اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

واقعا درک نمیکنم چرا الکی بحث میکنیم و حرف های کلا دو سه نفر مثل flow و sonic دنبال میکنیم !
قطعا ورژن 14 خیلی از روش های نفوذ پچ کردن اما همیشه یه سری آدم هستن که هر چیزی رو میتونن پچ کنن
تو سال 2026 هنوز بزرگترین شرکت های فناوری هک میشن این که جای خود داره
به نظرم این چند نفر تو توییتر دارن بازار گرمی میکنن که مردم برای gta vi آپدیت کنن بخرن وگرنه یه هکر واقعی هیچ وقت اینجوری نمیگه
به نظر من همیشه یه راه نفوذی هست فقط بحث زمان میمونه
ما که اینجا اصلا بحثی نمیکنیم سر این قضیه یه درامایی تو ردیت و ایکس بود که از خود جیلبریک سرگرم کننده تر بود :D
دراما هم بیشتر سر flow بود چون از قدیمیاس. وقتی یکی که سالها تو این سین هست میره کنار یه مدت طول میکشه تا کسی جاشو پر کنه نمونشو تو کرکرای دنوو زیاد دیدیم تو این سالها. بیشتر بحثشون سر اون بود و البته کسایی که خیلی درگیر gta vi هستن. قبلش میدونستن اگه پچ نشه gta vi رو یکم بعد ریلیز میتونن برن الان مشخص نیست کی باگی کشف بشه همین.
من که نظرمو گفتم بنظرم اینکه رسما اخرین فریمور جیلبریک شد صرفا منتظر موندن که psn قطع بشه خیلی با ارزش تره تا اینکه مدت ها صبر میکردیم و اکثرمون بیخیال میشدیم اپدیت میکردیم.
اونم اگه خیلی پیگیر gta vi نیستید جیلبریک کنید بره نهایت تا یه سال بعدس بالاخره یه باگ جدیدی کشف میشه با توجه به اهمیت اون بازی و شهرتی که برای طرف میاره کسایی که تو این سین نیستن و اصلا دانشی ندارن هم تمام تلاششونو میکنن یه راهی پیدا کنن.

ما که اینجا اصلا بحثی نمیکنیم سر این قضیه یه درامایی تو ردیت و ایکس بود که از خود جیلبریک سرگرم کننده تر بود :D
دراما هم بیشتر سر flow بود چون از قدیمیاس. وقتی یکی که سالها تو این سین هست میره کنار یه مدت طول میکشه تا کسی جاشو پر کنه نمونشو تو کرکرای دنوو زیاد دیدیم تو این سالها. بیشتر بحثشون سر اون بود و البته کسایی که خیلی درگیر gta vi هستن. قبلش میدونستن اگه پچ نشه gta vi رو یکم بعد ریلیز میتونن برن الان مشخص نیست کی باگی کشف بشه همین.
من که نظرمو گفتم بنظرم اینکه رسما اخرین فریمور جیلبریک شد صرفا منتظر موندن که psn قطع بشه خیلی با ارزش تره تا اینکه مدت ها صبر میکردیم و اکثرمون بیخیال میشدیم اپدیت میکردیم.
اونم اگه خیلی پیگیر gta vi نیستید جیلبریک کنید بره نهایت تا یه سال بعدس بالاخره یه باگ جدیدی کشف میشه با توجه به اهمیت اون بازی و شهرتی که برای طرف میاره کسایی که تو این سین نیستن و اصلا دانشی ندارن هم تمام تلاششونو میکنن یه راهی پیدا کنن.
آره بابا
من خودم کنسولم از برج 1 خاموشه اصلا نمیدونم کدوم فریمور یا 12.70 یا 13
vi هم بازی جذابیه خودت به شدت منتظرشم ولی خوب نهایت یکی دو هفته بعدش کنسول دوستان رو میگیرم بازیش میکنم نهایت

• Like
Reactions: rezagoli
واقعا درک نمیکنم چرا الکی بحث میکنیم و حرف های کلا دو سه نفر مثل flow و sonic دنبال میکنیم !
قطعا ورژن 14 خیلی از روش های نفوذ پچ کردن اما همیشه یه سری آدم هستن که هر چیزی رو میتونن پچ کنن
به نظرم این چند نفر تو توییتر دارن بازار گرمی میکنن که مردم برای gta vi آپدیت کنن بخرن وگرنه یه هکر واقعی هیچ وقت اینجوری نمیگه
مثال شما میشه مصداق بارز این :
بازی Assassin's Creed Mirage: Valley of Memory که دارای قفل های Denuvo + VMProtect + Ubisoft Connect بود توسط Rune کرک و منتشر شد.

