جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

با این قیمت 5080 اصلا ارزش خرید نداره مثلا تو رنج 600-700 دلار میبود خوب بود حتی کسی که از 2-3 نسل قبل تر بخواد اپگرید کنه چه برسه به اونا که سری 4000 دارن :دی
حالا باید صبر کرد دید سال بعد 5080 ti چی میکنه

با این قیمت 5080 اصلا ارزش خرید نداره مثلا تو رنج 600-700 دلار میبود خوب بود حتی کسی که از 2-3 نسل قبل تر بخواد اپگرید کنه چه برسه به اونا که سری 4000 دارن :دی
حالا باید صبر کرد دید سال بعد 5080 ti چی میکنه
به نظر نمیرسه که چیزی بشه! :D نهایتا ۵ درصد از همین مدل فعلی بهتر میشه.

تصور کن اونایی که مدام 4090 رو با 5070 مقایسه میکردن (بعد از رئال تست) چه حالی بشن! :D

تمام دنیا رقابت نباشه همینه، همین فرمون باشه بعدها فقط و فقط باید انتظار ارتقای DLSS رو داشت :D

دیدید گفتیم اختلاف ناچیزه و عمرا حتی نزدیک به 4090 هم باشه و بین 10 تا 20 درصد فقط با 4080 اختلافش می شه حتی قبل از معرفی کنفرانس انویدیا اینو گفتم
اما بازم رفتید پست کسی رو لایک کردید که می گفت نمی شه از 4090 قوی تر نباشه
لایک مهم نیست اما فرق هست بین کسی حقیقت دوست داره بدونه تا کسی که رویا پردازی می خواد بکنه
گول این شرکت ها رو با تبلیغاتشون نخورید تا رقیب نباشه پوست مشتری می کنن
حتی همین اشغال های این نسلم اینقدر در تعداد کم تولید کردن تا الکی جو سازی کنن قیمتش بالا ببرن
یعنی قیمت وسوسه انگیز موقع معرفی اعلام می کنن اما در عمل کار خودشون می کنن
تازه یک عده می گفتن من فن انویدیا هستم من فن جیب خودمم

به طور خلاصه MFG تمام مشکلات FG رو کم و بیش داره و وقتی از مدهای 3X و 4X استفاده کنید این مشکلات بیشترم میشن
وقتی فریم پایه ـتون پایینه مثلا 30 40 فریمه، استفاده از MFG توصیه نمیشه چون هم اینپوت لگ در حد همون 30 40 فریم باقی می مونه و هم اینکه انواع و اقسام آرتیفکت خواهید داشت که اگه حساس باشید گند میزنه به تجربه و نرمی بازی
بازی های اول شخص و سرعتی و رقابتی و مواردی که با موس و کیبورد بازی میکنید بیشترین مشکل رو با MFG ایجاد میکنن
بازی های سوم شخص داستانی با اکشن کم که با کنترلر بازی میکنید تجربه بهتری با MFG دارن هر چند که اونام نیازی به فریم ریت های بالا ندارن، مثلا تجربه یه بازی مثل AW2 با فریم ریت بالاتر از 120 (اونم با روز MFG) چه مزیتی ایجاد میکنه؟!!!
ازونطرفم اگه قرار باشه AW2 رو با PT بخواید با یه کارتی مثل 5070 فقط 20 فریم بگیرید تبدیلش کنید به 80 فریم هم عملا پر میشه از انواع Artifact مگه اینکه پای لپ تاپ یا اسکرین کوچک بازی کنید که متوجهشون نشید که اونطوریم اصلا 4K زدن و استفاده از PT زیر سوال میره!

