آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کلا ماکروسافت خیلی روی کلود و ترانزیستور تمرکز کرده
من الان دارم به این فکر میکنم که بازیهای مالتی پلتفرم رو که میخوان روی xbox1 و ps4 باهم مقایسه بکنن همیشه این سوال پیش میاد که الان این بازی روی xbox1 با احتساب کلود بوده یا بدون اون بوده:d

تا یه خبر میاد اصلا بعضیا به صورت خود جوش دوس دارن همه چیرو ترول کنن!!!

هرکی طرفدار یه کنسول ـه ! خواهشن به نظرات همدیگه احترام بزارید 8-|

یعنی چی این حرفا ؟! مثلا یه Developer ی که میخواد بازی بسازه میتونه علاوه بر قدرت پردازش X1 روی قدرت پردازش Cloud هم حساب کنه ؟! ( که در واقع همون قدرت بی نهایت میشه ظاهرا !! ) بعد وقتی اینا اجباری بودن اینترنت رو حذف کردن دیگه قدرت Cloud به چه دردی میخوره ؟!

شایدم من نمیفهمم چی میگن اینا ؟! :|

شما که خیلی سرت میشه و از قانون مور سر در میاری (البته مشخصه فقط اسمش رو تو مدار منطقی یا حداکثر معماری شنیده باشی!) میشه بگی مشکل این نظریه ایشون چیه؟

وقتی چیزی سر در نمیارین لازم نیست در موردش بحث کنین. رفتی یه سرچ تو ویکی زدی قانون مور تحویل ما میدی؟

شما مارو ببخش آخه نظریه ایشون مثل نظریه انیشتنه فقط تعدادی معدودی آدم تو دنیا متوجه میشن احتمالا شمام یکیشون هستی .یه بار دیگه نظریه ایشون رو شما بخون:

يكي نيست بگه عزيزم الان ديگه همه مدار ها بخاطر IC ها كوچيك شدن ديگه ترانزيستورها كمتر تو مدارها مستقيم بكار ميرن

یحتمل ایشون ترانزیستور رو با لامپ خلاء اشتباه گرفته !

وقتی چیزی سر در نمیارین لازم نیست در موردش بحث کنین. رفتی یه سرچ تو ویکی زدی قانون مور تحویل ما میدی؟

بخشید ما مثل شما وقتی از مادر زاده شدیم علامه دهر نبودیم تو گهواره ام با کسی حرف نزدیم مجبوریم واسه اینکه علممون رو زیاد کنیم مطالعه کنیم شما ببخش. :)

آخرین ویرایش:
یعنی چی این حرفا ؟! مثلا یه Developer ی که میخواد بازی بسازه میتونه علاوه بر قدرت پردازش X1 روی قدرت پردازش Cloud هم حساب کنه ؟! ( که در واقع همون قدرت بی نهایت میشه ظاهرا !! ) بعد وقتی اینا اجباری بودن اینترنت رو حذف کردن دیگه قدرت Cloud به چه دردی میخوره ؟!

دقیقا همینجوری هست. منتها به عنوان یه آپشن اضافه. مثلا F5 با Cloud هوش مصنوعیش 600٪ برابر میشه. فکر کنم اینجوری میشه که مثلا یه بازی یه حالت استاندارد داشته باشه اما اگه وصل شد به اینترنت با کمک Cloud گرافیک و هوش مصنوعیش 5 6 برابر بشه.

======
بنظر من سونی اشتباه کرد کرد کنسولش رو کوچیک طراحی کرد. X1 بزرگه برای همین مایکرو عین چمدون هرچقدر که بخواد ترانزیستور میریزه توش و قدرت کنسولش رو هر روز میبره بالاتر اما واضح هست که PS4 چون کوچیکه سونی نمیتونه توش ترانزیستور بریزه تا قدرتش بره بالا. کاشکی حداقل بگردن ان لا ماها جا پیدا کنن یه 200 300 هزار تا ترانزیستور بریزن که قدرتش یه 5 6 درصد بره بالاتر دیگه اینقدر فجیع Epic Fail نشن!

دقیقا همینجوری هست. منتها به عنوان یه آپشن اضافه. مثلا F5 با Cloud هوش مصنوعیش 600٪ برابر میشه. فکر کنم اینجوری میشه که مثلا یه بازی یه حالت استاندارد داشته باشه اما اگه وصل شد به اینترنت با کمک Cloud گرافیک و هوش مصنوعیش 5 6 برابر بشه.

