Movie Center

اسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش. :دی ترکیب سازندگانش جالبه، از کارگردانش که توی کلی فیلم ترسناک معروف، وظیفه چهره‌پردازی و کارهای مربوط به جک جونورها رو داشته (توی دهه‌های ۸۰ و ۹۰ که خبری از این همه جلوه‌های ویژه نبود) تا حضور وس کریون به عنوان یکی از تهیه‌کننده‌ها، تا بازیگرهایی مثل تونی تاد، رابرت انگلاند (بازیگر فردی کروگر) و کین هادر (یکی از بازیگرهای جیسون ورهیز).
باید برم سراغش. :دی
حالا اگر همه شماره هاش رو نمیخوای ببینی حتما قسمت یک و دو رو ببین . سم خوبی هستن :D من یه مدت باهاشون سرگرم بودم :D

هر موقع دیدی بیا نظرت رو در موردش بگو :D

اسم Wishmaster رو زیاد شنیدم، ولی ندیدمش. :دی ترکیب سازندگانش جالبه، از کارگردانش که توی کلی فیلم ترسناک معروف، وظیفه چهره‌پردازی و کارهای مربوط به جک جونورها رو داشته (توی دهه‌های ۸۰ و ۹۰ که خبری از این همه جلوه‌های ویژه نبود) تا حضور وس کریون به عنوان یکی از تهیه‌کننده‌ها، تا بازیگرهایی مثل تونی تاد، رابرت انگلاند (بازیگر فردی کروگر) و کین هادر (یکی از بازیگرهای جیسون ورهیز).
باید برم سراغش. :دی

ببين جالبه.
پيش زمينه داستانشم يه ربطى به ايران داره :D

چند هفته‌ای میشه که از این سایت دانلود می‌کنم.
لینک
اینم به تازگی پوسته سایتو عوض کرده و احتمالا در مرحله بعد بره سراغ اشتراکی...متاسفانه الان سایت رایگان که 2 3 تا انکود مختلف بزاره خیلی کمه یا اصلا دیگه پیدا نمیشه!

• Sad
Reactions: TheGodfather
حالا اگر همه شماره هاش رو نمیخوای ببینی حتما قسمت یک و دو رو ببین . سم خوبی هستن :D من یه مدت باهاشون سرگرم بودم :D

هر موقع دیدی بیا نظرت رو در موردش بگو :D
دمت گرم، قسمت اولش رو دیدم و کلی حال کردم! :دی دقیقاً از اون مدل فیلم‌های درپیت دهه ۸۰ و ۹۰ هست که آدم باهاشون صفا می‌کنه و با وجود کیفیت پایین، جذابیت خاص خودشون رو دارن. :دی
اوج فیلم هم بخش‌های اول و آخرش بود که یه سری جک جونور میان و اتفاقات عجیب و مثلاً ترسناکی می‌افته و ملت به فنا می‌رن!
بازیگر نقش منفی هم قیافه‌ش خیلی برام آشنا بود و رفتم ویکی‌پدیا که ببینم کجا دیدمش و مشخص شد که بازیگر نقش «میخائیل» توی سریال Lost بوده! :دی
قسمت دوم رو هم گرفتم و به زودی می‌رم سراغش.

ببين جالبه.
پيش زمينه داستانشم يه ربطى به ايران داره
از این نظر خیلی برای ما ایرانی‌ها جالبه و انتظارش رو نداشتم!
اندکی اسپویل از بخش‌های مرتبط با ایران:

بخش‌های اول فیلم که توی ایرانِ چند صد سال پیش بود، خیلی باحال بود و بحث در مورد اهورا مزدا و ایرانِ قبل و بعد از اسلام و اینا توی یه فیلمِ این مدلی، سورپرایز عجیبی بود! :دی
یه چیزی که واقعاً برام جالب بود هم دقت سازنده‌های فیلم توی این صحنه بود. خیلی از آثاری که سراغ ماجراهای ایرانی می‌رن، یا کاری با نوشته‌های فارسی ندارن یا یه چیز داغون و الکی می‌نویسن و تمام. ولی Wishmaster با اینکه فیلم باکلاس و درجه یکی نیست و بودجه خاصی نداشته و اصلاً فضای فیلم جوری هست که همچین چیزی در کمترین حد از اهمیت قرار می‌گیره، ولی روی اون جعبه‌ای که مجسمه توش بود، به فارسی نوشته بودن: «شکستنی است». :دی
32a614_25wishmaster.jpg

• Like
Reactions: NaRiiMaN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or