Last edited by a moderator:
کوجیما در مدیریت پروژه بی نظیره و واقعا از اولین روز پروژه... انتهای مسیر رو می دونه و مشکلی تو روند ساخت بوجود نمیادداره کوجیما بعدی میشه.![]()
کارنامه بخوره به سرش...آخه یعنی چی بازی نکردم! شوخی میکنه؟Amazon به نویسنده سریال God of War فعلا دو فصل رو سفارش داده!
View attachment 371395
تهشم گفته سعی کردم بازی کنم،اما نتونستم...این شاید نگران کننده باشه...ولی به کارنامه طرف نگاه کنید...واقعا کار درسته و تخصص عجیبی هم تو نوشتن کارای sci fi داره در کل کارش اوکی هست...(کاش مثل تلو...خوده بارلوگم مستقیم رو پروژه بود)
ظاهرا اپیک...کنفرانسشو منتقل کرده به june 3 و ممکنه علت حذف این باشه!!!!!!!در روزهای اخیر گزارشی مبنی بر حضور عنوان Iron Man در GDC مطرح شده بود، اکنون تیم مدیریت GDC در صفحه خود، Iron Man را از فهرست برنامه های خود حذف کرده است. یا Iron Man حضور نخواهد داشت، یا قصد سورپرایز کردن بازیکنان را دارند
View attachment 370668
SQUARE ENIX® announced today that the worldwide shipment and digital sales of the critically acclaimed action-RPG, FINAL FANTASY® XVI, have exceeded three million copies since its global launch on June 22 exclusively for PlayStation®5* (PS®5).
اسکوئر واقعا الان مثل حیوونی که صاحابش رو گم کرده یه جا کذ کرده و داره به کارهای بدش فکر میکنه.
FF7 ها رو برای طرفدارها میسازه نمیخرن.
16 رو برای جذب پلیر جدید خیلی در دسترس میسازه باز هم نمیخرن.
انحصاری پلی استیشن هم نبود باز هم نمیخریدن.
کلا یه بازنگری باید داشته باشه.
آفرین بر کوجیماکوجیما در مدیریت پروژه بی نظیره و واقعا از اولین روز پروژه... انتهای مسیر رو می دونه و مشکلی تو روند ساخت بوجود نمیاد
اما با این نکته که کوجیما اکثر بودجه بازی رو صرف یک اندام گاو های بانو می کنهکه اگه این اداهاشو نداشته باشه...می تونه با کلی صرف جویی تو بودجه باز همین نقد های عالی و بازخورد محشرشو تکرار کنه و ذره ای تو خروجی گیمپلی خللی وارد نشه ولی خب باید اون هزینه ای که گفتم رو بکنه...چون دست خودش نیست
![]()
فیلم ساختن از روی بازی که بازیش نکردی مثل فیلم ساختن از کتابیه که نخوندیشکارنامه بخوره به سرش...آخه یعنی چی بازی نکردم! شوخی میکنه؟یک اشغالی میسازه اون سرش ناپیدا!
16 رو موافقم ، بازی نکنی چیزی رو از دست نمیدی.بازى نچسبيه خب واقعا![]()
FF7 REMAKE رو بازی کنی، هیچ موقع این حرف رو نمیزنی.بازى نچسبيه خب واقعا![]()
آفرین بر کوجیما
kojima the goat