اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به احتمال قوی همون ۳۰-۳۱ ژانویهاین nvidia app جدید کی میاد چیزی نگفتن؟
برای DLSS هم همین بود از قدیم. درست یادمه ؟و میگن در کارتهای rdna 4 نیاز به کار خاصی برای تبدیل fsr 3.1 به 4 نیست
فقط کافیه dll رو تغییر بدید.
چند روز استفاده میکنم.https://www.deepseek.com/
در پی معرفی deep seek که یک ai چینی میباشد که میگوید عملکردی مشابه open ai دارد و با قیمت بسیار کمتر (یک دهم) خدمات ارائه میدهد سهام شرکتهای تکنولوژی افت وحشتناکی تجربه کردند
چندین شرکت افت داشتند که به عنوان نمونه،انویدیا و amd و tsmc و arista و arm و micron به تریتیب 16 و 6 و 13 و 19 و 10 و 13درصد افت سهام تجربه کرده اند و گوگل و ماکرو هم 3 درصد افت داشتند.
داداش جزییات بیشتر میدی؟این مدل جدید رو تو سایبرپانک تست کردم و باورم نمیشه انگار بلک مجیک زده و معجزه اتفاق افتاده
من عادت داشتم هروقت کامپیوتر رو روشن میکردم به فحش به انویدیا بابت ویرم کم 4070ti بدم ولی از دیشب دیگه شرمندم کرد
این nvidia app جدید کی میاد چیزی نگفتن؟
راستش بدم نمیومد از 4000 برم به 5000، اما...
گیمرز نکسوز تفاوت کارت 5090 رو توی Pcie 5و pcie 4 و نهایتا ۳ مقایسه کرده و تفاوت نهایتا ۱ درصد هست.
تفاوت بین pcie 5 و 4 بعضا در حد ۱ فریم یا کمتر هست توی خیلی از بازیا.
پس اگه قصد خرید مادربرد جدید فقط برای pcie 5 دارید، این کارو نکنید.
والا برای شما که 4090 داری واقعا دلیلی نیست.راستش بدم نمیومد از 4000 برم به 5000، اما...
با خبرها و تست هائی که بیرون اومده، برای اونائی که سری 4000 دارن، تنها دلیلی که بخوان برن به 5000، فقط و فقط فریمجنریشن هست!
از نظر قدرتِ خام تغییر زیادی صورت نگرفته. حتی Vram. پس برای رندر و کارهای شبیه به این که به قدرت اصلی کارت مربوطه، همون 4000 اوکی هست. (با توجه به اینکه قیمت سری 5000 در بازار خیلی بیشتر از اون چیزیه که Nvidia گفته)
خوشبختانه DLSS 4 برای سری 4000 اوکی شده و بدون افت قدرت، به راحتی فعال میشه! اینم از این...
شما بگید، غیر از فریمجنریشن در سری 5000، چه دلیل دیگه برای کوچ از سری 4000 به 5000 هست؟ (که خودِ من به دلیل بالا رفتن تاخیر استفاده نمیکنم.)
به نظرم، 5000 بیشتر به درد افرادی میخوره که بخوان از 3000 خارج بشن. با خرید 5000 تغییر زیادی تجربه میکنن.
و در آخر، بدترین ضدحال برای شخصِ من، پیشتیبانی نکردن سری 5000 از Optical Flow هست! در نقد و بررسی ها به این موضوع اشاره نشده زیاد! (چون قابلیتِ پنهانیه و خیلی ها ازش استفاده نمیکنن)
من View attachment 365426 ـو برای پخش فیلم فعال میکنم که به شـــــــــــــدت نمایشو رَوون و دیدنی میکنه! روی مانیتور تجربه یک تلویزیون حرفه ای رو میده! اما... در 5000 حذف شده!!
خب، شما یه دلیل قانع کننده بیارید من برم 5000؟
برای کاربرهای 4000 صبر کردن برای 6000 منطقی تر نیست؟
شما از چه ویدیو پلیری برای اپتیکال فلو استفاده میکنید ؟راستش بدم نمیومد از 4000 برم به 5000، اما...
با خبرها و تست هائی که بیرون اومده، برای اونائی که سری 4000 دارن، تنها دلیلی که بخوان برن به 5000، فقط و فقط فریمجنریشن هست!
از نظر قدرتِ خام تغییر زیادی صورت نگرفته. حتی Vram. پس برای رندر و کارهای شبیه به این که به قدرت اصلی کارت مربوطه، همون 4000 اوکی هست. (با توجه به اینکه قیمت سری 5000 در بازار خیلی بیشتر از اون چیزیه که Nvidia گفته)
خوشبختانه DLSS 4 برای سری 4000 اوکی شده و بدون افت قدرت، به راحتی فعال میشه! اینم از این...
شما بگید، غیر از فریمجنریشن در سری 5000، چه دلیل دیگه برای کوچ از سری 4000 به 5000 هست؟ (که خودِ من به دلیل بالا رفتن تاخیر استفاده نمیکنم.)
به نظرم، 5000 بیشتر به درد افرادی میخوره که بخوان از 3000 خارج بشن. با خرید 5000 تغییر زیادی تجربه میکنن.
و در آخر، بدترین ضدحال برای شخصِ من، پیشتیبانی نکردن سری 5000 از Optical Flow هست! در نقد و بررسی ها به این موضوع اشاره نشده زیاد! (چون قابلیتِ پنهانیه و خیلی ها ازش استفاده نمیکنن)
من View attachment 365426 ـو برای پخش فیلم فعال میکنم که به شـــــــــــــدت نمایشو رَوون و دیدنی میکنه! روی مانیتور تجربه یک تلویزیون حرفه ای رو میده! اما... در 5000 حذف شده!!
خب، شما یه دلیل قانع کننده بیارید من برم 5000؟
برای کاربرهای 4000 صبر کردن برای 6000 منطقی تر نیست؟