به طور خلاصه میشه این کامنته!:
View attachment 365506
دیگه فکر کنم الانا اون تبلیغ "5070 عملکردی برابر 4090 خواهد داشت" بیشتر خنده دار به نظر برسه (تازه هنوز نقدای 5070 مونده بیاد) :D
خط به خط این جمله ها رو چند روز پیش تو همین تاپیک در مورد فریم‌جنریشن نوشتم.
گیمری که آنلاین بازی می‌کنه، خصوصا شوتر، نمی‌تونه با فریم‌جنریشن پِلی بده! اصلا چرا می‌گم نمی‌تونه... باید بگم نـــباید پِلی بده! مگر اینکه بخواد فان بره!
عزیزانی که WARZONE دارید، همین الآن با نگاه تـــیـــز و بدون تعصب، برید فریم معمولی رو با فریم‌جنریشن مقایسه کنید (منظورم DLSS نیست. فقط فریم‌جنریشن). خواهید دید تاخیر عین ظرف ماست می‌خوره تو صورتتون! کسی که متوجه نمی‌شه، جسارتا با نهایتا ادب و احترام عرض می‌کنم، یک معاینه چشم بره!
در این مورد قبلا خیلی صحبت کردم، بیشتر از این تکراره، اما فریم‌جنریشن فـــعـــلا به درد بازی های آفلاین می‎‌خوره! بری سایبرپانک بازی کنی مثلا...
مقایسه فریم حقیقی با فریم‌‌جنریشن، مقایسه بین تماس تصویری با ملاقات رو در روئه!:D بابا، حال نمی‌ده دیگه:D حالا یه عده مشکل ندارن؟ خب نوش جونشون!:-??:D
به نظرم Nvidia به دلیل نداشتن رقیب حرفه ای، داره ماهی می‌گیره! وگرنه، تنها پیشرفت سری 5000 نسبت به 4000 همین MFG بوده! غیر اینه؟ :-??اگر آره پَس عذرخواهی و این گُل تقدیم به شما🌹

اما واقعـــــــــــــا تو DLSS 4 ترکونده! منی که DLSS روشن نمی‌کردم هیچ وقت، دیگه باید تجدید نظر کنم! :D خیــــــــــلی خوب شده. 👌
شما از چه ویدیو پلیری برای اپتیکال فلو استفاده میکنید ؟
من هر چی گشتم چیز خاصی پیدا نکردم
SVP + video player رو سرچ کنید. سوالی هم داشتید بپرسید راهنمائی کنم.

حالا که اینطوره منم هستم :D

منم گفته بودم که انویدیا عملا داره DLSS میفروشه.

خیلی نامردین اگه از این به بعد باهام مخالفت کنین :))
باشه... شما مارو مسخره کن! :D
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است! :D
ما 10 خط می‌نویسیم و توضیح می‌دیم(حتی به غلط)، شما یک دکمه پاسخ می‌زنید و می‌خندید :D اگر نظر دیگه ای دارید، بنویسید خب! :D اگر بخندید و چیزی نگید، من یکی تا ابد یک نادان باقی می‌مونم که میاد اینجا می‌ره تو مخ همه! :D پس از انگشت ها استفاده کنید و بنویسید که چرا مخالفید! :D بد می‌گم آقا؟؟ :D
حداقل ما هم چند تا چیز یاد بگیریم، موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم!
شاید تصور کنید شوخی کردم، اما جدی گفتم!

اون DLSS ها رو هم نریزید تو جنریشن ها! DLSS اتفاقا خیلی هم خوب شده و ما راضی هستیم! :D
موضوع چیز دیگه ایه.

SVP + video player رو سرچ کنید. سوالی هم داشتید بپرسید راهنمائی کنم.
یکم آف تاپیکه ولی
من اینو یه بار اومدم روی MPC نصب کنم منتهی دیدم زمان نصب کلی داره فایلاشو دانلود میکنه نت نداشتم اون لحظه بیخالش شدم!
24 فریمو به چقدر تبدیل میکنی و مثلا همه فیلمارو اینطوری می بینی و راضی هستی؟! :D
یه قابلیت مشابهی روی TVها هم هست که خروجیش به چشم من اصلا جالب نیست (روی TV های High End تست کردم)

