آخرین آپدیت از مشخصات سخت افزاری Xbox One

A.R.A.$.H

کاربر سایت

36768727055291680510.jpg

کنسول Xbox One یک سخت افزار قوی به همراه 8GB RAM و پردازش گر 64-bit می باشد.اما به مرور زمان نیز سن این سخت افزار نیز بیشتر می شود.
رئیس بخش تولیدات این کنسول آقای Boyd Multerer گفته اند:
شما هنوز هم تعداد محدودی ترانزیسوتر در خانه و box خود دارید

89004467037595105020.jpg

Xbox One طراحی شده است تا با سرورهای cloud برای پردازش بیشتر در ارتباط باشد.
Boyd ادامه می دهد:
من می توانم (به عنوان سازنده کنسول) کارهایی نظیر تغییر برخی موارد latency insensitive در cloud انجام دهم.تعداد ترانزیستورهای شما در خانه محدود است اما در cloud چنین محدودیتی نداریم.
آخرین آپدیت سخت افزاری این کنسول در وبسایت IGN به شرح زیر است:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TH]Feature [/TH]
[TH="align: center"] Xbox One [/TH]
[/TR]
[TR]
[TD] Optical Drive [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Blu-Ray/DVD [1] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Game DVR [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [2] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] RAM [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8GB DDR3 [3] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] CPU [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 8 Core AMD custom CPU [4]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Clock Speed [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 853 MHz GPU [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] 500 GB Hard Drive, External Hard Drive [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Second Screen [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] SmartGlass [5] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cloud Storage [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, Free Unlimited [6] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Mandatory Game Installs [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [7] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Required Internet Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] After Day One patch, No [8]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Used Game Fee [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] No [9] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Backwards Compatibility [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] None [10] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Cross Game Chat [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Skype, Party Chat [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Motion Control [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Kinect 2 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Voice Commands [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [11] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Subscription Service [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Xbox Live [12] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] USB [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] USB 3.0 [13] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Live Streaming [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes, With Twitch.TV [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Reputation Preservation [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Achievements will be ported [14] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Web Connection [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Gigabit Ethernet, WiFi [15] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Wifi Direct [/TD]
[TD="bgcolor: #CCFFCC, align: center"] Yes [n] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]IGN[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

باو منظور یارو این بوده که پردازنده دستگاه هر چی باشه هر چقدر قدرت داشته باشه بالاخره یه تعداد ترازیستور محدود داره و دیگه نمیشه بهش چیزی اضافه کرد ولی با کلود چون محل پردازش از CPU روی سیستم به یه فضای دیگه انتقال پیدا میکنه هیچ محدودیتی نیست ( البته به جز شرایط مطلوب برای دسترسی به اون فضا ).

خوب شما بفرمایید با Cloud میشه چیو افزایش داد؟

به فرض که همه بتونن از Cloud استفاده کنن و سازننده ها این ریسک رو بکنن که درصدی از بازی بر اساس Cloud پردازش بشه فکر میکنی چه بخشی از پردازش رو میشه انداخت گردن ایشون؟ تنها محاسبات بیک شده. مثل نور یا سایه هایی که تو محیط کاملا دیترمینستیک هستن و یا انیمیشن های ریگ شده که بیک میشن میان تو انجین یا نوع خاصی از هوش مصنوعی. این با افزایش 40 برابری قدرت نسبت به 360 خیلی فرق داره. به قول کیوان دقیقا مصداق بارض شیادی و یجور پروپاگانداست.

البته چون مایکروسافت غول نرم افزاری هست خیلی از دوستان ازش انتظار معجزه دارن که قرار باشه صحبت های این عالیجنابان درست باشه باید بپذیریم که پس X1 میتونه قدری معادل با 4 5 برابر PS4 رو ارایه بده. من واقعا منتظرم این قدرت رو توی بازی های فرست پارتی مایکروسافت ببینم!

