من این فیلم رو ندیدم.ژاک اودیار: کارلا سوفیا گاسکون باید دهنشو ببنده و بیشتر از این به فیلم من [امیلیا پرز] آسیب نزنه.![]()
![]()
من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟
ضد مسلمانان و جورج فلوید حرف زده بوده.من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟
ویدیوی خوبی بود.یک ویدوی خوب در مورد اینکه همیشه استفاده از داینامیک رنج بالا موقع فیلم برداری ایده خوبی نیست و باعث بی روح شدن و یکنواخت شدن فیلم ها و بعضا سریال ها میشه.
البته یک نکته ای رو هم بهش اضافه بکنم که به نظر من بیشتر شدن فیلم ها با کنتراست پائین و و خاکستری به نظر رسیدنشون ممکنه به ذائقه اکثر مخاطب ها خوش نیاد ولی از طرفی باعث میشه وقتی فیلمی مثل نوسفراتو میاد از نظر فیلم برداری به راحتی منحصر به فرد بشه به شدت به چشم بیاد (نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)
---------------------------
در ضمن Das Boot رو بالاخره نشستم دیدم عالی بود .
امیدوارم جایزه اصلی اسکار هم ببره.
چیزی که یادمه :
یه مجسمه بود که اگه اشتباه نکنم رو سرش میخ بود و زنجیر از دهنش در میومد تا قربانی ها رو بکشه سمت خودش و بخور شون.
چیز خیلی کیریپی بود.
آها یه صحنه دیگه اگه اشتباه نکنم این مجسمه میره وسط پارتی و اونجا هم کلی. زنجیر ازش. در میاد و خیلی ها رو میکشه.
عموم هم اسم فیلم رو برا خودش رو نوار VHS نوشته بود مجسمه وحشت
کلا کاری به تایتل انگلیسی فیلم. نداشت، برداشت خودش حین دیدن فیلم، جوری بود که اسم فیلم بهش الهام میشد![]()
امیدوارم جایزه اصلی اسکار هم ببره.
ازونجایی که فیلم قدیمی ای بوده و زنجیر میومده همون hellraiser باید باشه.بچه که بودم (7 یا 8 ساله) یه عامو داشتیم که خدا رحمتش کنه تو یه شهر کوچیکی داخل خوزستان زندگی میکرد.
منو پسر عمم رفتیم خونه اشون که بچه هاش بازی کنیم و خوش بگذرونیم.
شب بهمون گفت بیاید رو ویدئو براتون فیلم بزارم،
خدا بیامرز علاقه خیلی زیادی به VHS داشت و کلی کالکشن ها باحال داشت.
یه فیلمی گذاشت به قدری میزان خشونت و ترسش بالا بود که من دچار تب و شب ادراری شدم
خیلی بد بود، خیلی زیاد
حالا دنبال اسم فیلم بودم با توجه به سکانسهایی که میگم، ممنون میشم راهنمایی کنید.
چیزی که یادمه :
یه مجسمه بود که اگه اشتباه نکنم رو سرش میخ بود و زنجیر از دهنش در میومد تا قربانی ها رو بکشه سمت خودش و بخور شون.
چیز خیلی کیریپی بود.
آها یه صحنه دیگه اگه اشتباه نکنم این مجسمه میره وسط پارتی و اونجا هم کلی. زنجیر ازش. در میاد و خیلی ها رو میکشه.
عموم هم اسم فیلم رو برا خودش رو نوار VHS نوشته بود مجسمه وحشت
کلا کاری به تایتل انگلیسی فیلم. نداشت، برداشت خودش حین دیدن فیلم، جوری بود که اسم فیلم بهش الهام میشد![]()
View attachment 366738
اونچیزی که ازش زنجیر بیرون میاد تا طرف رو تیکهتیکه کنه؛ مجموعه فیلمهای Hellraiser هست؛ اینکه اونموقع مجسمه دیدیش یا نه رو نمیدونم!![]()
آخه تو فامیل هنوز با پسر عمم حرف میزنم، میدونیم اسمش رو گذاشت مجسمه وحشت، چون واقعا مجمسه بودازونجایی که فیلم قدیمی ای بوده و زنجیر میومده همون hellraiser باید باشه.
به طرز عجیبی این فیلم منو میترسونه از بچگی تا الاننمیدونم چرا.
آخ که چقدر این رو دوس داشتم ،