آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

شما اول Gaming devices را واسه خودت معنی کن ؟! PC الان میتونهدستگاه بازی باشه یا نه ؟! با PC هزار تا کار هم بتونی انجام بدی بالاخره و بالاخره میتونی بازی توش انجام بدی یا نه ؟! پس نتیجتا با PC در هر حالت میتونی بازی را انجام بدی و PC میشه جزو Gaming devices . وقتی تعدادی از بزرگترین بازیهای تاریخ مثل بازیهای اول شخص و استراتژی ( دوتا پر طرفدارترین سبک بازی های دنیا ! دقت کن ! ) که بالا نام بردم خونه اصلیشون میشه PC ! یعنی خیلی خیلی راحت PC یکی از اعضای Gaming devices حساب میشه . FACT ! تا 2 روز پیش ثابت شده بود X1 فقط روی بازی متمرکز نشده ! خداوکیلی راست میگم ها !!! شما تکلیف مارا با دوستانتون مشخص کنید X1 جزو Gaming devices هست یا نه ؟ :)
فرض كن x1 رو بازي متمركز نشده بود..چه دليلي داره شما اونو بخري؟با يه tvbox چه فرقي داره؟هدفت از خريد x1 چيه؟در درجه اول رو بازي متمركزه

چی میگی واسه خودت ؟! من دارم میگم PC همه کار انجام میده پس Gaming Device هم جزئی از کاراشه و دارم حرف کسایی که میگن PC جزئی ازش نیست رو نقض میکنم

حرف خودم رو به خودم تحویل میدی ؟! اصلا میخونی پستارو یا همینطوری جواب میدی ؟!
پس شاید من اشتباه متوجه شدم ! پس خدا را شکر شما قبول دارید؟!

---------------------
این پست را برای کسانی میدم که ردش میکنند ! ما مثال میزنیم که خیلی از بازیها ها مختص PC هست شما میگید دستگاه فقط باید برای بازی باشه ! میگیم خوب کنسولها هم به جزء بازی کارهای دیگه میکنند بعد میگید با PC هزار تا کار میشه انجام داد ! یعنی کار بیشتر باعث میشه جزء Gaming Device نباشه ! لول !
پس یعنی فردا اگه مایکرو بیاد بگه اقا X1 ویمدوز 8 را به طور کامل ساپورت میکنه و میشه همه کاری روش انجام داد دیگه از Gaming Device حساب نمیشه ؟!
فرض كن x1 رو بازي متمركز نشده بود..چه دليلي داره شما اونو بخري؟با يه tvbox چه فرقي داره؟هدفت از خريد x1 چيه؟در درجه اول رو بازي متمركزه
یعنی نمیشه همزمان روی چندتا چیز متمرکز شد ؟! الان مایکرو N تا انحصاری معرفی کرده بجاش کلی هم میشه کار انجام داد دلیلش برای خرید بیشترم میشه که ! نمیشه ؟! اصلا این پست تو چه ربطی داره ؟!

چی ؟! مولتی تسکینگ ؟! اجرای همزمان چند برنامه ؟! شوخی که نمیکنی ؟!

من نگفتم که چون فلان کار رو نکردی پس PCـیت نقش کنسول داشته دارم میگم تنها وسیله ای که میتونه همه کارهارو انجام بده PC هست "که بازی هم یکی از کارهاشه" پس میتونه جزء هر چیزی قرار بگیره، مسلما کنسول نمیتونه مثل اون همه کارهارو انجام بده
گفتم مالتی تسکینگ مثل Xbox one (با فرمان صوتی +اسکایپ یه گوشه+بازی در حال انجام)

خب گیمینگ هم یکی از کارهای Xbox one هست,چه ربطی داره:dgaming device : a device used for gaming که PC هم میتونه Gaming device باشه
کنسول یه نوع gaming device ــه PC هم یه نوع دیگه
ماشین یه نوع transportation device ــه گاری هم یه نوع دیگه
ببنيد تعريفتون از كنسول غلطه!كنسول دستگاهيه كه بره بازي متمركز شده!
Pc دستگاهيه كه متمركز روي كار خاصي نيست.....pc يه كنسول نيست!ربطي نداره شما چه استفاده اي ازش ميكنيد!
با pc ده برابر كار xbone رو ميشه انجام داد و حتي xbone هم بر مبناي pc هست ولي خيلي گرونتر تموم ميشه!!!
Steambox هم pc نيست چون رو بازي متمركزه!البته شما دركتون باز هم خوبه واقعا بعضيا اينجا pc رو كلا درك نمي كنن!
wait what؟
pc ,pc ــه و فرقی نمیکنه چه استفاده ای ازش میشه ولی Steambox پیسی نیست چون تمکرزش روی یه استفاده خاصه؟:confused:خودپارادوکسی آیا؟
اصلا وايستا ببينم!مگه اينجا تاپيك مشخصات xbone نيست؟
Achievment Unlocked:welcome to bazicenter
متأسفانه نسل بعد هم باید اون جایزه Best Graphics ـه VGA رو واسه عناوین سونی کنار گذاشت، چهار سال پشت سر هم سخته یخورده تحملش!
:-"
من تبریک میگم به PS فنا,انشالله در سالهای آینده و قرنهای آینده جایزه های گرافیکی رو درو کنید:dمنتها دست از سر ترول تاپیکهای این Xbox one و فنهای نگون بختش بردارید:d

