آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

اینکه گفتم منظورش PC بوده مسخره بازی نیست :دی حوصله بحث مجدد هم ندارم به جون نیما :دی ولی واسه آخرین بار میگم، هیچ دلیلی نداشت بگه Gaming Device، چون خیلی راحت میتونست بگه Console. پس اینکه گفته Gaming Device حتما منظورش چیزهایی فراتر از کنسول بوده دیگه. غیر از اینکه طرف لکنت زبان داشته باشه و نمی تونسته Console رو درست تلفظ کنه! تو به من بگو چرا گفته Gaming Device و در کل منظورش از Gaming Device چه وسیله هایی بوده؟ چرا Mark Cerny خیلی واضح اومده گفته Console ولی اینجا این بابا از Gaming Device استفاده کرده؟

من نگفتم، Most Powerful گفته :دی
این بحث مختومه س
حرف شما کاملا درسته و منطقی
Gaming Device کاملا مشخصه چیه
متشکرم

اینکه گفتم منظورش PC بوده مسخره بازی نیست :دی حوصله بحث مجدد هم ندارم به جون نیما :دی ولی واسه آخرین بار میگم، هیچ دلیلی نداشت بگه Gaming Device، چون خیلی راحت میتونست بگه Console. پس اینکه گفته Gaming Device حتما منظورش چیزهایی فراتر از کنسول بوده دیگه. غیر از اینکه طرف لکنت زبان داشته باشه و نمی تونسته Console رو درست تلفظ کنه! تو به من بگو چرا گفته Gaming Device و در کل منظورش از Gaming Device چه وسیله هایی بوده؟ چرا Mark Cerny خیلی واضح اومده گفته Console ولی اینجا این بابا از Gaming Device استفاده کرده؟

خب اینم بنظرمن مسخره بازیه ، چون داری گیر الکی میدی ، یعنی داری حتی خودتم گول میزنی که یجوری این وسط یه گیری بدی ... من نمیدونم این بابا کی بوده اصلا که این حرف رو زده ولی همونطور که گفتم اینکه بیای بگی چون بجای Console از Device استفاده کرده ........ خداییش مسخره ست .

من که واقعا گیج شدم!:confused: df میگه ps4 50% قویتره یوروگیمر میگه 33% قویتره اونیکی میگه 75% قویتره :confused:
حداقل این نسل میدونستیم دوبرابر قویتره:dozing:

خب اینم بنظرمن مسخره بازیه ، چون داری گیر الکی میدی ، یعنی داری حتی خودتم گول میزنی که یجوری این وسط یه گیری بدی ... من نمیدونم این بابا کی بوده اصلا که این حرف رو زده ولی همونطور که گفتم اینکه بیای بگی چون بجای Console از Device استفاده کرده ........ خداییش مسخره ست .
من یه سوال ساده پرسیدم، خیلی راحت به جای اینکه بگی مسخره بازیه میتونی سوالم رو جواب بدی. اینجوری باشه من هم میتونم بگم به جای جواب دادن داری مغلطه میکنی! این بابا اگه اشتباه نکنم رئیس Sony UK بوده (دقیقا مطمئن نیستم). سوال: Gaming Device به چه وسایلی اطلاق میشه و آیا PC هم میتونه جز Gaming Device قرار بگیره یا نه؟
میانگین بگیری میشه تغریبا میشه 30٪!
علم ریاضی و آمار به شکل غریبی زیر سوال رفت الان! :دی

من که واقعا گیج شدم!
:confused:
df میگه ps4 50% قویتره یوروگیمر میگه 33% قویتره اونیکی میگه 75% قویتره

میانگین بگیری میشه تغریبا میشه 30٪!:دی بعد این 30٪ رو با منحنی 40 برابر و هوش مصنوعی 600٪ برابری و 5 میلیون ترانزیستور و اینا انتگرال بگیر عدد واقعی در میاد. با محاسبات من میشه 4 5 برابر ضعیف تر از X1!:دی

سوال: Gaming Device به چه وسایلی اطلاق میشه و آیا PC هم میتونه جز Gaming Device قرار بگیره یا نه؟

نمیتونه چون PC یه Gaming Devise نیست! یه پلتفرمه که روی میشه بازی هم کرد. پس منظور از Gaming Devise که شما میفرمایید قطعا X1‌ و Wii U بوده.

