سرخط خبرها

تد پرایس میگه، مشکل افزایش بودجه ها تو صنعت دائمی نخواهد بود،و مشتاقان ویدیو گیم راه حل رو پیدا می کنن ولی میگه در ادامه با شناخت دلیل افزایش هزینه ها،شناخت از مقیاس بازی تولیدیت و مدیریت می تونه این مسئله بودجه رو حل کنه، بدون اینا وگرنه خیلی ها افزایش بودجه رو می پذیرن که این اشتباهه...
1000001416.jpg
.
پ ن: چقدر غرب شده داخل:دی هر کسی که تا زمانی مدیر هست مشکلات رو رفع نمی کنه،اما روزی که از مدیریت کنار می رن، حرف های خوب خوب با کلی برنامه دارن:دی اصلا بحث تد پرایس نیستا،ایشون واقعا زحماتشو برای این صنعت کشیده، شما از لیدن بگیرید تا بابی کوتک و‌‌... این بازی هارو فقط ما تو داخل می دیدیم،که این مسئله رو هم صادر کردیم:دی

دستت درد نکنه بابت ترجمه خبر.
ولی این بیشتر شبیه این روایتهای خودمونه که میگن دو نفر تنها بودن بعد فلانی به فلانی گفت فلان :D
=======

در مورد الدن رینگ با اینکه خیلی دست پلیر رو باز میزاره ولی من اون رو بهترین عنوان برای ارائه این ویژگی نمیدونم.
اما خب همیشه این بازیهای بزرگتر هستن که ازشون اسم برده میشه و دیده میشن.
هم جنبه تبلیغاتی داره و هم تیتر خوبی میشه.

انگاری که اینها برای اولین بار همچین ویژگیهایی رو تو این وسعت ارائه دادن:(

آخرین ویرایش:

نگفته پیدا بود الان دیگه کم کم بازی خطی ساختن دیگه داره شبیه دوبعدی ساختن میشه که هر اتفاقی هم برای بازیت بیوفته هرچقدرم خوب باشی در یه مقیاس پایینیه. بعد از ZELDA RDR ER DS کسی حوصله بازی با تنوع و عمق و آزادی عمل کمتر نداره و تعریف بلاکباستر عوض شده.
اینترگلکتیکم قطعا تارگتش همینقدراس پیشبینی خودم اوپن ورد کامله با تاچ ریزه کاریهای انیمیشن و فیزیک و ویژوآل ناتی داگه که بتونه خودشو از بقیه بکنه جز این به نظرم درجا زدن و کارشون تمومه و به خاک سیاه میشینن(شاید دیگه جز تاپ فایو نباشن)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Farh@d
دستت درد نکنه بابت ترجمه خبر.
ولی این بیشتر شبیه این روایتهای خودمونه که میگن دو نفر تنها بودن بعد فلانی به فلانی گفت فلان :D
=======

در مورد الدن رینگ با اینکه خیلی دست پلیر رو باز میزاره ولی من اون رو بهترین عنوان برای ارائه این ویژگی نمیدونم.
اما خب همیشه این بازیهای بزرگتر هستن که ازشون اسم برده میشه و دیده میشن.
هم جنبه تبلیغاتی داره و هم تیتر خوبی میشه.

انگاری که اینها برای اولین بار همچین ویژگیهایی رو تو این وسعت ارائه دادن:(
والا دارم الان بازیش میکنم...به جرئت میتونم بگم در مبحث آزادی عمل هنوز که هنوزه هیچی به گردپای زلدا های جدید نمیرسه. توی اون بازی کامل میشد سیستم های بازی رو بهم ریخت.:دی

نگفته پیدا بود الان دیگه کم کم بازی خطی ساختن دیگه داره شبیه دوبعدی ساختن میشه که هر اتفاقی هم برای بازیت بیوفته هرچقدرم خوب باشی در یه مقیاس پایینیه. بعد از ZELDA RDR ER DS کسی حوصله بازی با تنوع و عمق و آزادی عمل کمتر نداره و تعریف بلاکباستر عوض شده.
اینترگلکتیکم قطعا تارگتش همینقدراس پیشبینی خودم اوپن ورد کامله با تاچ ریزه کاریهای انیمیشن و فیزیک و ویژوآل ناتی داگه که بتونه خودشو از بقیه بکنه جز این به نظرم درجا زدن و کارشون تمومه و به خاک سیاه میشینن(شاید دیگه جز تاپ فایو نباشن)
این سموم اونوقت منبعش کجاست ؟ لست ۱ ۲۵ میلیون فروخت آنچارتد ۴ هم ۲۰ میلیون و لست ۲ هم قطعا به زودی از ۲۰ رد میشه و تمام اینا رو یه پلتفرم رخ داد !
همشون هم ۲۰۰ تا ۳۰۰ تا گوتی گرفتن و عملا صنعت گیم شخم زدن
1000034449.jpg
اتفاقا ناتی داگ اگر بازی اوپن ورلد بسازه شانس شکستش بیشتره به خاطر تکراری شدن این سبک

• Like
Reactions: graywolf and SMM9
والا دارم الان بازیش میکنم...به جرئت میتونم بگم در مبحث آزادی عمل هنوز که هنوزه هیچی به گردپای زلدا های جدید نمیرسه. توی اون بازی کامل میشد سیستم های بازی رو بهم ریخت.:دی
دقیقا.
حالا از ایندیها مثل outer wilds و... دیگه صحبت نکنیم.

مثلا اگه تیتر میشد ND برای گلکتیک از OW ایده گرفته خیلی جذاب نبود ، حتما باید اسم الدن رینگ بیاد که انگاری آخرت آزادی عمله و... [-(

چیزهایی مثل این شاید براشون کار کنه ولی واقعا جایگاه اون شخص رو تو صنعت مشخص میکنه که کجاست و چقدر به سبکها و بازیهای اون آشنایی داره.
حتی اگه دونسته از عمد بخواد اسم الدن رینگ رو بیاره که هیجان ایجاد کنه ولی خب خروجیشون یکیه و مایه تاسف.

• Like
Reactions: m.a.t and M.CQC
درود

یکی از مهم ترین دلایل من, برای علاقه شدید به سری‌ زلدا و الدر اسکرولز...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or