حذف کامل قفل دنوو و vmprotect برای اولین بار انجام شده است.

این خبر از معرفی یک روش جدید برای دور زدن و حذف قفل Denuvo اطلاع می‌دهد؛ در این Proof of Concept، Denuvo و VMProtect به‌طور کامل از فایل اجرایی بازی حذف شده و حدود ۲۵ هزار تابع محافظت‌شده نیز بازسازی و به محل اصلی خود برگردانده شده‌اند. همچنین بخش‌های مختلف ساختار فایل اجرایی (PE) بازی بازیابی شده است.
همیشه یه راه نفوذ هست !!!!!!

اگر حرف‌شون درست باشه و روی ۱۳.۶ هایپروایزر اکسپلویت داشته باشن. ایجاد تغییرات روی ۱۳.۶ اسون‌تر میشه.

می‌تونن لایبری‌های بازی‌های که از sdk ورژن ۱۴ استفاده می‌کنن رو با محدودیت کمتر و بدون گیر دادن‌های هایپروایزر به ۱۳.۶ دانگرید کنن. بک‌پورت بسازن و پچش‌کنن و هر کار دیگه‌ای...

این اکسپلویت هایپر وایزر، بر اساس گفته‌شون chain بوده و از ورژن‌های اولی وجود داشته و نیازی به اپدیت کنسول و هک کردن روی firmware 13.6 نخواهد داشت. اگر بازی دیگه‌ای، زودتر روی ورژن ۱۴ عرضه بشه، هکرها می‌تونن بستر رو خیلی زودتر برای اجرای GTA VI آماده کنن. مثلا اگر دیتای کامل یک هفته قبل از عرضه قابل دانلود باشه، شاید زودتر از تاریخ عرضه بتونن ردیفش کنن و در اختیار مردم‌ بذارن. کلا نگران نباشید.

اینکه میگن فلو کشیده کنار و اینا، شاید از سر ترس شکایت راک استار باشه. یکم بگذره میاد به میادین😁

یادمون رفته بود نظرات کارشناسان بازسنتر بپرسیم
این هکرها نمونه هاشون یک دونه ش توی ایران نیست کلی اشنایی با سیستم PS دارن کلی کار براش انجام دادن می خوای پس چه کسی دنبال کنیم کارشناس های اینجا؟
یه فاز اشتباهی عین ویروس توی ایرانی ها هست اونم خوشبینیی بی دلیل هست یعنی هر اتفاقم می افته باید به اینده خوشبین بود
ادم که عقل و منطق درستی داره دنبال واقعیت می ره فعلا با اتفاقاتی که افتاده اینده هک جالب نیست چه خوشتون بیاد چه نیاد
حالا اینکه یکی پیدا بشه یا یکی ناگهان یک سوراخ جدید کشف کنه دیگه شانسی هست و زمانشم اصلا مشخص نیست
یادمه جلوی هک سوییچ گرفته شد یک عده عین شما حرف می زدن اما اخرش چی شد هنوزم که هنوزه سوییچ 1 هک نشده عملا سخت افزاری با مادچیپ هکش کردن دیگه نتونستن نرم افزاری هکش کنن
همین هایپروایزر XBOX 360 تازه 2 سال پیش راهش کشف شد یعنی 2 نسل طول کشید

حالا ما نمی گیم اینقدر قراره طول بکشه ممکنه فردا هک بشه اما چیزی که مشخصه فعلا اوضاع جالب نیست اما خوبیش اینکه اخرای نسل این شکلی شده حتی ایکس من هم به زودی قابل بازی می شه
اما خواهشا فاز توطئه با کارشناسی بر ندارید فعلا منابع معتبر با نخبه های این حوزه می گن که راه جدید خیلی سخته
بی خودی عادت کردید به خودتون امیدواری الکی می دید تا همین جاشم خیلی هک خوب پیش رفته تا اینده ببینیم چی می شه
حتی گفتن همین هوش مصنوعی به سونی کمک می کنه تا باگ خاص دیگه ای در PS6 باقی نذاره که بشه هکش کرد

این هکرها نمونه هاشون یک دونه ش توی ایران نیست کلی اشنایی با سیستم PS دارن کلی کار براش انجام دادن می خوای پس چه کسی دنبال کنیم کارشناس های اینجا؟
یه فاز اشتباهی عین ویروس توی ایرانی ها هست اونم خوشبینیی بی دلیل هست یعنی هر اتفاقم می افته باید به اینده خوشبین بود
ادم که عقل و منطق درستی داره دنبال واقعیت می ره فعلا با اتفاقاتی که افتاده اینده هک جالب نیست چه خوشتون بیاد چه نیاد
حالا اینکه یکی پیدا بشه یا یکی ناگهان یک سوراخ جدید کشف کنه دیگه شانسی هست و زمانشم اصلا مشخص نیست
یادمه جلوی هک سوییچ گرفته شد یک عده عین شما حرف می زدن اما اخرش چی شد هنوزم که هنوزه سوییچ 1 هک نشده عملا سخت افزاری با مادچیپ هکش کردن دیگه نتونستن نرم افزاری هکش کنن

