Movie Center

بچه بودم ( حدود 12 سالم بود ) یکی از آشناهامون یه نوار VHS آورد گفت فیلم تازه از تنور در اومده براتون آوردم نشستن با برادرم فیلم رو نگاه کردن من هم کنارشون دیدم. آقا این صحنه هاش تا مدت ها روح و روانم رو بهم ریخته بود :D سال ها بود که یادم رفته خیلی گشتم تا تونستم اسمش رو پیدا کنم

Warlock: The Armageddon

همین چند مدت پیش دوباره دیدمش عجب سمی بود برای خودش :D

• Like
Reactions: Dinosaur
بچه که بودم (7 یا 8 ساله) یه عامو داشتیم که خدا رحمتش کنه تو یه شهر کوچیکی داخل خوزستان زندگی می‌کرد.

منو پسر عمم رفتیم خونه اشون که بچه هاش بازی کنیم و خوش بگذرونیم.

شب بهمون گفت بیاید رو ویدئو براتون فیلم بزارم،

خدا بیامرز علاقه خیلی زیادی به VHS داشت و کلی کالکشن ها باحال داشت.

یه فیلمی گذاشت به قدری میزان خشونت و ترسش بالا بود که من دچار تب و شب ادراری شدم :|

خیلی بد بود، خیلی زیاد

حالا دنبال اسم فیلم بودم با توجه به سکانسهایی که میگم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

چیزی که یادمه :

یه مجسمه بود که اگه اشتباه نکنم رو سرش میخ بود و زنجیر از دهنش در میومد تا قربانی ها رو بکشه سمت خودش و بخور شون.

چیز خیلی کیریپی بود.

آها یه صحنه دیگه اگه اشتباه نکنم این مجسمه میره وسط پارتی و اونجا هم کلی. زنجیر ازش. در میاد و خیلی ها رو میکشه.

عموم هم اسم فیلم رو برا خودش رو نوار VHS نوشته بود مجسمه وحشت

کلا کاری به تایتل انگلیسی فیلم. نداشت، برداشت خودش حین دیدن فیلم، جوری بود که اسم فیلم بهش الهام میشد :D
همون Hellraiser بوده که بچه‌ها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth. :دی
یه عکس از فیلم که خشونت بالایی داره و اگه روحیات ملایمی دارین، اسپویلر رو باز نکنین:

5d9808_25xzcxzcxas.jpg

این عکس پایینی، خشونتش از بالایی هم بیشتره و برای همین دوباره توی اسپویلر می‌ذارم! :دی

استاد بعد از درآوردن روکش شکلات (یعنی پوست اون خانومه)، داره شکلات رو می‌خوره! :-"

5cfe08_25sad3.jpg

من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنه‌های چندش‌ناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود! :| البته الآن اکثر صحنه‌های قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام می‌شد! :-"
کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کم‌کم درپیت می‌شه ولی من دلم نمی‌اومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنه‌های خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سال‌های اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم. :دی

آخرین ویرایش:
یه سوال،
چرا ژانر هارر یا وحشت مجوز نمیده ارشاد؟

مجوز می‌ده؛ اما سخت؛ با انواع و اقسام اصلاحیه؛ اصلاحیه‌های نزدیک با ایدئولوژی و قوانین مملکت اسلامی؛ شاید بتونی زور بزنی که یه Ghost Horror بهشون تحویل بدی تا چیزی در قامت Body Horror یا Gore Horror.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Evil and AM!R
همون Hellraiser بوده که بچه‌ها گفتن، البته قسمت سومش یعنی Hellraiser 3: Hell on Earth. :دی
یه عکس از فیلم که خشونت بالایی داره و اگه روحیات ملایمی دارین، اسپویلر رو باز نکنین:

5d9808_25xzcxzcxas.jpg

این عکس پایینی، خشونتش از بالایی هم بیشتره و برای همین دوباره توی اسپویلر می‌ذارم! :دی

استاد بعد از درآوردن روکش شکلات (یعنی پوست اون خانومه)، داره شکلات رو می‌خوره! :-"

5cfe08_25sad3.jpg

من کل این مجموعه رو چند سال پیش توی چند روز پشت سر هم دیدم و انقدر صحنه‌های چندش‌ناک و کثیف داشتن که تا یه مدت اوضاعم دگرگون شده بود! :| البته الآن اکثر صحنه‌های قتل و خونریزی رو یادم رفته ولی اون مجسمه رو یادمه، چون توی یه محیطی بود که کارهای منکراتی و خلاف عفت(!) انجام می‌شد! :-"
کلاً این سری به جز قسمت اولش که چیز جالبیه و دو قسمت بعدی که قابل تحمل هستن، بعدش کم‌کم درپیت می‌شه ولی من دلم نمی‌اومد ولش کنم. هم بعضی جاهاش حس و حال Silent Hillمانندی داشت و هم دوست داشتم ببینم صحنه‌های خشن چطوری هستن! الآن رفتم دیدم بعد از اون ۹ قسمت، دو قسمت دیگه هم توی سال‌های اخیر اومده که ندیدم و باید یه سری بهشون بزنم. :دی
خودشه آریا :|

فوبیا و تروما بچگی من دوباره برگشت :D

• Like
Reactions: Dinosaur
مجوز می‌ده؛ اما سخت؛ با انواع و اقسام اصلاحیه؛ اصلاحیه‌های نزدیک با ایدئولوژی و قوانین مملکت اسلامی؛ شاید بتونی زور بزنی که یه Ghost Horror بهشون تحویل بدی تا چیزی در قامت Body Horror یا Gore Horror.
برای همون ژانر سوپرنچرال اگر مجوز هم بدن به نظرت کارگردانی داریم به بتونه فیلم خوبی تو این سبک بسازه؟ یا حتی آهنگ ساز خوب.
ژانر وحشت غیر از آهنگ سازی خوب به نظرم فضاسازی خیلی مهم هست که بتونی چیز خوبی در بیاری. تو این 20 30 سال گذشته اینقدر کارگردانهای ایرانی خودشون رو درگیر فیلم های کمدی بی خاصیت و مبتذل کردن که بعید میدونم بتونن تو این سبک چیز درست و حسابی بسازن

• Like
Reactions: AmirPXP and a2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• iisar

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or