اخبار مرتبط به PC (سخت افزار و نرم افزار) اینجا قرار گرفته میشه . مباحث متفرقه از جمله vs ، سیاسی و .... ممنوع ـه در صورت تخطی برخورد میشه.
با تشکر
با تشکر
راجب گوستینگ آیا فریم جنریشن استفاده میکنی؟اقا این dlss جدیده رو سایبرپانک چقدر خوبه
بیشترین چیزی که من باهاش حال کردم مود perfomance dlss بود که همیشه توی سایبر پانک برا من غیر قابل تحمل بود ولی الان یه ساعتی رو پرفومنس بازی کردم فریم 80-90 4k max pathtracing چقدر خوبه گرافیک قبلا فرق quality با perfomance زمین تا اسمون بود ولی الان خیلی نزدیکه از همه نظر مثلا ماشین های دور پشتششون کلی گوستیگ بود همش رفته خیلی عالیه
اره کلا گوستینگ بازی خیلی کم تر شده یه چیزی حدود 80-70% کمتر شدهراجب گوستینگ آیا فریم جنریشن استفاده میکنی؟
با چه کارتی تست گرفتید شما؟الان تست کردم عالی شده ولی quality خیلی سنگین شده فریم کمتر میگیرم باید بیام رو performance
یخورده تو گیاها حس پیکسلی شده میده. یکم کار داره. باید درایور اصلی بیاد و اونموقع بهتر بشه نظر داد.الان تست کردم عالی شده ولی quality خیلی سنگین شده فریم کمتر میگیرم باید بیام رو performance
حالا دیدید من حق داشتم بنالم؟؟؟ ثابت شد بهتون؟؟؟؟؟
یک سوال بی مورد میپرسم شرمنده.
والا من خودم از همینجا اپدیت کردم و فنتوم لیبرتی هم فعاله. البته دقت کنید کلا نسخه اصلی بازی elamigos باشهیک سوال بی مورد میپرسم شرمنده.
الان همین پیجی که آدرسش رو گذاشتید زیرش چک کردم میگه آپدیت 2.13 به بعد رو ریخته طرف فانتوم لیبرتی براش غیرفعال شده شما همچین مشکلی نداشتید ؟
مطمئنه این آپدیت هاش دردسر نشه دوباره.
نمیدونم بعدا با درایور درست میشه یا نه ولی ظاهرا هزینه افت پرفرمنس مدل Transformer روی سری RTX30 حدود ۳۰ درصده.الان تست کردم عالی شده ولی quality خیلی سنگین شده فریم کمتر میگیرم باید بیام رو performance