آخرین ویرایش:
واقعا همگی الان بلند شین برین جلو آینه !! به چشماتون خیره بشین!از سنتون خجالت بکشین ! این چه بحث مسخریه راه انداختین ؟؟ دو روز هم ادامه بدین هیچ یک از دو طرف کوتاه نمیاد !!
به خاطر این که از بحث تاپیک جدا نشیم فکر کنم اگه مایکرو بخواد از سیستم cloud تو یه بازی استفاده کنه اون بازی باید olways online باشه

پس شاید من اشتباه متوجه شدم ! پس خدا را شکر شما قبول دارید؟!

---------------------
این پست را برای کسانی میدم که ردش میکنند ! ما مثال میزنیم که خیلی از بازیها ها مختص PC هست شما میگید دستگاه فقط باید برای بازی باشه ! میگیم خوب کنسولها هم به جزء بازی کارهای دیگه میکنند بعد میگید با PC هزار تا کار میشه انجام داد ! یعنی کار بیشتر باعث میشه جزء Gaming Device نباشه ! لول !
پس یعنی فردا اگه مایکرو بیاد بگه اقا X1 ویمدوز 8 را به طور کامل ساپورت میکنه و میشه همه کاری روش انجام داد دیگه از Gaming Device حساب نمیشه ؟! یعنی نمیشه همزمان روی چندتا چیز متمرکز شد ؟! الان مایکرو N تا انحصاری معرفی کرده بجاش کلی هم میشه کار انجام داد دلیلش برای خرید بیشترم میشه که ! نمیشه ؟! اصلا این پست تو چه ربطی داره ؟!
اصلا متوجه نميشي چي ميگم...در درجه اول!اصلا رو ده تا چيز مترمركز بشه.يا رو صد تا چيز!پي سي اين محدوديت رو نداره....

اصلا متوجه نميشي چي ميگم...در درجه اول!اصلا رو ده تا چيز مترمركز بشه.يا رو صد تا چيز!پي سي اين محدوديت رو نداره....
من میتونم PC را اینطوری معنی کنم دستگاه بازی که هرکاری میتونه انجام بده یا اینکه دستگاهی که همه کار انجام میده و بازی هم کنارش ! مشکلیه ؟!
دستگاه بازي كه همه كار ميتونه انجام بده كه خودتم حرف خودتو نقض كردي!
واي دومين تعريفت درسته!مشكلي هم نيست.
بالاخره هر 2 میتونه به عنوان دستگاه بازی انتخاب بشه ! مثل خیلی ها که ترجیه میدند برای بازی PC بخرند تا کنسول !

آخرین ویرایش:
wait what؟
pc ,pc ــه و فرقی نمیکنه چه استفاده ای ازش میشه ولی Steambox پیسی نیست چون تمکرزش روی یه استفاده خاصه؟:confused:خودپارادوکسی آیا؟

Achievment Unlocked:welcome to bazicenter

من تبریک میگم به PS فنا,انشالله در سالهای آینده و قرنهای آینده جایزه های گرافیکی رو درو کنید:dمنتها دست از سر ترول تاپیکهای این Xbox one و فنهای نگون بختش بردارید:d
ميدوني...الان اگه بگم تعريفت از پارادوكس غلط بحث از ايكس باكس به ادبيات فارسي ميكشه!
Steam box رسما فقط steam رو بالا مياره يا شايد يه چند تا كار ديگه بكنه!اصلا pc نيست كه بخواد با pc مقايسه بشه....

اينقدر درك كردن فرق پي سي با كنسول سخته؟
ديگه بقيه بحث رو برين تو ويكي پديا بخونين
A video game console is an interactive computer that produces a video display signal which can be used with a display device (atelevision, monitor, etc.) to display a video game
به كلمه اخرش خيلي دقت كنيد!

