سرخط خبرها

بازی Wyrsong که 2.5سال پیش معرفی شد که از اعضای عناوین سابق مطرح صنعت گیم در ساختش حضور داشتن...پس از چندین تعدیل نیرو...از اون فضای جهان باز و بزرگ بودن اثر فاصله گرفته...و اسکیل پروژه کاهش شدید داشته و فعلا اطلاع دیگه ای هم از آینده بازی نداریم
1000001523.jpg
_____
تریلر معرفی بازی جهت یادآوری

سرمایه گزاری اولیه رو netease انجام داده بود... اما بعد یکسال حمایت قطع شد...حالا دنبال سرمایه گزار و ناشر جدیدن

الان داشتم مصاحبه جوزف فارس رو میدیدم. سوال برای خودمم شده بود چطوری اصلا میشه همچین بازی ایی رو با بودجه کم ساخت؟ اول از همه میگه ما از همون اول مشخص میکنیم توی کدوم لول چی رو کات کنیم و وقت اضافی سر چه چیزایی نزاریم. واقعا نبوغ مدیریت و کارگردانی خودش رو نشون میده. بعد فلسفه بازیسازی جالبی هم داره. یک جای مصاحبه میگه برای طراحی بخش هایی که ده دقیقه در بازی طول میکشیده ماه ها وقت میزاشتند، چون میخواسته مثل فیلم ها بخش های کوتاه بازی ماندگار در ذهن مخاطب بشند.

کلا خیلی مصاحبه خوبیه، با اینکه نصف مصاحبه رو گوش کردم، خیلی لذت بردم.

داره کوجیما بعدی میشه.:دی

داره کوجیما بعدی میشه.:دی
کوجیما در مدیریت پروژه بی نظیره و واقعا از اولین روز پروژه... انتهای مسیر رو می دونه و مشکلی تو روند ساخت بوجود نمیاد

اما با این نکته که کوجیما اکثر بودجه بازی رو صرف یک اندام گاو های بانو می کنه:دی که اگه این اداهاشو نداشته باشه...می تونه با کلی صرف جویی تو بودجه باز همین نقد های عالی و بازخورد محشرشو تکرار کنه و ذره ای تو خروجی گیمپلی خللی وارد نشه ولی خب باید اون هزینه ای که گفتم رو بکنه...چون دست خودش نیست:دی

Amazon به نویسنده سریال God of War فعلا دو فصل رو سفارش داده!
1000001527.jpg
تهشم گفته سعی کردم بازی کنم،اما نتونستم‌...این شاید نگران کننده باشه...ولی به کارنامه طرف نگاه کنید...واقعا کار درسته و تخصص عجیبی هم تو نوشتن کارای sci fi داره در کل کارش اوکی هست...(کاش مثل تلو...خوده بارلوگم مستقیم رو پروژه بود)

آخرین ویرایش:
Amazon به نویسنده سریال God of War فعلا دو فصل رو سفارش داده!
View attachment 371395
تهشم گفته سعی کردم بازی کنم،اما نتونستم‌...این شاید نگران کننده باشه...ولی به کارنامه طرف نگاه کنید...واقعا کار درسته و تخصص عجیبی هم تو نوشتن کارای sci fi داره در کل کارش اوکی هست...(کاش مثل تلو...خوده بارلوگم مستقیم رو پروژه بود)
کارنامه بخوره به سرش...آخه یعنی چی بازی نکردم! شوخی میکنه؟:| یک اشغالی میسازه اون سرش ناپیدا!

در روزهای اخیر گزارشی مبنی بر حضور عنوان Iron Man در GDC مطرح شده بود، اکنون تیم مدیریت GDC در صفحه خود، Iron Man را از فهرست برنامه های خود حذف کرده است. یا Iron Man حضور نخواهد داشت، یا قصد سورپرایز کردن بازیکنان را دارند
View attachment 370668
ظاهرا اپیک...کنفرانسشو منتقل کرده به june 3 و ممکنه علت حذف این باشه!!!!!!!
https://x.com/UnrealEngine/status/1901650036057866440?t=h0eLTwnQFsDZC4XuD3IkXQ&s=19

square enix نسخه های فیزیکی ارسال شده رو به همراه دیجیتالی فروخته شده، به عنوان فروش هفته اول که 3 میلیون بود اعلام کرده بود
"OVER 3 MILLION PLAYERS HAVE JOURNEYED INTO THE REALMS OF VALISTHEA IN FINAL FANTASY XVI" - Square Enix North America Press Hub
همون موقع هم گفته بودن و آمار فروش 3 میلیونی تو هفته اول درست نبود،چون فروش فیزیکی نبوده و نسخه های ارسال شده فیزیکی بوده
SQUARE ENIX® announced today that the worldwide shipment and digital sales of the critically acclaimed action-RPG, FINAL FANTASY® XVI, have exceeded three million copies since its global launch on June 22 exclusively for PlayStation®5* (PS®5).

اسکوئر واقعا الان مثل حیوونی که صاحابش رو گم کرده یه جا کذ کرده و داره به کارهای بدش فکر میکنه.
FF7 ها رو برای طرفدارها میسازه نمیخرن.
16 رو برای جذب پلیر جدید خیلی در دسترس میسازه باز هم نمیخرن.

انحصاری پلی استیشن هم نبود باز هم نمیخریدن.
کلا یه بازنگری باید داشته باشه.

اسکوئر واقعا الان مثل حیوونی که صاحابش رو گم کرده یه جا کذ کرده و داره به کارهای بدش فکر میکنه.
FF7 ها رو برای طرفدارها میسازه نمیخرن.
16 رو برای جذب پلیر جدید خیلی در دسترس میسازه باز هم نمیخرن.

انحصاری پلی استیشن هم نبود باز هم نمیخریدن.
کلا یه بازنگری باید داشته باشه.

بازى نچسبيه خب واقعا :D

• Smile
Reactions: Love Console
کوجیما در مدیریت پروژه بی نظیره و واقعا از اولین روز پروژه... انتهای مسیر رو می دونه و مشکلی تو روند ساخت بوجود نمیاد

اما با این نکته که کوجیما اکثر بودجه بازی رو صرف یک اندام گاو های بانو می کنه:دی که اگه این اداهاشو نداشته باشه...می تونه با کلی صرف جویی تو بودجه باز همین نقد های عالی و بازخورد محشرشو تکرار کنه و ذره ای تو خروجی گیمپلی خللی وارد نشه ولی خب باید اون هزینه ای که گفتم رو بکنه...چون دست خودش نیست:دی
آفرین بر کوجیما

kojima the goat

View attachment BDUPXAX_4unQtLDt.mp4

کارنامه بخوره به سرش...آخه یعنی چی بازی نکردم! شوخی میکنه؟:| یک اشغالی میسازه اون سرش ناپیدا!
فیلم ساختن از روی بازی که بازیش نکردی مثل فیلم ساختن از کتابیه که نخوندیش

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or