حالا ما نمی گیم اینقدر قراره طول بکشه ممکنه فردا هک بشه اما چیزی که مشخصه فعلا اوضاع جالب نیست اما خوبیش اینکه اخرای نسل این شکلی شده حتی ایکس من هم به زودی قابل بازی می شه
اما خواهشا فاز توطئه با کارشناسی بر ندارید فعلا منابع معتبر با نخبه های این حوزه می گن که راه جدید خیلی سخته
بی خودی عادت کردید به خودتون امیدواری الکی می دید تا همین جاشم خیلی هک خوب پیش رفته تا اینده ببینیم چی می شه
حتی گفتن همین هوش مصنوعی به سونی کمک می کنه تا باگ خاص دیگه ای در PS6 باقی نذاره که بشه هکش کرد
شما فاز خفن بودن بردار ما به عنوان خواننده لذت میبریم
- حتی گفتن همین هوش مصنوعی به سونی کمک می کنه تا باگ خاص دیگه ای در PS6 باقی نذاره که بشه هکش کرد-
همین هوش مصنوعی که کمک میکنه باگ خاصی نمونه نمیتونه کمک کنه راه دور زدن همون باگ رو بگه ؟
یاد اون زمانی افتادم همه میگفتن سیستم اپل و اپل آیدی خداس و هیچ وقت قرار نیست آیفونی که اپل آیدی روشه باز بشه
اپل آیدی هک شد - باز شد - جیلبریک شد و ...
شما بنواز ما لذت ببریم

• Like
Reactions: شوکی

هک سویچ ۱ از اولم سخت افزاری بود استاد. جلوی چیش گرفته شد من سویچ ۱ رو داشتم و جزو اولین نفراتی بودم که با sx os و وصل کردن پین ها با فویل جیلبریک کردم جلوی هرکی هم گرفتن یکی دیگه جاشو پر کرد نرم افزاری هم کسی اهمیت نمیداد که جیلبریک بشه وقتی سخت افزاری تمام ورژنا بی دردسر قابل استفاده بودن. ایکس باکسم همیشه تو دیوار بوده و کسی بهش اهمیت نمیداده
حالا نمیدونم خوشبینی و بدبینی ما این وسط چه دخلی داره امیدوار بودیم جیلبریک یه ورژن بالا بیاد که همه بتونن استفاده کنن و الانم خوشحالیم که داره میاد.

«رفقا، فلو قطعاً اسم و رسمی رو که داره بین جامعه هکرها همیشه واسش احترام قائلن، اما قرارم نیست همیشه در روی یه پاشنه بچرخه!
یادمون هم نمیره اون وعده سرِ خرمن راجب هک PS4 رو ک باگی وعده‌اش رو به ملت داده بود، یهو به همه حرف‌هاش و دنبال‌کننده‌هاش پشت کرد و به پول و سونی فروختش! همون‌طور که قبلاً هم گفتیم، زمانی که پای مادیات بیاد وسط، اخلاقو قولو قرار معنای پوچی پیدا می‌کنه...
حس فلو الان مثل یه شخصِ خوش‌پوشه که وارد یه مهمونیِ عیونی شده و همه‌جوره حواسش هست که به دیگران (که شاید یه لول ازش پایین‌ترن) نگاه هم نکنه و می‌خواد تو اون مهمونی به اصطلاح خودش رو به تنهایی خفه کنه... این حرکت دیگه واقعاً دور از معرفته.»

انگار بعضیا از پای تفریحات مجلسی خودشون هر وقت میخوان میان اینجا اونم بدون توجه ب پستای قبلو احترام ب نظرات دیگر اعضای اینجا هر جور دلشون میخواد نظر میدن...
دنیای هک و فروم جای فکت و کدهای زنده‌س (مثل همین شبیه‌سازها که خروجیش رو دیدیم) هر کسی هم که از روز اول پای تاپیک بوده، وزنِ فنی اخبار و فکت‌ها رو خیلی جلوتر از این موج‌های تاخیری هضم کرده
عمر ادم اینقد نیس بخواد بشینه کل کل کنه واقعیت چیزی نیس ک بخوای جلوش وایسی اینده هم دست ما نیس ممکنه پس رفتش باشه اما پیشرفتو نمیتونی جلوشو بگیری حالا میخواد با اندی یا غیر اون....