نمیتونه چون PC یه Gaming Devise نیست! یه پلتفرمه که روی میشه بازی هم کرد. پس منظور از Gaming Devise که شما میفرمایید قطعا X1‌ و Wii U بوده.
پس PC Gaming چیه؟ سرکاریه یعنی؟ :دی نمی دونم کجای این قضیه اینقدر پیچیده هست!
Forget the Xbox One and PS 4 — the most powerful gaming device is your PC | GamesBeat
Forget the Xbox One and PS 4 — the most powerful gaming device is your PC
دوست داشته بگه Gaming Device !! همونجور که مایکرو به Game میگه " experiment " یا به گیمر میگه مشتری !!! شما اگه فکر میکنی منظورش PC هم بوده مشکل خودته چون هیچ آدم با منطق و سالمی یه PC چند هزار دلاری رو با یه کنسول 400 دلاری مقایسه نمیکنه. هرجور غیر از این هم دوست داری آزادی فکر کنی ولی نمیتونی به کسی بقبولونی تا وقتی نمیتونی ثابتش کنی.
من نظرم رو گفتم، چاقو هم رو گردن کسی نگذاشتم که حتما باید نظرم رو قبول کنی. وقتی کامنتم نقل قول میشه طبیعتا جواب میدم، یعنی دوست دارم جواب بدم! کسی حق نداره به من بگه نظرم رو نگم، شما میتونی در مورد نظرم نظر بدی ولی نمی تونی به من بگی نظر ندم، یعنی در حیطه وظایف و اختیارات شما نیست متاسفانه.

آخرین ویرایش:
بابا بیخیال اینها همش جنبه تبلیغاتی داره صنعت گیم هم به خاطر اینکه اکثر مخاطباش کم سن و سال هستن این تبلیغات فانتزی هم باشه زیاد گیر نمیدن و این شرکتها هم فقط میخوان جنگ روانی رو برنده بشن..

من زیاد در جریان نیستم ، این اونیکی کیه!؟
biggrin1.gif

از روی 7GB gDDR5>>>>>5GB DDR3 بدست اومده این عدد:smile:

پس x1 هم gaming device نیست چون میشه بهش اسمشو نبر وصل کرد و اسپانج باب دید تازشم میشه باهاش پیتزا سفارش داد و ...

میانگین بگیری میشه تغریبا میشه 30٪!
:biggrin1:
بعد این 30٪ رو با منحنی 40 برابر و هوش مصنوعی 600٪ برابری و 5 میلیون ترانزیستور و اینا انتگرال بگیر عدد واقعی در میاد. با محاسبات من میشه 4 5 برابر ضعیف تر از X1!
:biggrin1:
official fanboy darsad شد 30 یعنی؟:d
پ.ن: محاسبت تو حلقم:|
One بدون کلود 10 برابر قویتر از 360
ps4 از وان 1.6 قویتر
===>
One+cloud به عبارتی 2.5 برابر قویتر از PS4 بدون کلود
ازونجایی که گایکای (قویترین کلود منظومه شمسی) از ps4 جدا نیست پس:
PS4:Most powerful gaming device ever made

سونی که تو این کار استاده نمیدونم چرا یهو فکر کردین سونی صادق شده:دی
سال2005اینا گذشت ولی همین2011 اعلام کرد انچارتد روز اول3یا4میلیون فروخته اولش ملت فکر کردن شیپ ولی رسما اعلام کرد فروش بود
بعد یه هفته اومد گفت انچارتد تو هفته اول1میلیون فروخته:دی میدونم ربطی نداره ولی منظورم اینه دروغ گفتن و اطلاعات غلط تو ذاتشه:دی
حالا شاید دروغ های بدتر هم گفته ولی همین یادم اومد

به بقیه بحث کاری ندارم ولی این حرفتون کاملاً اشتباهه و اصلاً قضیه اینطور نبوده!
بعد از 3-4 روز از عرضه ی جهانی بازی vgchartz به اشتباه نوشت که U3 در روز اول 3 و خورده ای فروخته(یعنی گفت Sold) و اکثر سایتها این رو گزارش کردن و Boom! گذاشتن و اینجور چیزا ولی همون چند ساعت بعد سونی اومد به طور واضح گزارشی داد که توش این بود که بازی اون 3 و خورده ای رو شیپ کرده ( یعنی گفت Ship) و اون گزارش اولیه ی سایتها اشتباه بوده. یه قضیه رو الکی الکی بزرگ نکنین لطفاً چون کلاً ربطی نداشت به این مسئله که اتفاقاً اشتباه هم بیانش کردید!

حرف شما به صورت کلی درسته، ولی اشتباه رو سایت IGN کرده بود که Sold in رو Sold اعلام کرده بود. وگرنه سونی خودش رسما آمار اولیه U3 رو Ship اعلام کرد و آمارش هم هیچ مشکلی نداشت.
دقیقاً همینه. چه IGN چه GS چه VG247 چه Eurogamer چه VGchartz همه زدن Sold که سونی اومد تصحیح کرد و گفت Ship بوده!
به صورت کلی درسته رو متوجه نمیشم چون دقیقاً همین بوده کلی و جزئی داریم در این مسئله ؟!

