Last edited by a moderator:
بعد یه عده معتقدن الدن رینگ عنوان ضعیفیه!
دستت درد نکنه بابت ترجمه خبر.
والا دارم الان بازیش میکنم...به جرئت میتونم بگم در مبحث آزادی عمل هنوز که هنوزه هیچی به گردپای زلدا های جدید نمیرسه. توی اون بازی کامل میشد سیستم های بازی رو بهم ریخت.دستت درد نکنه بابت ترجمه خبر.
ولی این بیشتر شبیه این روایتهای خودمونه که میگن دو نفر تنها بودن بعد فلانی به فلانی گفت فلان
=======
در مورد الدن رینگ با اینکه خیلی دست پلیر رو باز میزاره ولی من اون رو بهترین عنوان برای ارائه این ویژگی نمیدونم.
اما خب همیشه این بازیهای بزرگتر هستن که ازشون اسم برده میشه و دیده میشن.
هم جنبه تبلیغاتی داره و هم تیتر خوبی میشه.
انگاری که اینها برای اولین بار همچین ویژگیهایی رو تو این وسعت ارائه دادن![]()
این سموم اونوقت منبعش کجاست ؟ لست ۱ ۲۵ میلیون فروخت آنچارتد ۴ هم ۲۰ میلیون و لست ۲ هم قطعا به زودی از ۲۰ رد میشه و تمام اینا رو یه پلتفرم رخ داد !نگفته پیدا بود الان دیگه کم کم بازی خطی ساختن دیگه داره شبیه دوبعدی ساختن میشه که هر اتفاقی هم برای بازیت بیوفته هرچقدرم خوب باشی در یه مقیاس پایینیه. بعد از ZELDA RDR ER DS کسی حوصله بازی با تنوع و عمق و آزادی عمل کمتر نداره و تعریف بلاکباستر عوض شده.
اینترگلکتیکم قطعا تارگتش همینقدراس پیشبینی خودم اوپن ورد کامله با تاچ ریزه کاریهای انیمیشن و فیزیک و ویژوآل ناتی داگه که بتونه خودشو از بقیه بکنه جز این به نظرم درجا زدن و کارشون تمومه و به خاک سیاه میشینن(شاید دیگه جز تاپ فایو نباشن)
دقیقا.والا دارم الان بازیش میکنم...به جرئت میتونم بگم در مبحث آزادی عمل هنوز که هنوزه هیچی به گردپای زلدا های جدید نمیرسه. توی اون بازی کامل میشد سیستم های بازی رو بهم ریخت.![]()
درودوالا دارم الان بازیش میکنم...به جرئت میتونم بگم در مبحث آزادی عمل هنوز که هنوزه هیچی به گردپای زلدا های جدید نمیرسه. توی اون بازی کامل میشد سیستم های بازی رو بهم ریخت.![]()