Origami 2008
عضو تحریریه
اونایی که دنبال بهترین فیلمهای پس از انقلاب هستند؛ این سهتا ویدئو از شبکه BBC را تماشا کنند:
این هنوز نسخه دیجیتالیش بیرون نیومده.
چند هفتهای میشه که از این سایت دانلود میکنم.دوستان چند تا سایت برای دانلود فیلم معرفی می کنین بدون اشتراک
اینم به تازگی پوسته سایتو عوض کرده و احتمالا در مرحله بعد بره سراغ اشتراکی...متاسفانه الان سایت رایگان که 2 3 تا انکود مختلف بزاره خیلی کمه یا اصلا دیگه پیدا نمیشه!
دمت گرم، قسمت اولش رو دیدم و کلی حال کردم!حالا اگر همه شماره هاش رو نمیخوای ببینی حتما قسمت یک و دو رو ببین . سم خوبی هستنمن یه مدت باهاشون سرگرم بودم
هر موقع دیدی بیا نظرت رو در موردش بگو![]()
از این نظر خیلی برای ما ایرانیها جالبه و انتظارش رو نداشتم!ببين جالبه.
پيش زمينه داستانشم يه ربطى به ايران داره
متاسفانه سایت هایی که فیلم با کیفت و بدون سانسور بزارن دیگه پیدا نمیشه و حتی اونایی که فقط انکود های معمولی با حجم و کیفیت کم میزاشتن اشتراکی شدن دیگه نمیشه یه فیلم رو با کیفیت خوب و حجم مثلا 7 یا 8 گیگی دانلود کرداینم به تازگی پوسته سایتو عوض کرده و احتمالا در مرحله بعد بره سراغ اشتراکی...متاسفانه الان سایت رایگان که 2 3 تا انکود مختلف بزاره خیلی کمه یا اصلا دیگه پیدا نمیشه!
برای اون زمان واقعا خوب روش کارکردندمت گرم، قسمت اولش رو دیدم و کلی حال کردم!دقیقاً از اون مدل فیلمهای درپیت دهه ۸۰ و ۹۰ هست که آدم باهاشون صفا میکنه و با وجود کیفیت پایین، جذابیت خاص خودشون رو دارن.
اوج فیلم هم بخشهای اول و آخرش بود که یه سری جک جونور میان و اتفاقات عجیب و مثلاً ترسناکی میافته و ملت به فنا میرن!
بازیگر نقش منفی هم قیافهش خیلی برام آشنا بود و رفتم ویکیپدیا که ببینم کجا دیدمش و مشخص شد که بازیگر نقش «میخائیل» توی سریال Lost بوده!
قسمت دوم رو هم گرفتم و به زودی میرم سراغش.
از این نظر خیلی برای ما ایرانیها جالبه و انتظارش رو نداشتم!
اندکی اسپویل از بخشهای مرتبط با ایران:
بخشهای اول فیلم که توی ایرانِ چند صد سال پیش بود، خیلی باحال بود و بحث در مورد اهورا مزدا و ایرانِ قبل و بعد از اسلام و اینا توی یه فیلمِ این مدلی، سورپرایز عجیبی بود!
یه چیزی که واقعاً برام جالب بود هم دقت سازندههای فیلم توی این صحنه بود. خیلی از آثاری که سراغ ماجراهای ایرانی میرن، یا کاری با نوشتههای فارسی ندارن یا یه چیز داغون و الکی مینویسن و تمام. ولی Wishmaster با اینکه فیلم باکلاس و درجه یکی نیست و بودجه خاصی نداشته و اصلاً فضای فیلم جوری هست که همچین چیزی در کمترین حد از اهمیت قرار میگیره، ولی روی اون جعبهای که مجسمه توش بود، به فارسی نوشته بودن: «شکستنی است».