"امروز دارم یه پی‌اس۴ (PS4) دیگه می‌خرم و مستقیم به فریمور ۱۴.۰۰ آپدیتش می‌کنم تا بتونم راند بعدی کار رو ادامه بدم؛ چون نظرسنجی دیسکورد از قبل مشخص کرده که باید به کار روی PS4 ادامه بدم. در مورد PS5 هم یک‌سری اتفاقات جذاب به‌زودی برای فریمور ۱۳.۶۰ تو راهه و من فکر می‌کنم جردی و چند تا دولوپر دیگه..."

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:

دانلود بازی فیفا EA Sports FC 27 برای PS4 + هک شده

حالا اینو نصب کن و کم موج منفی بفرست!

fc-27-ps4-750x750.jpg

با انتشار کپیخور 13.60 چه عناوینی به جمع بازی های کپیخور اضافه میشود.

CONTROL Resonant
دانلود بازی CONTROL Resonant برای PS5

Marvel's Wolverine
دانلود بازی ولورین Marvels Wolverine برای PS5

F1 25
دانلود بازی F1 25 برای PS5

Skull and Bones
دانلود بازی Skull and Bones برای PS5

EA Sports FC 27
دانلود بازی فیفا EA Sports FC 27 برای PS5

Onimusha: Way of the Sword

دانلود بازی Onimusha: Way of the Sword برای PS5

Mortal Shell II
دانلود بازی Mortal Shell II برای PS5

Assassin's Creed Black Flag Resynced
دانلود بازی Assassin’s Creed Black Flag Resynced برای PS5

007 First Light
دانلود بازی 007 First Light برای PS5

Gran Turismo 7
دانلود بازی Gran Turismo 7 برای PS5

PS5 Mount & Blade II Bannerlord
دانلود بازی Mount & Blade II Bannerlord برای PS5

Halo: Campaign Evolved
دانلود بازی Halo: Campaign Evolved برای PS5

آخرین ویرایش:
حالا اینو نصب کن و کم موج منفی بفرست!
اصلا پست نمی خونید فقط می خواید سریع نظر بدید
الان بیاد الکی یکی بگه همه چیز گل و بلبل کیف می کنید لایکش می کنید؟
ما اصلا چیزی به اسم موج مثبت و منفی نداریم من صرفا حرف هکرها رو منتقل کردم و هکرها هم با شناختی که دارن صاحب نظرن اومدن همچین چیزی رو گفتن
حالا شما درک حقیقت یا پیشبینی براتون سخته هر برداشتی می خواید بکنید. پیشبینی یک چیز صد درصدی نیست اما فعلا نباید به هک های جدید خوشبین بود ترجمه شم می شه اینکه به هیچ عنوان به 14 یا بالاتر اپدیت نکنید
من نمی دونم هر خبر بدی که میاد می خواید کلی حاشیه ازش درست کنید من حتی نظر خودم ندادم نقل قول کردم اینقدرا دارید پست منو نقل می کنید برید به خودش بگید :D

اصلا پست نمی خونید فقط می خواید سریع نظر بدید
الان بیاد الکی یکی بگه همه چیز گل و بلبل کیف می کنید لایکش می کنید؟
ما اصلا چیزی به اسم موج مثبت و منفی نداریم من صرفا حرف هکرها رو منتقل کردم و هکرها هم با شناختی که دارن صاحب نظرن اومدن همچین چیزی رو گفتن
حالا شما درک حقیقت یا پیشبینی براتون سخته هر برداشتی می خواید بکنید. پیشبینی یک چیز صد درصدی نیست اما فعلا نباید به هک های جدید خوشبین بود ترجمه شم می شه اینکه به هیچ عنوان به 14 یا بالاتر اپدیت نکنید
من نمی دونم هر خبر بدی که میاد می خواید کلی حاشیه ازش درست کنید من حتی نظر خودم ندادم نقل قول کردم اینقدرا دارید پست منو نقل می کنید برید به خودش بگید :D
خودت رو خیلی درگیر خبرهای ضد و نقیض نکن!
صحنه هک هرگز خالی نمانده و نخواهند نماند.
هرچیزی قائل به شخص باشه محکوم به شکست هست.
در دنیای هک هم این موضوع کاملاً رعایت شده، مثال هکر ایکس باکس 360 (C4EVA) بود.
هکر پلی استیشن 3 هم (George Hotz) بود.
و الان یسری افراد دیگری هستند.
پرچم هک و Pirate هرگز زمین نمی مونه.
پس خودتو درگیر خبرهای زودگذر نکن!

موفق باشی دوست عزیز 🌷

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or