======
بنظر من سونی اشتباه کرد کرد کنسولش رو کوچیک طراحی کرد. X1 بزرگه برای همین مایکرو عین چمدون هرچقدر که بخواد ترانزیستور میریزه توش و قدرت کنسولش رو هر روز میبره بالاتر اما واضح هست که PS4 چون کوچیکه سونی نمیتونه توش ترانزیستور بریزه تا قدرتش بره بالا. کاشکی حداقل بگردن ان لا ماها جا پیدا کنن یه 200 300 هزار تا ترانزیستور بریزن که قدرتش یه 5 6 درصد بره بالاتر دیگه اینقدر فجیع Epic Fail نشن!

باو منظور یارو این بوده که پردازنده دستگاه هر چی باشه هر چقدر قدرت داشته باشه بالاخره یه تعداد ترازیستور محدود داره و دیگه نمیشه بهش چیزی اضافه کرد ولی با کلود چون محل پردازش از CPU روی سیستم به یه فضای دیگه انتقال پیدا میکنه هیچ محدودیتی نیست ( البته به جز شرایط مطلوب برای دسترسی به اون فضا ).

شایدم من نمیفهمم چی میگن اینا ؟! :|
داستان اینه که از روز اول معرفی کنسول اینا عروسی گرفتن که سخت افزار توی این نسل ثابته ولی قدرتش میتونه افزایش پیدا کنه

باو منظور یارو این بوده که پردازنده دستگاه هر چی باشه هر چقدر قدرت داشته باشه بالاخره یه تعداد ترازیستور محدود داره و دیگه نمیشه بهش چیزی اضافه کرد ولی با کلود چون محل پردازش از CPU روی سیستم به یه فضای دیگه انتقال پیدا میکنه هیچ محدودیتی نیست ( البته به جز شرایط مطلوب برای دسترسی به اون فضا ).

محدودیت های Cloud اتفاقا خیلی بیشتر از اون سخت افزار داخل خود کنسول هست. باید قبول کنیم که این صحبت های مایکروسافت (به غیر مواردی مثل نورپردازی Baked و هوش مصنوعی) کاملا شیادی و تبلیغاتی هست. با فناوری حال حاضر Cloud نمیشه گرافیک یا رزولوشن یا فریم ریت یه بازی رو افزایش داد. Fact

آخرین ویرایش:
آقایون مدیرانه طرفداره فلان کنسول بزارید پست من به 1 دقیقه بکشه بعد پاکش بکنید.ماشالله اینجا هرکی ایکس باکسو میکوبه پستش موندگار میشه بعد ما میایم میگیم این بحثا رو تموم کنید یه ثانیه پاک میشه:|

محدودیت های Cloud اتفاقا خیلی بیشتر از اون سخت افزار داخل خود کنسول هست. باید قبول کنیم که این صحبت های مایکروسافت (به غیر مواردی مثل نورپردازی Baked و هوش مصنوعی) کاملا شیادی و تبلیغاتی هست. با Cloud نمیشه گرافیک یا رزولوشن یا فریم ریت یه بازی رو افزایش داد. Fact

نمیشه پرادزش گرافیکی رو مستقیم انتقال داده به خاطر پهنای باند و تاخیر ... ولی میشه یه قسمتی از هوش مصنوعی و فیزیک رو انتقال داد همون خودش یه بخشی از Performance رو آزاد میگذاره که میتونه به جای هوش مصنوعی و فیزیک تو گرافیک هزینه بشه پس به صورت غیر مستقیم نباید بی تاثیر باشه.

محدودیت های Cloud اتفاقا خیلی بیشتر از اون سخت افزار داخل خود کنسول هست. باید قبول کنیم که این صحبت های مایکروسافت (به غیر مواردی مثل نورپردازی Baked و هوش مصنوعی) کاملا شیادی و تبلیغاتی هست. با فناوری حال حاضر Cloud نمیشه گرافیک یا رزولوشن یا فریم ریت یه بازی رو افزایش داد. Fact

خودشه، همینه، کلا متد Video Streaming رو توی CG ترکوندی رفت :))

نمیشه پرادزش گرافیکی رو مستقیم انتقال داده به خاطر پهنای باند و تاخیر ... ولی میشه یه قسمتی از هوش مصنوعی و فیزیک رو انتقال داد همون خودش یه بخشی از Performance رو آزاد میگذاره که میتونه به جای هوش مصنوعی و فیزیک تو گرافیک هزینه بشه پس به صورت غیر مستقیم نباید بی تاثیر باشه.
من زیاد در این موارد وارد نیستم ولی فکر کنم اینایی که شما میگی یه اینترنت حداقل 10 مگابیتی بخواد:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or