اینا مدت هاست با سونی یه قرارداد همکاری دارن و ظاهرا یه بازی RPG سای فای دارن میسازن. به نظرم خبر یه مقدار اشتباه برداشت شده و هرچی هست مربوط به همین پروژه است و مثلا سونی صاحب IP شده و جدی تر داره میره جلو. وگرنه چند ساله خبرش هست دارن برای سونی یه بازی میسازن! یا شایدم من اشتباه میکنم و علاوه بر اون این پروژه جدید رو هم استارت زدن! ولی خوب یه مقدار عجیبه دوتا بازی همزمان برای سونی داشته باشن! اون خبر قبلی هم بعیده چرت بوده باشه! چون حتا یه عکس هم ازش لیک شده!
اونی که دو سال پیش خبرش اومد این بود ولی معلوم نشد راسته که واسه سونی هست یا خیر، ولی این قرارداد دو روز پیش بسته شده(تاریخ داره کاغد قرارداد) و یک قرارداد جدید هست
در 19 آوریل پروژه استراتژی نوبتی ریسپاون وBitReactor از دنیای Star Wars معرفی میشه
رهبری پروژه دست Greg Foertsch می باشد که سابقه کارگردان هنری سری XCOM رو داشته
اونی که دو سال پیش خبرش اومد این بود ولی معلوم نشد راسته که واسه سونی هست یا خیر، ولی این قرارداد دو روز پیش بسته شده(تاریخ داره کاغد قرارداد) و یک قرارداد جدید هست
در اینجور مواقع اصولا شایعات درستن! تا الان هر خبری مبنی بر همکاری سونی با هر استدیو یا شخصی امده درست بوده. اینم بعیده اشتباه باشه. حالا یا همونه، الان رسمی شده و مالکیتش افتاده دست سونی، یا با قبلی خیلی حال کردن و دادن یه بازی جدید هم از رو IP های خودشون براشون بسازن
من شخصا امیدوارم حالا که استدیوهای خود سونی از یه سری پروژه ها و IP ها موو آن کردن و دیگه سمت نمیرن، چون یا کالچر استدیو عوض شده یا تیم دوست داره رو ایده ها نو کار کنه، دستکم بدن دست استدیوهای دیگه تا اون بازی ها نمیرن. مثل KZ و Resistance و Uncharted و J&D و... حیفه این بازی ها برن تو صندوقچه و دیگه هیچ وقت بیرون نیان! بخصوص Uncharted که الان 9 ساله خبری ازش نیست!
تد پرایس میگه، مشکل افزایش بودجه ها تو صنعت دائمی نخواهد بود،و مشتاقان ویدیو گیم راه حل رو پیدا می کنن ولی میگه در ادامه با شناخت دلیل افزایش هزینه ها،شناخت از مقیاس بازی تولیدیت و مدیریت می تونه این مسئله بودجه رو حل کنه، بدون اینا وگرنه خیلی ها افزایش بودجه رو می پذیرن که این اشتباهه...
.
پ ن: چقدر غرب شده داخل هر کسی که تا زمانی مدیر هست مشکلات رو رفع نمی کنه،اما روزی که از مدیریت کنار می رن، حرف های خوب خوب با کلی برنامه دارن اصلا بحث تد پرایس نیستا،ایشون واقعا زحماتشو برای این صنعت کشیده، شما از لیدن بگیرید تا بابی کوتک و... این بازی هارو فقط ما تو داخل می دیدیم،که این مسئله رو هم صادر کردیم