم ترانزیستور هم که حرفی واسه گفتن سونی نداره که دلمون به اون خوش باشه:(

یک تصویری واسه پی بردن به عمق فاجعه و اختلافی که باید باهاش کنار بیایم::d
بازی تو حالت عادی روی هر دوتا کنسول که تقریبا نزدیکه:

25651605694987634555.jpg

وقتی پای Cloud میاد وسط، اصن همه چی رو زیر و رو میکنه!

57767902315501991373.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or