vahid_ba
کاربر سایت
مگه همین نیست ؟
View attachment 367774
منم همیشه کارم با تورنت راه افتاده سرعت هم فرقی نداره اونقدر با سایتای ایرانی
تورنت تورنت نکنید؛ برای افرادی که به دنبال فیلمها/سریالهای عتیقه هستند، باید بگویم که اکثر فایلهای تورنت مربوطه انقضا یا منسوخ شدهاند. مثلا برای دانلود سریال گمشده Mad Dogs (نسخه بریتانیایی) از طریق تورنت دهنم سرویس شد.
در کل ایرانیهای بازیسنتری سینهفیلی سه راه بیشتر ندارند:
الف) اگه به دنبال جدیدترین فیلمها و سریالها هستید، بچسبید به همین سایت f2m؛
ب) اگه واقعا از اون دسته سینهفیلی یا بینگ واچرز آثار ناپیدا و گمشده هستین، گدا بازی درنیارید و برید اشتراک 30نما بخرید، اگه نمیخوایید بخرید، دوستان اینجا لینک هر اثر گمشده ای میخواهید را برایتان میفرستند؛
ج) تا اطلاع ثانوی از همین استریم واید و آلفا دی ال تلگرام استفاده کنید.
شب خوش.![]()
![]()
زرفیلم هم آرشیو خوب و کاملی داره.فکر کنم یک ساله اش قیمت یک ماهه سینماست.من اینو گرفتم معمولا هر چی بخوام توش پیدا میشه.البته من 4K دانلود نمیکنم.شاید تو کیفیت بالا ضعف داشته باشه.
جنگه مگه یه تومن چیه؟30نما ماهی یک تومن میگیره؟ سرگردنست مگه؟![]()
ماهی ۲۰۰ تومنه بدبخت30نما ماهی یک تومن میگیره؟ سرگردنست مگه؟![]()
خبر درگذشت این جواهرای صنعت دوبله ایران میاد تا چندوقت حال آدم بد میشهمنوچهر والیزاده در ۸۴ سالگی درگذشت
والیزاده برای «رابرت دنیرو» در «پدرخوانده ۲» (The Godfather II) و «راننده تاکسی» (Taxi Driver)، برای «کیانو ریوز» در «ماتریکس» (The Matrix) و «جان ویک» (John Wick)، برای «تام کروز» در «مأموریت: غیرممکن» (Mission: Impossible) و برای بسیاری از فیلمهای «آدام سندلر»، «تام هنکس»، «لیام نیسون»، «بن استیلر»، «جیسون استاتهام» و «جان تراولتا» صداپیشگی کرده بود.