آخرین ویرایش:
من نظرم رو گفتم، چاقو هم رو گردن کسی نگذاشتم که حتما باید نظرم رو قبول کنی. وقتی کامنتم نقل قول میشه طبیعتا جواب میدم، یعنی دوست دارم جواب بدید! کسی حق نداره به من بگه نظرم رو نگم، شما میتونی در مورد نظرم نظر بدی ولی نمی تونی به من بگی نظر ندم، یعنی در حیطه وظایف و اختیارات شما نیست متاسفانه.

نه من مشکل ندارم ! الان تو داری میپرسی که PC شامل Gaming Device میشه یا نه؟! نظرت اینه که میشه ولی نظر من و خیلی های دیگه اینه که نمیشه چون منطق حکم میکنه وقتی شما میتونی یه PC ببندی که فقط کارن گرافیکش 1000 دلار قیمت داره در برابرش نمیشه یه کنسول 400 دلاری قرار داد. اما مشخصه که الان بحث اینکه واقعاً PC یه Gaming Device هست یا نه نیست. بحث ترول کردن اون حرف یکی از مسئولین سونی ـه که اصلاً مهم نیست چون این در برابر چیزهایی که تو E3 2005 شنیدیم چیزی نیست ولی از مایکروسافت هم تو این یکی دو ماهه کم نشنیدیم. نکته ی جالب تر اینه که خوشبختانه شما فقط همین 1 مورد رو در حال حاضر پیدا کردی که بهش گیر بدی تا دستتون خالی نباشه و بقیه ی اون مسائل 50% و 30% ( که هنوز سر مقدار نهایی بین علماء اختلاف هست ) چون خود سونی نگفته نمیتونید زیاد روش مانور بدید وگرنه اون هم تا حالا استاد شده بود.

به بقیه بحث کاری ندارم ولی این حرفتون کاملاً اشتباهه و اصلاً قضیه اینطور نبوده!
بعد از 3-4 روز از عرضه ی جهانی بازی vgchartz به اشتباه نوشت که U3 در روز اول 3 و خورده ای فروخته(یعنی گفت Sold) و اکثر سایتها این رو گزارش کردن و Boom! گذاشتن و اینجور چیزا ولی همون چند ساعت بعد سونی اومد به طور واضح گزارشی داد که توش این بود که بازی اون 3 و خورده ای رو شیپ کرده ( یعنی گفت Ship) و اون گزارش اولیه ی سایتها اشتباه بوده. یه قضیه رو الکی الکی بزرگ نکنین لطفاً چون کلاً ربطی نداشت به این مسئله که اتفاقاً اشتباه هم بیانش کردید!
حرف شما به صورت کلی درسته، ولی اشتباه رو سایت IGN کرده بود که Sold in رو Sold اعلام کرده بود. وگرنه سونی خودش رسما آمار اولیه U3 رو Ship اعلام کرد و آمارش هم هیچ مشکلی نداشت.
نه من مشکل ندارم ! الان تو داری میپرسی که PC شامل Gaming Device میشه یا نه؟! نظرت اینه که میشه ولی نظر من و خیلی های دیگه اینه که نمیشه چون منطق حکم میکنه وقتی شما میتونی یه PC ببنیدی که فقط کارن گرافیکش 1000 دلار قیمت داره در برابرش نمیشه یه کنسول 400 دلاری قرار داد. اما مشخصه که الان بحث اینکه واقعاً PC یه Gaming Device هست یا نه نیست. بحث ترول کردن اون حرف یکی از مسئولین سونی ـه که اصلاً مهم نیست چون این در برابر چیزهایی که تو E3 2005 شنیدیم چیزی نیست ولی از مایکروسافت هم تو این یکی دو ماهه کم نشنیدیم. نکته ی جالب تر اینه که خوشبختانه شما فقط همین 1 مورد رو در حال حاضر پیدا کردی که بهش گیر بدی تا دستتون خالی نباشه و بقیه ی اون مسائل 50% و 30% ( که هنوز سر مقدار نهایی بین علماء اختلاف هست ) چون خود سونی نگفته نمیتونید زیاد روش مانور بدید وگرنه اون هم تا حالا استاد شده بود.
خب شما نظرت رو میگی، من هم کماکان نظرم اینه که منظورش PC هم بوده. حالا شما فکر میکنی من دارم ترول میکنم، من هم فکر میکنم شما داری ترول میکنی! ولی این وسط کسی نمی تونه به یکی دیگه بگه نظرت رو نگو، خیلی راحت و ساده :دی اون مسئول سونی هم خیلی راحت میگفت Console، ولی منظورش احتمالا یه چیز دیگه بوده که نگفته کنسول. اینکه گفته Gaming Device دیگه مشکل من نیست :دی در ضمن وقتی از همون کامنت اول تمام تاپیک ها مسخره بازی شروع میشه در نتیجه منتظر بحث منطقی نباش هیچ وقت. اگه واقعا فکر میکنی مشکلی وجود داره بهتره این چیزها رو به دوستان خودتون هم متذکر بشید!
به صورت کلی درسته رو متوجه نمیشم چون دقیقاً همین بوده کلی و جزئی داریم در این مسئله ؟!
منظورم این بود که گزارش رو فقط سایت IGN داده بود و بقیه سایت ها هم از خبر اشتباه IGN استفاده کردن تو خبر رسانی. از این نظر منظورم بود :دی

