جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بخاطر ترند AI و سود سنگینی که انویدیا روی کارت‌های A100 میبره، عملا به نفعش هست که کارت‌های گیمینگ کمتری بفروشه و اون سیلیکون‌های ارزشمند رو صرف کارت‌های دیتاسنتری خودش بکنه که حاشیه سود به شدت بیشتری داره
ولی خب با اتفاقات اخیر و کاری که DeepSeek با گرافیک‌های معمولی انجام داد، احتملا یه تاثیر زیادی روی تقاضای کارت‌های دیتاسنتریش بذاره که خبر خوبی برای ما میتونه باشه:دی
کلا هر کی به گیمر جماعت دهن‌کجی کنه کارما میزنه به کمرش:دی

بعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟

انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو

آخرین ویرایش:
Moore's law is dead فاش کرده که هدف گذاری AMD برای 9070xt برتری ۳ درصدی نسبت به 4080 بوده و همچنین طبق اطلاعات rdna4 با بهینه سازی و آپدیت های ماهانه تقریبا 1 درصد بهبود عملکرد پیدا میکنه.

باتوجه به عملکرد 5080 به نظر میرسه انتظار عجیب و غریبی هم نباید از 5070 ti داشت و طبق تخمین ها 9070xt حتی میتونه بین 10~15 درصد عملکرد بهتری از این کارت داشته باشه. (اگه ری تریس رو فاکتور بگیریم)

در نتیجه اگه AMD قیمت گذاری رو بتونه رقابتی کنه قطعا ارزش خرید بالایی رو بدست میاره.

View attachment 365705
دوستان درایور جدید رو اپدیت کردم
اما این قسمت رو میزنه unsupported میزنه؟
باید کار خاصی میکردم؟
برای همه بازیا همینه
اپ انویدیا هم آپدیت شده؟
من تست کردم.
همه بازیایی که dlss ساپورت میکنن حداقل یکی از این ۳ گزینه روشنه.

بازی Delta force رو با dlss آپدیت شده تست کردم و تصویر به شدت شارپ و با کیفیت شد. اصلا باورم نمیشه.

رد دد ۲ هم کیفیت بسیار مطلوبی پیدا میکنه با dlss آپدیت شده.

باشه... شما مارو مسخره کن! :D
آنچه عیان است چه حاجت به بیان است! :D
ما 10 خط می‌نویسیم و توضیح می‌دیم(حتی به غلط)، شما یک دکمه پاسخ می‌زنید و می‌خندید :D اگر نظر دیگه ای دارید، بنویسید خب! :D اگر بخندید و چیزی نگید، من یکی تا ابد یک نادان باقی می‌مونم که میاد اینجا می‌ره تو مخ همه! :D پس از انگشت ها استفاده کنید و بنویسید که چرا مخالفید! :D بد می‌گم آقا؟؟ :D
حداقل ما هم چند تا چیز یاد بگیریم، موضوع رو از یک زاویه دیگه بررسی کنیم!
شاید تصور کنید شوخی کردم، اما جدی گفتم!

اون DLSS ها رو هم نریزید تو جنریشن ها! DLSS اتفاقا خیلی هم خوب شده و ما راضی هستیم! :D
موضوع چیز دیگه ایه.
اشتباه گرفتی آقا.
همونطور که نوشتم خودمم واقعا عقیدم این بود که اگه بنچمارکهایی که قبل انتشار اومده درست باشه پس باید نتیجه گرفت که انویدیا داره DLSS رو به ملت میفروشه.
پستهام هست.

خیالت راحت من اگه بخوام دوستی رو خدای نکرده مسخره کنم یا دست بندازم مثل مرد ریپلای میکنم و چیزی که میخوام رو میگم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or