جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

بعد از نصب این درایور جدید اون بازیا که هم dlss و هم framegeneration رو روی latest توی انویدیا اپ ساپورت میکنن مثل hell blade 2 و dragon age veilguard اینارو که اجرا میکنم بعد چند دقیقه کل سیستم کرش میکنه و سیستم ریست میشه کسی این مشکلو داره؟

انگار مشکل از اون frame generation روی latest میزارم کل گرافیک و سیستم کرش میکنه
حتی توی cyberpunk هم که dlss transformer مثل بنز داشت کار میکردن این framegen رو میزارم روی latest کرش میکنه
دست انویدیا درد نکنه اینجور که بوش میاد یه درایور داد زد ترکوند مارو
مشکل رو فکر کنم خودم پیدا کردم و واقعا هم عجیب بود
انگار یه سری از بازیا جای اینکه از گرافیک خودم استفاده کنن میرفتن از گرافیک انبرد سی پی یو استفاده میکردن :-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??
رفتم از توی device manager و درایور گرافیکی که روی سی پیو هست رو به کل uninstall کردم مشکل حل شد اگه کسی به این مشکل خورد راه حلش اینه

مشکل رو فکر کنم خودم پیدا کردم و واقعا هم عجیب بود
انگار یه سری از بازیا جای اینکه از گرافیک خودم استفاده کنن میرفتن از گرافیک انبرد سی پی یو استفاده میکردن :-??:-??:-??:-??:-??:-??:-??
رفتم از توی device manager و درایور گرافیکی که روی سی پیو هست رو به کل uninstall کردم مشکل حل شد اگه کسی به این مشکل خورد راه حلش اینه
میتونی توی بایوس کلا کارت گرافیک آنبورد رو غیر فعال کنی که مشکلات اینجوری رو تجربه نکنی

• Like
Reactions: Iman Shadow
Hardware Unboxed هر چند به شدت AMD فن هستش ولی اینبار باهاش موافقم .

دیتاهای مفیدی توی این ویدیو هستش ... در واقع 5080 جدا از بحث AI و ... توی مقایسه خود محصولات انویدیا در واقع کلاس X60 ti حساب میشه با تخفیف میشه گفت X70 هستش

تازه اینهم در نظر بگیرید که خود 5090 با افزایش قیمتش وضعیت ضعیفتری نسبت به 4090 داره .

وضعیت کارت های انویدیا الان قابل دفاع نیست ... AMD هم که اصلا حرفشو نزن.

برای استفاده از جدیدترین DLSS برنامه Dlss-Swapper دانلود و بازی خودتون اپدیت کنید
Release v1.1.3.1 · beeradmoore/dlss-swapper
Screenshot 2025-01-31 181844.png
بعد از تنظیمات NVIDIA App گزینه DLSS Override - Model Presets
Screenshot 2025-01-31 181143.png
بعدی هم DLSS Override - Super Resolution بین کیفیت بهتر یا فریم بیشتر بسته به کارت گرافیک که دارید انتخاب کنید
Screenshot 2025-01-31 181600.png

برای استفاده از جدیدترین DLSS برنامه Dlss-Swapper دانلود و بازی خودتون اپدیت کنید
Release v1.1.3.1 · beeradmoore/dlss-swapper
View attachment 365778
بعد از تنظیمات NVIDIA App گزینه DLSS Override - Model Presets
View attachment 365775
بعدی هم DLSS Override - Super Resolution بین کیفیت بهتر یا فریم بیشتر بسته به کارت گرافیک که دارید انتخاب کنید
View attachment 365777
برنامه dlss swapper فایلای بازی رو عوض میکنه و اگه مثلا بازی آنلاین باشه، ممکنه بخاطر عوض کردن فایل، آنتی چیت گیر بده!

نکته دیگه که هست اینه که شما میتونی مثلا فایل مربوط به frame generation بازی رو آپدیت کنی ولی ممکنه بازی با اون سازگار نباشه و باعث استاتر و یا مشکلات دیگه بشه.

اگه از اپ انویدیا استفاده کنید، خودش تشخیص میده که کدوم فایل بازی میتونه آپدیت بشه و آپدیت میکنه بدون اینکه فایلای اصلی بازی رو تغییر بده.

این بار روی پریست J امتحان کردم نتیجه خیلی جالبه
به میله های پرچم در بالای تصویر نگاه کنید تصویر اول TAA خاموشه
تصویر دوم TAA روشنه
تصویر سوم TAA خاموش Dlss روشنه ( ultra quality)
یعنی حتی از native داره بهتر کار میکنه!
یا تو تصویر دوم سمت راست تصویر سیم دیده نمیشه تو تصویر سوم کامل شده
همچنین تو پریست J به طور کلی شفافیت تصویر بهتر شد درخت های کنار پیست جزییاتشون بهتر شد و شفاف و واضح تر شدن
ولی جز همین چیزای ریز که البته خیلی در نوع خودش به تجربه کلی کمک میکنه چیز خاصی تغییر نکرد
باز میگم نسبتا راضی کننده حالا باید روی بازی های دیگه تست بشه
گرافیک Rtx 4060 laptop

Forza Motorsport 2_1_2025 12_41_09 AM.png
Forza Motorsport 2_1_2025 12_38_31 AM.png Forza Motorsport 2_1_2025 12_38_15 AM.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or