kourooshkabir25 کاربر سایت Jan 3, 2020 #1 اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه. با تشکر Reactions: (STALKER), MrElectricWizard, AchyTunic و 69 کاربر دیگر
اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه. با تشکر
Persia Tech کاربر سایت دیروز در 10:01 PM #5,776 نوشته شده توسط Sobhan_23: من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته. به نظرتون این پاور کافیه؟ سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه. بیشتر... نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها Reactions: m.a.t and RichesUNique
نوشته شده توسط Sobhan_23: من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته. به نظرتون این پاور کافیه؟ سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه. بیشتر... نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها
I Iman Shadow کاربر سایت دیروز در 10:06 PM #5,777 نوشته شده توسط GPSY: حرام که نه ولی حداقل دیگه مکروه ئه دنیا مال همین مرفه های بی درد بود ما هم بریم با gtx 560ti مون بشینیم pes 2006 بزنیم بیشتر... من با کارت 6900XT بیشتر وقتا با برادرم winning eleven 3 و UMK3 بازی میکردیم! یه چیزی شبیه اون آدمی که ارتقا شغلی گرفته بود ولی بازم کارگری میکرد، ازش پرسیدن چرا این کارو میکنی؟ میگفت نمیتونم ولش کنم، بدنم عادت کرده Reactions: GPSY
نوشته شده توسط GPSY: حرام که نه ولی حداقل دیگه مکروه ئه دنیا مال همین مرفه های بی درد بود ما هم بریم با gtx 560ti مون بشینیم pes 2006 بزنیم بیشتر... من با کارت 6900XT بیشتر وقتا با برادرم winning eleven 3 و UMK3 بازی میکردیم! یه چیزی شبیه اون آدمی که ارتقا شغلی گرفته بود ولی بازم کارگری میکرد، ازش پرسیدن چرا این کارو میکنی؟ میگفت نمیتونم ولش کنم، بدنم عادت کرده
Sobhan_23 کاربر سایت دیروز در 10:27 PM #5,778 نوشته شده توسط Persia Tech: View attachment 365038 نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها بیشتر... من میتونم نسخه رفرنس رو مستقیم از خود انویدیا بگیرم ولی نظرم بیشتر روی msi gaming trio هست Reactions: GPSY
نوشته شده توسط Persia Tech: View attachment 365038 نگاهیم پس به قیمت ها بنداز بعد می فهمی انویدیا هممون سر کار گذاشته بوده با اون قیمت ها اینا قیمت های رسمیه نه خرده فروشی ها بیشتر... من میتونم نسخه رفرنس رو مستقیم از خود انویدیا بگیرم ولی نظرم بیشتر روی msi gaming trio هست