Movie Center

تورنت تورنت نکنید؛ برای افرادی که به دنبال فیلم‌ها/سریال‌های عتیقه هستند، باید بگویم که اکثر فایل‌های تورنت مربوطه انقضا یا منسوخ شده‌اند. مثلا برای دانلود سریال گمشده Mad Dogs (نسخه بریتانیایی) از طریق تورنت دهنم سرویس شد.

در کل ایرانی‌های بازیسنتری سینه‌فیلی سه راه بیشتر ندارند:
الف) اگه به دنبال جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌ها هستید، بچسبید به همین سایت f2m؛
ب) اگه واقعا از اون دسته سینه‌فیلی یا بینگ واچرز آثار ناپیدا و گمشده هستین، گدا بازی درنیارید و برید اشتراک 30نما بخرید، اگه نمیخوایید بخرید، دوستان اینجا لینک هر اثر گمشده ای میخواهید را برایتان میفرستند؛
ج) تا اطلاع ثانوی از همین استریم واید و آلفا دی ال تلگرام استفاده کنید.

شب خوش. :D 🦢

آخرین ویرایش:
تورنت تورنت نکنید؛ برای افرادی که به دنبال فیلمها/سریالهای عتیقه هستند، باید بگویم که اکثر فایل های تورنت مربوطه انقضا یا منسوخ شده اند. مثلا برای دانلود سریال گمشده Mad Dogs از طریق تورنت دهنم سرویس شد.

مگه همین نیست ؟ :D
1739828859060.png

منم همیشه کارم با تورنت راه افتاده سرعت هم فرقی نداره اونقدر با سایتای ایرانی

مگه همین نیست ؟ :D
View attachment 367774

منم همیشه کارم با تورنت راه افتاده سرعت هم فرقی نداره اونقدر با سایتای ایرانی

نه این نیست؛ یک مد داگز آمریکایی داریم و یکی بریتانیایی! 🦢 :D

می‌خوای بگردی سراغ عتیقه‌ها و تورنت‌های قدیمی به جایی نمی‌رسی. شانس در خونه‌ات بخوره که یه تورنت نسبتاً زنده‌ای پیدا کنی تا کارت راه بیوفته. :D 🦢

تورنت تورنت نکنید؛ برای افرادی که به دنبال فیلم‌ها/سریال‌های عتیقه هستند، باید بگویم که اکثر فایل‌های تورنت مربوطه انقضا یا منسوخ شده‌اند. مثلا برای دانلود سریال گمشده Mad Dogs (نسخه بریتانیایی) از طریق تورنت دهنم سرویس شد.

در کل ایرانی‌های بازیسنتری سینه‌فیلی سه راه بیشتر ندارند:
الف) اگه به دنبال جدیدترین فیلم‌ها و سریال‌ها هستید، بچسبید به همین سایت f2m؛
ب) اگه واقعا از اون دسته سینه‌فیلی یا بینگ واچرز آثار ناپیدا و گمشده هستین، گدا بازی درنیارید و برید اشتراک 30نما بخرید، اگه نمیخوایید بخرید، دوستان اینجا لینک هر اثر گمشده ای میخواهید را برایتان میفرستند؛
ج) تا اطلاع ثانوی از همین استریم واید و آلفا دی ال تلگرام استفاده کنید.

شب خوش. :D 🦢

زرفیلم هم آرشیو خوب و کاملی داره.فکر کنم یک ساله اش قیمت یک ماهه سینماست.من اینو گرفتم معمولا هر چی بخوام توش پیدا میشه.البته من 4K دانلود نمیکنم.شاید تو کیفیت بالا ضعف داشته باشه.

زرفیلم هم آرشیو خوب و کاملی داره.فکر کنم یک ساله اش قیمت یک ماهه سینماست.من اینو گرفتم معمولا هر چی بخوام توش پیدا میشه.البته من 4K دانلود نمیکنم.شاید تو کیفیت بالا ضعف داشته باشه.

استریم‌واید سیمش به زرفیلم و دیجی‌موویز وصله؛ پس لازم نیست اشتراکی براش بخرین. تنها 30نماست که آرشیو B و C سریال و سینما رو داره.

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or