- - -ویرایش - - -

من میتونم PC را اینطوری معنی کنم دستگاه بازی که هرکاری میتونه انجام بده یا اینکه دستگاهی که همه کار انجام میده و بازی هم کنارش ! مشکلیه ؟!
دستگاه بازي كه همه كار ميتونه انجام بده كه خودتم حرف خودتو نقض كردي!
واي دومين تعريفت درسته!مشكلي هم نيست.

- - -ویرایش - - -

Holy shit !!!!
٣٠ نفر دارن بحث به اين مزخرفي رو نگاه ميكنن؟!؟!؟!!

ميدوني...الان اگه بگم تعريفت از پارادوكس غلط بحث از ايكس باكس به ادبيات فارسي ميكشه!
Steam box رسما فقط steam رو بالا مياره يا شايد يه چند تا كار ديگه بكنه!اصلا pc نيست كه بخواد با pc مقايسه بشه....
stembox لینوکس میاره بالا:dاستمباکس یه Pcــه که بهش میگن کنسول
نقل قول از Techradar
Think of Valve's Steam Box as a PC. Its early prototypes might be squished into a small cuboid at the moment, they might be more at home under your television than your monitor, and - most shockingly - it might not be running Windows: but it is a PC.
پ.ن: پارادوکس :PC اگه برای گیم استفاده بشه گیمینگ دیوایس نیست ,PC(steam box گیم دیوایسه چون ازش برای گیم استفاده میشه
(:(()

بابا خب واضحه که طرف PC مد نظرش نبوده.
جملش اشکال معنایی داشته؟! بله! ولی از خود طرف بپرسید بهتون می‎گه منظورم PC نبوده!
به نظر من بیشتر دنبال ایرادهای بنی‌اسرائیلی هستید.
دیگه هر عقل سلیمی می‌دونه یه PCـه قوی ببندید دو تا کنسول رو روی هم له می‌کنه.

اشتباهه. به گفته خود سونی، PS3 همچنان قوی ترین کنسوله:

E3 2005: PS3 Tech Specs - IGN

76600007278531681824.jpg

هنوز هیچ کنسولی 2 TFLOPS قدرتش نیست و هنوز PS3 اوله.

سونی نسل پیش مخصوصا اوایلش خیلی اشتباه کرد ، دلیلش هم غرور بیش از حدی بود که بخاطر PS2 دچارش شده بودن و یجورایی کلا خودشون رو بی رقیب میدونستن واسه همین هر اشتباهی رو با خیال راحت انجام دادن ... از همین اطلاعات چرت و پرت و دموهای فیک گرفته تا قیمت گذاری کنسول و پیچیده ساختن کنسول که البته با گذشت زمان که دیدند در این صنعت تنها نیستند خیلی چیزا جبران شد .
الان هم به خوبی از اشتباه خودشون درس گرفتن و تا اینجا برای PS4 عالی عمل کردن ، اینو کسی نمیتونه انکار کنه . تمام بحث ها هم الان برای نسل بعده و گیر دادن به گذشته و تکرار کردن مباحث تاریخ مصرف گذشته خریدار نداره . الان کسی نرفته راجع به سال 96 حرف بزنه که کنسول MS صفر فلاپس هم قدرت نداشت ... یا از زمانی که کل فروش XBOX در دنیا به اندازه نصف فروش PS2 در یک منطقه هم نبود !

stembox لینوکس میاره بالا:dاستمباکس یه Pcــه که بهش میگن کنسول
نقل قول از Techradar

پ.ن: پارادوکس :PC اگه برای گیم استفاده بشه گیمینگ دیوایس نیست ,PC(steam box گیم دیوایسه چون ازش برای گیم استفاده میشه
(:(()
اگه بخواي اينطوري حساب كني پايه اندرويد هم لينوكسه!pc حساب ميشه؟پايه os پلي ٤ freebsd هست!pc حساب ميشه؟
استيم باكس اصلا پي سي نيست!من كي گفتم pc هست؟
يعني قشنگ همين مونده ايراد پيدا نكنين از اواتار ايراد بگيريد!

سونی نسل پیش مخصوصا اوایلش خیلی اشتباه کرد ، دلیلش هم غرور بیش از حدی بود که بخاطر PS2 دچارش شده بودن و یجورایی کلا خودشون رو بی رقیب میدونستن واسه همین هر اشتباهی رو با خیال راحت انجام دادن ... از همین اطلاعات چرت و پرت و دموهای فیک گرفته تا قیمت گذاری کنسول و پیچیده ساختن کنسول که البته با گذشت زمان که دیدند در این صنعت تنها نیستند خیلی چیزا جبران شد .
خوبه. هرچند یه نسل طول کشید تا این موضوع رو قبول کنید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or