بــــــــــــــه بــــــــــــــــــه
عــــــجـــــــــــب تـــــــــــغــــــــــــئیری!
این شد یک حــــــرکـــــــت فوق العاده!!!!!!
بی نظیره، بی نظیره!!!!!!
و اینکه روی تمام کارت های RTX پیاده میشه! معرکه ست!
بــــــــــــــه بــــــــــــــــــه
عــــــجـــــــــــب تـــــــــــغــــــــــــئیری!
این شد یک حــــــرکـــــــت فوق العاده!!!!!!
بی نظیره، بی نظیره!!!!!!
و اینکه روی تمام کارت های RTX پیاده میشه! معرکه ست!
من مانیتورم ۲۸ اینچه و حس میکنم واقعا کیفیت تصویر بهتر شده. قطعا تو صفحه نمایش های بالاتر بیشتر مشخصه که ایمیج کوالیتی بهتر شده.
ولی کلا این گوستینگ و شیمرینگ رو مخ بود که الان خیلی بهتر شده و رو همه کارتهای RTX هم این Transformer Model قابل اجرا هست.
البته من سایبرپانک رو پچ 2.21 نصب کردم ولی رو بقیه بازیها میتونید همون فایلهای DLL که کاربر بالا لینکش را گذاشت کپی کنید تو محل بازیهاتون .
ولی کلا این گوستینگ و شیمرینگ رو مخ بود که الان خیلی بهتر شده و رو همه کارتهای RTX هم این Transformer Model قابل اجرا هست.
البته من سایبرپانک رو پچ 2.21 نصب کردم ولی رو بقیه بازیها میتونید همون فایلهای DLL که کاربر بالا لینکش را گذاشت کپی کنید تو محل بازیهاتون .
تو عکس هائی که فرستادید، کیفیت تصویر خیلی خوب به نظر میاد.
من فایل های DLL رو جایگزین قبلی ها کردم، اما تغییری در آپشن بازی ایجاد نشد! به دلیل ورژن بازیه؟
ورژن بازی همین عکسیه که فرستادم؟
تو عکس هائی که فرستادید، کیفیت تصویر خیلی خوب به نظر میاد.
من فایل های DLL رو جایگزین قبلی ها کردم، اما تغییری در آپشن بازی ایجاد نشد! به دلیل ورژن بازیه؟ View attachment 364931
ورژن بازی همین عکسیه که فرستادم؟
بله فکر میکنم در مورد این بازی باید پچ ها به ترتیب نصب بشن تا به ورژن 2.21 برسید تا اون گزینه Transformer تو منوی بازی براتون فعال بشه. اگه بازی کرکی هست از اينجا پچ هارو بگیرید
با اومدن نتایج 5090 یک سری محاسبات انجام دادم باید 5070 تی ای به نسبت 4070 تی ای و 5080 به نسبت 4080 چیزی حدود 10 تا 25 درصد بسته به بازی پرفورمنس بهتری داشته باشن(البته برای سوپر تی ای اختلاف بین 5 تا 12 درصد می شه)
چون من اصلا فن FG نیستم و به نظرم به تجربه بازی گند می زنه اختلافی نیست که قابل لمس باشه ولی لاقل افزایش قیمت هم نداشتیم چه بسا برای 5070 پنجاه دلاریم کم شده
5070 تی ای قراره 20 فوریه رلیز بشه طبق شایعات
4070 4080 ریسک ذوب نداشتن اما 4090 ریسکش هنوزم داره و قاعدتا بیشتر از همه توی سرش می خوره