اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
به نظر نمیرسه که چیزی بشه! نهایتا ۵ درصد از همین مدل فعلی بهتر میشه.با این قیمت 5080 اصلا ارزش خرید نداره مثلا تو رنج 600-700 دلار میبود خوب بود حتی کسی که از 2-3 نسل قبل تر بخواد اپگرید کنه چه برسه به اونا که سری 4000 دارن
حالا باید صبر کرد دید سال بعد 5080 ti چی میکنه
خط به خط این جمله ها رو چند روز پیش تو همین تاپیک در مورد فریمجنریشن نوشتم.
به طور خلاصه MFG تمام مشکلات FG رو کم و بیش داره و وقتی از مدهای 3X و 4X استفاده کنید این مشکلات بیشترم میشن
وقتی فریم پایه ـتون پایینه مثلا 30 40 فریمه، استفاده از MFG توصیه نمیشه چون هم اینپوت لگ در حد همون 30 40 فریم باقی می مونه و هم اینکه انواع و اقسام آرتیفکت خواهید داشت که اگه حساس باشید گند میزنه به تجربه و نرمی بازی
بازی های اول شخص و سرعتی و رقابتی و مواردی که با موس و کیبورد بازی میکنید بیشترین مشکل رو با MFG ایجاد میکنن
بازی های سوم شخص داستانی با اکشن کم که با کنترلر بازی میکنید تجربه بهتری با MFG دارن هر چند که اونام نیازی به فریم ریت های بالا ندارن، مثلا تجربه یه بازی مثل AW2 با فریم ریت بالاتر از 120 (اونم با روز MFG) چه مزیتی ایجاد میکنه؟!!!
ازونطرفم اگه قرار باشه AW2 رو با PT بخواید با یه کارتی مثل 5070 فقط 20 فریم بگیرید تبدیلش کنید به 80 فریم هم عملا پر میشه از انواع Artifact مگه اینکه پای لپ تاپ یا اسکرین کوچک بازی کنید که متوجهشون نشید که اونطوریم اصلا 4K زدن و استفاده از PT زیر سوال میره!
به طور خلاصه میشه این کامنته!:
View attachment 365506
دیگه فکر کنم الانا اون تبلیغ "5070 عملکردی برابر 4090 خواهد داشت" بیشتر خنده دار به نظر برسه (تازه هنوز نقدای 5070 مونده بیاد)
SVP + video player رو سرچ کنید. سوالی هم داشتید بپرسید راهنمائی کنم.شما از چه ویدیو پلیری برای اپتیکال فلو استفاده میکنید ؟
من هر چی گشتم چیز خاصی پیدا نکردم
باشه... شما مارو مسخره کن!حالا که اینطوره منم هستم
منم گفته بودم که انویدیا عملا داره DLSS میفروشه.
خیلی نامردین اگه از این به بعد باهام مخالفت کنین
یکم آف تاپیکه ولیSVP + video player رو سرچ کنید. سوالی هم داشتید بپرسید راهنمائی کنم.
اتفاقا این موضوعی که شما گفتید خیلی وقته بین فیلمبازها مطرحه! یه جورائی درگیری قدیمی اینترنتی ـه! یک عده 24 راضی ان و یک عده مثل من از فریم بالا و نَرمی تصاویر لذت میبرن. حس خوبی میده بهم. دیدن فیلم برام لذت بخش تر میشه...یکم آف تاپیکه ولی
من اینو یه بار اومدم روی MPC نصب کنم منتهی دیدم زمان نصب کلی داره فایلاشو دانلود میکنه نت نداشتم اون لحظه بیخالش شدم!
24 فریمو به چقدر تبدیل میکنی و مثلا همه فیلمارو اینطوری می بینی و راضی هستی؟!
یه قابلیت مشابهی روی TVها هم هست که خروجیش به چشم من اصلا جالب نیست (روی TV های High End تست کردم)
یه مسئله ام که هست اینه که سینما الان بیشتر از 100 ساله روی 24 فریم مونده و قدیم تر که شاید امکانش نبود اما توی یک دهه اخیر کسایی مثل پیتر جکسون مثلا فیلم هابیت رو 48 فریم فیلمبرداری کردن و روی پرده سینما آوردن منتهی اکثر تماشاچی ها ناراضی بودن و میگفتن خیلی تصویر مصنوعی بوده و افکت Soap Opera پیدا میکرده و CGI ها توی ذوق میزدن و همین کم شدن موشن بلر، کل حس سینمایی بودن فیلم رو میگرفته
یا فیلم Gemini Man هم ظاهرا 120 فریم فیلمبرداری شده بوده و روی یه تعداد محدود از سالن های آیمکس روی پرده رفته منتهی الان برای دانلود نسخه بلوریش محدود به 60 فریمه، حالا من این فیلمو ندیدم کنجکاو شدم دانلودش کنم ببینم یه فیلم سینمایی اکشن 60 فریم واقعا چه حسی داره؟؟ (هر چند که فیلم به شدت زباله ایم هست!)
منظورم در کل اینه که ظاهرا فریم ریتای بالاتر از 24 با اینکه الان خیلی در دسترسه مثل استاندارد 3D زیاد مورد استقبال قرار نگرفت و بیخیالش شدن، مخصوصا برای فیلمای قدیمی فکر کنم سمه!