یه مسئله ام که هست اینه که سینما الان بیشتر از 100 ساله روی 24 فریم مونده و قدیم تر که شاید امکانش نبود اما توی یک دهه اخیر کسایی مثل پیتر جکسون مثلا فیلم هابیت رو 48 فریم فیلمبرداری کردن و روی پرده سینما آوردن منتهی اکثر تماشاچی ها ناراضی بودن و میگفتن خیلی تصویر مصنوعی بوده و افکت Soap Opera پیدا میکرده و CGI ها توی ذوق میزدن و همین کم شدن موشن بلر، کل حس سینمایی بودن فیلم رو میگرفته
یا فیلم Gemini Man هم ظاهرا 120 فریم فیلمبرداری شده بوده و روی یه تعداد محدود از سالن های آیمکس روی پرده رفته منتهی الان برای دانلود نسخه بلوریش محدود به 60 فریمه، حالا من این فیلمو ندیدم کنجکاو شدم دانلودش کنم ببینم یه فیلم سینمایی اکشن 60 فریم واقعا چه حسی داره؟؟ (هر چند که فیلم به شدت زباله ایم هست!)
منظورم در کل اینه که ظاهرا فریم ریتای بالاتر از 24 با اینکه الان خیلی در دسترسه مثل استاندارد 3D زیاد مورد استقبال قرار نگرفت و بیخیالش شدن

آخرین ویرایش:
یکم آف تاپیکه ولی
من اینو یه بار اومدم روی MPC نصب کنم منتهی دیدم زمان نصب کلی داره فایلاشو دانلود میکنه نت نداشتم اون لحظه بیخالش شدم!
24 فریمو به چقدر تبدیل میکنی و مثلا همه فیلمارو اینطوری می بینی و راضی هستی؟! :D
یه قابلیت مشابهی روی TVها هم هست که خروجیش به چشم من اصلا جالب نیست (روی TV های High End تست کردم)

یه مسئله ام که هست اینه که سینما الان بیشتر از 100 ساله روی 24 فریم مونده و قدیم تر که شاید امکانش نبود اما توی یک دهه اخیر کسایی مثل پیتر جکسون مثلا فیلم هابیت رو 48 فریم فیلمبرداری کردن و روی پرده سینما آوردن منتهی اکثر تماشاچی ها ناراضی بودن و میگفتن خیلی تصویر مصنوعی بوده و افکت Soap Opera پیدا میکرده و CGI ها توی ذوق میزدن و همین کم شدن موشن بلر، کل حس سینمایی بودن فیلم رو میگرفته
یا فیلم Gemini Man هم ظاهرا 120 فریم فیلمبرداری شده بوده و روی یه تعداد محدود از سالن های آیمکس روی پرده رفته منتهی الان برای دانلود نسخه بلوریش محدود به 60 فریمه، حالا من این فیلمو ندیدم کنجکاو شدم دانلودش کنم ببینم یه فیلم سینمایی اکشن 60 فریم واقعا چه حسی داره؟؟ (هر چند که فیلم به شدت زباله ایم هست!)
منظورم در کل اینه که ظاهرا فریم ریتای بالاتر از 24 با اینکه الان خیلی در دسترسه مثل استاندارد 3D زیاد مورد استقبال قرار نگرفت و بیخیالش شدن، مخصوصا برای فیلمای قدیمی فکر کنم سمه!
اتفاقا این موضوعی که شما گفتید خیلی وقته بین فیلم‌بازها مطرحه! 😃 یه جورائی درگیری قدیمی اینترنتی ـه! 😃 یک عده 24 راضی ان و یک عده مثل من از فریم بالا و نَرمی تصاویر لذت می‌برن. حس خوبی می‌ده بهم. دیدن فیلم برام لذت بخش تر میشه...
حالا از این ها بگذریم...
در مورد خودِ SVP باید بگم، این پروژه سال هاست در حال توسعه ـست. راه‌های زیادی تو این مدت تست شده. مدل های مختلف هوش مصنوعی، NCNN، Vulcan و...
قبل از کارت های 4000 Nvidia در تمام روش ها، نمایش تصاویر مقداری با مشکل رگه رگه شدن مواجه می‌شد. اما با هسته های Tensor و Optical flow این مشکل کاملا حل شد و به شکل باورنکردنی بهنیه شد! یه جورائی تمام ایرادات رو رفع کرد!
شما از Optical Flow می‌تونید به صورت مجزا هم در برنامه های مختلف استفاده کنید. فقط باید با دستور اجراش کنید که کمی کارو سخت می‌کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or