به جای این کارا چند تا انحصاری بدن
اینو یک ناظم گفته اگر پاک کنید یعنی اون اسپم داده نه من

خوب شما بفرمایید با Cloud میشه چیو افزایش داد؟

به فرض که همه بتونن از Cloud استفاده کنن و سازننده ها این ریسک رو بکنن که درصدی از بازی بر اساس Cloud پردازش بشه فکر میکنی چه بخشی از پردازش رو میشه انداخت گردن ایشون؟ تنها محاسبات بیک شده. مثل نور یا سایه هایی که تو محیط کاملا دیترمینستیک هستن و یا انیمیشن های ریگ شده که بیک میشن میان تو انجین یا نوع خاصی از هوش مصنوعی. این با افزایش 40 برابری قدرت نسبت به 360 خیلی فرق داره. به قول کیوان دقیقا مصداق بارض شیادی و یجور پروپاگانداست.

البته چون مایکروسافت غول نرم افزاری هست خیلی از دوستان ازش انتظار معجزه دارن که قرار باشه صحبت های این عالیجنابان درست باشه باید بپذیریم که پس X1 میتونه قدری معادل با 4 5 برابر PS4 رو ارایه بده. من واقعا منتظرم این قدرت رو توی بازی های فرست پارتی مایکروسافت ببینم!

خوب ببین 100% یه بخشیش تبلیغات و مارکتینگ هست از اون نمیشه ایراد گرفت همه شرکتا این کارو میکنن ولی میشه تو بعضی سناریوها از این قدرت پردازش اضافی استفاده خوبی کرد مثلا یه شهری داریم که داره توش باد میاد درختا تکون میخورن برگای روی زمین حرکت میکنن یا یه لنگرگاه داریم توش کشتیا با موج دریا و باد اینور اونور میرن ... خوب این فیزیکه دیگه یا یه مشت NPC که هوش مصنوعی دارن تو خیابون راه میرن فرض کن شما داری یه بازی آنلاین بازی میکنی وارد یه همچین شهری میشی که داره خیلی چیزا داخلش با استفاده از کلود سیستم پردازش میشه به نظر من میتونه جالب باشه.

شما مارو ببخش آخه نظریه ایشون مثل نظریه انیشتنه فقط تعدادی معدودی آدم تو دنیا متوجه میشن احتمالا شمام یکیشون هستی .یه بار دیگه نظریه ایشون رو شما بخون:
یحتمل ایشون ترانزیستور رو با لامپ خلاء اشتباه گرفته !
بخشید ما مثل شما وقتی از مادر زاده شدیم علامه دهر نبودیم تو گهواره ام با کسی حرف نزدیم مجبوریم واسه اینکه علممون رو زیاد کنیم مطالعه کنیم شما ببخش. :)

نه عزیزم اشکال نداره. اولین بار نیست چنین حرفایی رو میشنوم و میذارم به حساب نداشتن دانش تو اون زمینه. بالاخره یه فرقی بین من و شما باید باشه. اصلا خودت رو ناراحت نکن.

ولی کاملا دوستانه بهت می گم این حرف رو به جز اینجا که اکثر دوستان اطلاعاتش رو ندارن، نزن. تو یه کلاسی که 2 3 نفر رشته شون سخت افزار باشه بهت می خندن.

اون برداشتی هم که شما از حرف ایشون کردی خیلی واسم جالبه. اصلا برداشتی که شما کردی با حرفی که ایشون زده هیچ ارتباطی به هم ندارن. هر چه قدر هم فکر می کنم متوجه نمیشم که چرا شما میگی تعداد کمی می فهمن.

1.5 هم دیگه از اون حرفاست:d فکر کنم حداقلش یه 5 مگی بخواد. که البته بیشتر گیمرهای اونور آب این مقدار پهنای باند رو دارن.

اونو دیگه خبر ندارم از کدوم حرفاس :d

به هر حال تکنولوژی هست ممکنه از روش خاصی استفاده کرده باشن شما شاید اهل مطالعه این مطالب نباشی یا علاقه نداشته باشی ولی به نظر من ترفندی که مایکروسافت داخل X1 استفاده کرده میتونه جالب باشه من این مطالب رو جایی نخوندم زاییده ذهن خودم هست ولی اینطور که متوجه شدم:

