AlphaVerg
کاربر سایت
اشتباه نیست
حالا اگر همه شماره هاش رو نمیخوای ببینی حتما قسمت یک و دو رو ببین . سم خوبی هستناسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش.ترکیب سازندگانش جالبه، از کارگردانش که توی کلی فیلم ترسناک معروف، وظیفه چهرهپردازی و کارهای مربوط به جک جونورها رو داشته (توی دهههای ۸۰ و ۹۰ که خبری از این همه جلوههای ویژه نبود) تا حضور وس کریون به عنوان یکی از تهیهکنندهها، تا بازیگرهایی مثل تونی تاد، رابرت انگلاند (بازیگر فردی کروگر) و کین هادر (یکی از بازیگرهای جیسون ورهیز).
باید برم سراغش.![]()
اسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش.ترکیب سازندگانش جالبه، از کارگردانش که توی کلی فیلم ترسناک معروف، وظیفه چهرهپردازی و کارهای مربوط به جک جونورها رو داشته (توی دهههای ۸۰ و ۹۰ که خبری از این همه جلوههای ویژه نبود) تا حضور وس کریون به عنوان یکی از تهیهکنندهها، تا بازیگرهایی مثل تونی تاد، رابرت انگلاند (بازیگر فردی کروگر) و کین هادر (یکی از بازیگرهای جیسون ورهیز).
باید برم سراغش.![]()
این هنوز نسخه دیجیتالیش بیرون نیومده.
چند هفتهای میشه که از این سایت دانلود میکنم.دوستان چند تا سایت برای دانلود فیلم معرفی می کنین بدون اشتراک
اینم به تازگی پوسته سایتو عوض کرده و احتمالا در مرحله بعد بره سراغ اشتراکی...متاسفانه الان سایت رایگان که 2 3 تا انکود مختلف بزاره خیلی کمه یا اصلا دیگه پیدا نمیشه!
دمت گرم، قسمت اولش رو دیدم و کلی حال کردم!حالا اگر همه شماره هاش رو نمیخوای ببینی حتما قسمت یک و دو رو ببین . سم خوبی هستنمن یه مدت باهاشون سرگرم بودم
هر موقع دیدی بیا نظرت رو در موردش بگو![]()
از این نظر خیلی برای ما ایرانیها جالبه و انتظارش رو نداشتم!ببين جالبه.
پيش زمينه داستانشم يه ربطى به ايران داره
متاسفانه سایت هایی که فیلم با کیفت و بدون سانسور بزارن دیگه پیدا نمیشه و حتی اونایی که فقط انکود های معمولی با حجم و کیفیت کم میزاشتن اشتراکی شدن دیگه نمیشه یه فیلم رو با کیفیت خوب و حجم مثلا 7 یا 8 گیگی دانلود کرداینم به تازگی پوسته سایتو عوض کرده و احتمالا در مرحله بعد بره سراغ اشتراکی...متاسفانه الان سایت رایگان که 2 3 تا انکود مختلف بزاره خیلی کمه یا اصلا دیگه پیدا نمیشه!