Movie Center

من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟

ندیدم؛ علاقه‌ای ندارم ببینم؛ تو جریان کُلی خبر نیستم؛ فقط می‌دونم یه گروه که از فیلم نفرت داشتند (حالا گفته‌شده سردسته‌شون یک فعال اجتماعی مسلمون بوده)، توییت‌های قدیمی بازیگر اصلی تراجنسیتی فیلم رو درآوردند که حاوی انواع و اقسام توهین‌های قومی و نژادی بوده.

یک ویدوی خوب در مورد اینکه همیشه استفاده از داینامیک رنج بالا موقع فیلم برداری ایده خوبی نیست و باعث بی روح شدن و یکنواخت شدن فیلم ها و بعضا سریال ها میشه.
البته یک نکته ای رو هم بهش اضافه بکنم که به نظر من بیشتر شدن فیلم ها با کنتراست پائین و و خاکستری به نظر رسیدنشون ممکنه به ذائقه اکثر مخاطب ها خوش نیاد ولی از طرفی باعث میشه وقتی فیلمی مثل نوسفراتو میاد از نظر فیلم برداری به راحتی منحصر به فرد بشه به شدت به چشم بیاد (نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)

---------------------------
در ضمن Das Boot رو بالاخره نشستم دیدم عالی بود .

آخرین ویرایش:
من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟
ضد مسلمانان و جورج فلوید حرف زده بوده.
کارگردان فیلم هم حرف های خوبی در مورد مردم مکزیک نزده.
فیلم در مورد احمقانه ترین پلات تاریخ بشریت است. یک روز سردسته بزرگترین کارتل مکزیک تصمیم میگیره ترنس بشه.:|

یک ویدوی خوب در مورد اینکه همیشه استفاده از داینامیک رنج بالا موقع فیلم برداری ایده خوبی نیست و باعث بی روح شدن و یکنواخت شدن فیلم ها و بعضا سریال ها میشه.
البته یک نکته ای رو هم بهش اضافه بکنم که به نظر من بیشتر شدن فیلم ها با کنتراست پائین و و خاکستری به نظر رسیدنشون ممکنه به ذائقه اکثر مخاطب ها خوش نیاد ولی از طرفی باعث میشه وقتی فیلمی مثل نوسفراتو میاد از نظر فیلم برداری به راحتی منحصر به فرد بشه به شدت به چشم بیاد (نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)

---------------------------
در ضمن Das Boot رو بالاخره نشستم دیدم عالی بود .
ویدیوی خوبی بود.
من با نظرش موافقم. زندگی واقعی پر از رنگ و سایه و روشناییه، این همه استفاده از کنتراست پایین باعث شده من یکی رو هم زده کنه.
شاید یکی از دلایل کنتراست پایین برمی‌گرده به سرویس‌های استریم‌...
الان همه دیگه توی خونه فیلم می‌بینن و خیلی‌ از تلویزیون‌ها هنوز توانایی عمیق نشون دادن سایه‌ها رو ندارن،
پس اکثر فیلم‌سازها سعی می‌کنن اون سایه‌ها و تاریکی‌ها رو مقداری روشن‌تر بگیرن تا همه بتونن به اصل محتوا دسترسی داشته باشن.
همه متاسفانه توی خونه‌هاشون تلویزیون خفن که ندارن!
یک زمانی تصویربرداری در محیط‌های تاریک مکافات بود، اما امروزه با بودن دوربین‌های دیجیتال این امر فراهم شده. فیلمساز دستش بازتره برای مانور دادن؛
اما خب چون در این دنیا هیچ چیزی کامل نیست؛ باید مقداری کنتراست پایین بیاد تا من بیننده توی خونه‌ام با کم‌ترین امکانات بتونم تمام محتوا رو ببینم.
.
.
اگر فیلمساز و همچنین فیلمبردار کار بلد باشن از همین دوربین‌های دیجیتال می‌تونن به نحو احسن برای نشون دادن سایه‌ها و تاریکی‌ها استفاده کنند.
بدون این که کنتراست رو برای من بیننده پایین بیارن!
مثال خوب این سال‌ها کارهای راجر دیکنزه. آن چنان با دوربین عشق بازی می‌کنه و کارت پستال تحویلت میده که فرقی نداره با یه تلویزیون ۱۰ ساله آثارش رو ببینی
یا یه سیستم تصویری درست و حسابی امروزی...

بچه که بودم (7 یا 8 ساله) یه عامو داشتیم که خدا رحمتش کنه تو یه شهر کوچیکی داخل خوزستان زندگی می‌کرد.

منو پسر عمم رفتیم خونه اشون که بچه هاش بازی کنیم و خوش بگذرونیم.

