جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

اقا این dlss جدیده رو سایبرپانک چقدر خوبه

بیشترین چیزی که من باهاش حال کردم مود perfomance dlss بود که همیشه توی سایبر پانک برا من غیر قابل تحمل بود ولی الان یه ساعتی رو پرفومنس بازی کردم فریم 80-90 4k max pathtracing چقدر خوبه گرافیک قبلا فرق quality با perfomance زمین تا اسمون بود ولی الان خیلی نزدیکه از همه نظر مثلا ماشین های دور پشتششون کلی گوستیگ بود همش رفته خیلی عالیه
راجب گوستینگ آیا فریم جنریشن استفاده میکنی؟

• Like
Reactions: fire emblem
با اجازه اساتید، یک مقایسه ریز روی Native و DLSS quality Transformer رفتم. (از اونجائی که native باز بودم همیشه، گفتم باید تست بشه :D )

مقایسه در رزولوشن 2K با نهایت آپشن های گرافیگی. sharpness روی صفر هست و DLSS 4 روی Quality و Transformer.
برای مقایسه بهتر حتما عکس ها رو کامل باز کنید.

عـــــــکـــــس اول
1737710495713.png

عــــکـــــس دوم
1737710570190.png

اگر به عمق تصویر دقت کنید، Native وضوح بهتری نسبت به Transformer داره. به عنوان نمونه، نوشته و تصاویر روزنامه ها بهتر قابل مشاهده ـست. حتی در عکس دوم، خط و خش روی دَر، خیلی واضح تره.
اما اگر به نورپردازی توجه کنید، در Transformer چشم نوازتره! به فریم عینک نگاه کنید! احتمالا هوش مصنوعیِ ارتقا داده شده DLSS 4 تلاش می‌کنه نورپردازی رو جذاب تر کنه.

در مجموع، این تفییر خیلی بزرگیه! اگر DLSS 4 ـو روشن کنید، آنچنان متوجه افت کیفیت نمی‌شید! در حالی که در نسخه قدیمی DLSS، افت کیفیت کامــــلا تو ذوق می‌زد!
DLSS 4 روشن کنید تا با کمترین افت کیفیت، فریم‌ریت بهتری بگیرید! حتی شاید نیازی به روشن کردن فریم‌جنریشن نداشته باشید! (اگر کارت قوی باشه)

هنوز فریم‌جنریشن رو تست نکردم. مشکل اصلی من با فریم‌جنریشن تاخیر زیادش بود. آیا روی 4000 بهتر شده؟ سر فرصت می‌رم سراغش ببینم چطوریاست...

حالا دیدید من حق داشتم بنالم؟؟؟ :D ثابت شد بهتون؟؟؟؟؟ :D:D:D:D

بله فکر میکنم در مورد این بازی باید پچ ها به ترتیب نصب بشن تا به ورژن 2.21 برسید تا اون گزینه Transformer تو منوی بازی براتون فعال بشه. اگه بازی کرکی هست از اينجا پچ هارو بگیرید
یک سوال بی مورد میپرسم شرمنده.
الان همین پیجی که آدرسش رو گذاشتید زیرش چک کردم میگه آپدیت 2.13 به بعد رو ریخته طرف فانتوم لیبرتی براش غیرفعال شده شما همچین مشکلی نداشتید ؟
مطمئنه این آپدیت هاش دردسر نشه دوباره.

• Like
Reactions: Vice City FM
یک سوال بی مورد میپرسم شرمنده.
الان همین پیجی که آدرسش رو گذاشتید زیرش چک کردم میگه آپدیت 2.13 به بعد رو ریخته طرف فانتوم لیبرتی براش غیرفعال شده شما همچین مشکلی نداشتید ؟
مطمئنه این آپدیت هاش دردسر نشه دوباره.
والا من خودم از همینجا اپدیت کردم و فنتوم لیبرتی هم فعاله. البته دقت کنید کلا نسخه اصلی بازی elamigos باشه

• Like
Reactions: Augustus
الان تست کردم عالی شده ولی quality خیلی سنگین شده فریم کمتر میگیرم باید بیام رو performance :دی
نمیدونم بعدا با درایور درست میشه یا نه ولی ظاهرا هزینه افت پرفرمنس مدل Transformer روی سری RTX30 حدود ۳۰ درصده.
روی سری RTX40 حدود ۵ درصد.

البته بازم ارزش داره و میشه از کوالیتی دو پله بیایید پایینتر روی پرفرمنس و کیفیت تصویر کماکان حفظ بشه و حتی فریم ریت بهترم میشه

دیروز یادم رفت بگم انویدیا در یک حرکت کثیف سنسور هات اسپات حذف کرده نسل قبل هات اسپات خیلی از کارت ها بالای 100 درجه می رفتن و برام جالب بود با این مصرف این نسل چی می شه که بله انویدیا حذفش کرده
جالبه که حتی توی نقدها اجازه صحبت راجبشم نداده و توی نقدها ندیدم کسی راجبش حرف زده باشه جز چند مورد سطحی
حتی تست دوربین حرارتیم یک سایت گذاشته بود باید از کناره می ذاشت از رو به رو گذاشته بود که اصلا تست درستی نیست باید روی برد دقیق بررسی می شد عین همه ی تست های دیگه ش
باید دید در مدل های کاستوم هم این سنسور حذف شده یا دلبخواهه

• Like
Reactions: {ehsan}
یکی من رو شیرفهم کنه
الان برای استفاده از این Transformer توی بازیای فعلی، باید تود بازی آپدیت بشه یا با درایور انویدیا اوکی میشه یا باید dll جدید بریزیم؟
برای بازیایی بجز سایبرپانک منظورمه
مث ایندیانا جونز مثلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or