داخل X1 یک سری "واحد توابع ثابت" وجود داره (FFU) که یه بخشی از کارشون این هست که داده هارو به صورت on the fly زیپ و یا آنزیپ میکنه ، ممکنه داده ها به صورت زیپ شده از کلود سیستم به این واحدها انتقال داده بشن فرق این با زیپ و آنزیپی که شما روی کامپیوتر خودت انجام میدی این هست که شما یه داده زیپ شده رو دانلود میکنی و بعد باید سیستم پردازش کنه تا اون داده آنزیپ بشه ولی داخل X1 این پردازش ریل تایم و سخت افزاری (on the fly) انجام میشه با این ترفند مثلا شما 10 مگ داده رو انتقال میدی ولی در واقعیت برابر با مثلا 20 مگ یا هر مقدار دیگه داده معمولی هست.یعنی شما اینترنت 1.5mbs در ثانیه داری ولی چون همیشه داده های زیپ شده انتقال میدی دو برابر یا n برابر سرعت واقعی کارایی داره.

بازم میگم این برداشت من از این تکنولوژی هست داخل PS4 هم این تابع سخت افزاری قرار گرفته ممکنه اون هم از روش مشابهی استفاده کنه.

- - -ویرایش - - -

نه عزیزم اشکال نداره. اولین بار نیست چنین حرفایی رو میشنوم و میذارم به حساب نداشتن دانش تو اون زمینه. بالاخره یه فرقی بین من و شما باید باشه. اصلا خودت رو ناراحت نکن.

ولی کاملا دوستانه بهت می گم این حرف رو به جز اینجا که اکثر دوستان اطلاعاتش رو ندارن، نزن. تو یه کلاسی که 2 3 نفر رشته شون سخت افزار باشه بهت می خندن.

باشه تو خوبی ! :))

آخرین ویرایش:
Cloud ساخته ذهن شیاد مایکروسافته و چیزیو نمیشه افزایش داد!

خوب پس طبق نص صریح فرموده های مایکروسافت ما منتظر قدرت 4 5 برابری X1 نسبت به PS4 باشیم؟ حالا با ترد پارتی ها کار ندارم اما مایکرو دیگه خودش باید این قدرت عظیم رو توی بازی های خودش بیاره دیگه، نه؟ اگه بازی های خود مایکرو 4 5 برابر PS4 نبودن من میام بخشی های تحتانی شلوار شمارو میکشم روی سرت!:دی

دوباره ترول های فن های سونی شروع شد :bighug:
حداقل مث فن های مایکروسافت یکم خلاقیت به خرج بدید
چیزای تکراری و بی مزه نگید@};-

خوب پس طبق نص صریح فرموده های مایکروسافت ما منتظر قدرت 4 5 برابری X1 نسبت به PS4 باشیم؟ حالا با ترد پارتی ها کار ندارم اما مایکرو دیگه خودش باید این قدرت عظیم رو توی بازی های خودش بیاره دیگه، نه؟ اگه بازی های خود مایکرو 4 5 برابر PS4 نبودن من میام بخشی های تحتانی شلوار شمارو میکشم روی سرت!:دی
حالا مایکرو یه دروغ دلنگی بافته لازم نیست که انقدر پی قضیه رو بگیری:d
infinite power برای تبلیغاته اما Cloud یه جنبه ی واقعی هم داره, مثلا 6 برابر شدن AI توی فورتزا!

اگر نور Cloud قراره کل صنعت گیم رو فرا گیر کنه و 600درصد+ 40 برابر به قدرت گرافیک، AI، فشار هوا، نور، روشنایی،polygon، رم، رندرینگ، CG و غیره اضافه کنه اون 53 مگاهرتز رو دیگه چرا اضافه کردن؟!!!

اگر نور Cloud قراره کل صنعت گیم رو فرا گیر کنه و 600درصد+ 40 برابر به قدرت گرافیک، AI، فشار هوا، نور، روشنایی،polygon، رم، رندرینگ، CG و غیره اضافه کنه اون 53 مگاهرتز رو دیگه چرا اضافه کردن؟!!!
absolutely
yes yes yes

آخرین ویرایش:

البته اینی که همه بازی ها تحت Cloud نیستن و ممکنه افزایش فرکانس برای system stablity باشه و Compatibility با درایور جدید گرافیک باشه انقدر پیچیدست که انتظار از همه یوزر های اینجا نمی ره بهش پی ببرن ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or