آخرین ویرایش:
این بحث مختومه س
حرف شما کاملا درسته و منطقی
Gaming Device کاملا مشخصه چیه
متشکرم

به به چه مودب شدی پسر ولی دیگه همه می شناسنت. یکی بیاد اینو بن کنه! این یوزرش بن موقت بود یه یوزر دیگه ساخت سه نفر بدبخت (شایدم بیشتر) رو با خودش بن کرد در کمال تعجب الان با یوزری که بن موقت شده بود برگشته!

شما مارو ببخش آخه نظریه ایشون مثل نظریه انیشتنه فقط تعدادی معدودی آدم تو دنیا متوجه میشن احتمالا شمام یکیشون هستی .یه بار دیگه نظریه ایشون رو شما بخون:

یحتمل ایشون ترانزیستور رو با لامپ خلاء اشتباه گرفته !

بخشید ما مثل شما وقتی از مادر زاده شدیم علامه دهر نبودیم تو گهواره ام با کسی حرف نزدیم مجبوریم واسه اینکه علممون رو زیاد کنیم مطالعه کنیم شما ببخش. :)
نظر ایشون خیلی هم درسته دوست عزیز شما خودت بهتر میدونی که IC یا همون مدار مجتمع حاوی تعداد مشخصی از ترانزیتور یا دیود یا هر چیز دیگست یا ترکیب خیلی از اینها با هم بعد از پیشرفت تکنولوپی نانو تونستن مقدار بشتری از این یونیتهارو توی IC جا بدن اگر IC وجود نداشت و میخواستن تمام این مدارات رو روی برد اصلی مستقیما بکار ببرن احتمالا X1 رو باید در سایز یه مجتمع مسکونی میساختن پس حرف ایشون حداقل از نظر تئوری هیچ دوشواری نداره;;)

خب شما نظرت رو میگی، من هم کماکان نظرم اینه که منظورش PC هم بوده. حالا شما فکر میکنی من دارم ترول میکنم، من هم فکر میکنم شما داری ترول میکنی! ولی این وسط کسی نمی تونه به یکی دیگه بگه نظرت رو نگو، خیلی راحت و ساده :دی اون مسئول سونی هم خیلی راحت میگفت Console، ولی منظورش احتمالا یه چیز دیگه بوده که نگفته کنسول. اینکه گفته Gaming Device دیگه مشکل من نیست :دی
همونطور که به نظر شما PC = Gaming Device ممکنه از نظر اون کسی که اون حرف رو زده PC =/= Gaming Device اینم مشکل من یا کسی که این حرفو زده نیست. درضمن من اصلاً چیزی راجع به X1 نگفتم که میگی ترول میکنی. اگه این چیزایی که گفتم ترول بود که خداروشکر وقتمون الکی هدر نرفت و بالاخره معنیه ترول رو هم فهمیدیم :دی
در ضمن وقتی از همون کامنت اول تمام تاپیک ها مسخره بازی شروع میشه در نتیجه منتظر بحث منطقی نباش هیچ وقت. اگه واقعا فکر میکنی مشکلی وجود داره بهتره این چیزها رو به دوستان خودتون هم متذکر بشید!
بنده اینجا مسئول هرکی PS3 داره و میخواد PS فن بازی دربیاره نیستم. این مسخره شدن بحث هم تو همه ی تاپیک ها بالاخره یه شروع کننده داره ، مثل اون آقایی که کامنت میذاره " بجای اینکارا انحصاری بساز " و بقیه ی پست ها رو پاک میکنه پس الزاماً اینجوری نیست که فن های سونی شروع کننده باشن منتها همونطور که گفتم چون شما عادت دارید از بالا به بقیه نگاه کنید ما رو مقصر میدونید همیشه بجای اینکه یه نگاهی هم به خودتون بندازید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or