شب بهمون گفت بیاید رو ویدئو براتون فیلم بزارم،

خدا بیامرز علاقه خیلی زیادی به VHS داشت و کلی کالکشن ها باحال داشت.

یه فیلمی گذاشت به قدری میزان خشونت و ترسش بالا بود که من دچار تب و شب ادراری شدم :|

خیلی بد بود، خیلی زیاد

حالا دنبال اسم فیلم بودم با توجه به سکانسهایی که میگم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

چیزی که یادمه :

یه مجسمه بود که اگه اشتباه نکنم رو سرش میخ بود و زنجیر از دهنش در میومد تا قربانی ها رو بکشه سمت خودش و بخور شون.

چیز خیلی کیریپی بود.

آها یه صحنه دیگه اگه اشتباه نکنم این مجسمه میره وسط پارتی و اونجا هم کلی. زنجیر ازش. در میاد و خیلی ها رو میکشه.

عموم هم اسم فیلم رو برا خودش رو نوار VHS نوشته بود مجسمه وحشت

کلا کاری به تایتل انگلیسی فیلم. نداشت، برداشت خودش حین دیدن فیلم، جوری بود که اسم فیلم بهش الهام میشد :D

چیزی که یادمه :

یه مجسمه بود که اگه اشتباه نکنم رو سرش میخ بود و زنجیر از دهنش در میومد تا قربانی ها رو بکشه سمت خودش و بخور شون.

چیز خیلی کیریپی بود.

آها یه صحنه دیگه اگه اشتباه نکنم این مجسمه میره وسط پارتی و اونجا هم کلی. زنجیر ازش. در میاد و خیلی ها رو میکشه.

کلا کاری به تایتل انگلیسی فیلم. نداشت، برداشت خودش حین دیدن فیلم، جوری بود که اسم فیلم بهش الهام میشد :D

1738995526527.png

اون‌چیزی که ازش زنجیر بیرون میاد تا طرف رو تیکه‌تیکه کنه؛ مجموعه فیلم‌های Hellraiser هست؛ اینکه اون‌موقع مجسمه دیدیش یا نه رو نمی‌دونم! 🦢 :D

آخرین ویرایش:
بچه که بودم (7 یا 8 ساله) یه عامو داشتیم که خدا رحمتش کنه تو یه شهر کوچیکی داخل خوزستان زندگی می‌کرد.

منو پسر عمم رفتیم خونه اشون که بچه هاش بازی کنیم و خوش بگذرونیم.

شب بهمون گفت بیاید رو ویدئو براتون فیلم بزارم،

خدا بیامرز علاقه خیلی زیادی به VHS داشت و کلی کالکشن ها باحال داشت.

یه فیلمی گذاشت به قدری میزان خشونت و ترسش بالا بود که من دچار تب و شب ادراری شدم :|

خیلی بد بود، خیلی زیاد

حالا دنبال اسم فیلم بودم با توجه به سکانسهایی که میگم، ممنون میشم راهنمایی کنید.

چیزی که یادمه :

چیز خیلی کیریپی بود.

ازونجایی که فیلم قدیمی ای بوده و زنجیر میومده همون hellraiser باید باشه.

به طرز عجیبی این فیلم منو میترسونه از بچگی تا الان :D نمیدونم چرا.

View attachment 366738

اون‌چیزی که ازش زنجیر بیرون میاد تا طرف رو تیکه‌تیکه کنه؛ مجموعه فیلم‌های Hellraiser هست؛ اینکه اون‌موقع مجسمه دیدیش یا نه رو نمی‌دونم! 🦢 :D

ازونجایی که فیلم قدیمی ای بوده و زنجیر میومده همون hellraiser باید باشه.

به طرز عجیبی این فیلم منو میترسونه از بچگی تا الان :D نمیدونم چرا.
آخه تو فامیل هنوز با پسر عمم حرف میزنم، میدونیم اسمش رو گذاشت مجسمه وحشت، چون واقعا مجمسه بود :D

ولی جدا چه چیز سمی بوده این فیلم hellraiser، برم نگاه کنم ببینم شاید خودش بوده باشه

آخ که چقدر این رو دوس داشتم ،
سکانسی که آنورا( اَنی ) رو داخل خونه گرفتن بستنش شوهرش فرار کرد
یه کمدی باحالی وسط شیر تو شیری که بوجود اومده بود داشت که خیلی وقته اون حس رو تجربه نکرده بودم .
آخرش میتونست بهتر تموم شه فقط نشون بده که رفت با پسر کچله همین ! تو ماشین بنزه نشست و فیلم تموم شه. اینطوری بیشتر دوس داشتم.

...
یه سوال،
چرا ژانر هارر یا وحشت مجوز نمیده ارشاد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or