جدید ترین اخبار سخت افزار و نرم افزار بازار PC

یکی من رو شیرفهم کنه
الان برای استفاده از این Transformer توی بازیای فعلی، باید تود بازی آپدیت بشه یا با درایور انویدیا اوکی میشه یا باید dll جدید بریزیم؟
برای بازیایی بجز سایبرپانک منظورمه
مث ایندیانا جونز مثلا.
یا باید خود بازی اپدیت بشه (1)
یا باید با nvidia app اعمالش کنی (2)
یا میتونی خود dll ها را کپی کنی و با برنامه Nvidia Profile Inspector اعمالش کنی که دردسر داره (3)
بهترین حالت انودیا اپ هست که احتمالا چند روز دیگه و با عرضه جهانی ۵۰۹۰ اون برنامه هم آپدیت میشه.

نسخه های کاستوم هم از راه رسیدن و مدال دزد سر گردنه هم به ایسوس با 40 درصد افزایش قیمت می رسه
View attachment 365008

دمای مموری با اون دور فن‌های بالا خیلی ضایعس.
کلا TDP این 5090 دشمن مصرف کننده س! :D دیشب ریووها رو نگاه می‌کردم تو بازی مثل GOW R راحت قله 550W رو رد می‌کرد. طرف میگفت وسط زمستونه و من به لطف کارت اصلا احساس سرما نمیکنم :D
خدا به تابستون رحم کنه، مخصوصا تولید کننده های محتوا :D
(ولی دو اسلاته بودنش واقعا مزیتی ه که به بخاری بودنش می چربه. هرچند فک کنم کلا هزار تا ازش زده! :D )

دمای مموری با اون دور فن‌های بالا خیلی ضایعس.
کلا TDP این 5090 دشمن مصرف کننده س! :D دیشب ریووها رو نگاه می‌کردم تو بازی مثل GOW R راحت قله 550W رو رد می‌کرد. طرف میگفت وسط زمستونه و من به لطف کارت اصلا احساس سرما نمیکنم :D
خدا به تابستون رحم کنه، مخصوصا تولید کننده های محتوا :D
(ولی دو اسلاته بودنش واقعا مزیتی ه که به بخاری بودنش می چربه. هرچند فک کنم کلا هزار تا ازش زده! :D )
GeForce RTX 5090 Power Excursions Tested: Can Spike to 901W Under 1ms
:D

البته نگران کننده نیست فقط پاور های خیلی قدیمیATX v2.51 میتونه خطری باشه

• Like
Reactions: Iman Shadow

ATX صرفا یک استاندارده تا کسی پاور بی کیفیت تولید نکنه یا خطرناک حتی توی نسخه جدید چیزی مشابه هلد اپ تایم استاندارد پایین تری هم داره یعنی قدیمی هاش بهترم بودن
در کل پاورهای گلد و پلت یا تیتانیوم برندهای معتبری مشابه سیسونیک یا سوپر فلاور یا CWT خیلی خیلی فراتر از حد استاندارد 3.1 عمل می کنن و اوضاع فوق العاده ای دارن برای همین به جای اینکه دنبال استاندارد باشید دنبال نقد پاورها باشید برخی پاورهای قدیمی سگشون به این جدید ها شرف داره و عجیب پرفورمنس عالی داشتن
در نهایت یک پاور اسم و رسم دار بالای 1000 وات پلتینیوم براش پیشنهاد می شه

• Like
Reactions: Refill

چند وقت پیش پاور TUF 1200W Gold گرفتم که اگر خَر مغزمو گاز گرفت و وسوسه شدم، بتونه 5090 رو راه بندازه. :D حالا موضوع اینجاست، کابل 16 پین توان مصرفی استاندارش 600 واته! 5090 لَب مَرز کار می‌کنه! یه گاز ریز برای اورکلاک بدی بهش، یه ماچ ریز به 600 وات می‌کنه یَحتمل! :D
به نظرم اگر کارت های 5090 دو تا 16 پین بخورن بهتره! البته شایدم دو تا 16 پین بخوره، اطلاعی ندارم، همینجوری رو هَوا یه چیزی گفتم :D در هر صورت، ATX 3.0 هم چند سال دیگه کِشش کارت گرافیک ها رو نداره! :D
یه زمانی با 350 وات برق کُل کِیس رو تامین می‌کردیم! :D
ATX صرفا یک استاندارده تا کسی پاور بی کیفیت تولید نکنه یا خطرناک حتی توی نسخه جدید چیزی مشابه هلد اپ تایم استاندارد پایین تری هم داره یعنی قدیمی هاش بهترم بودن
در کل پاورهای گلد و پلت یا تیتانیوم برندهای معتبری مشابه سیسونیک یا سوپر فلاور یا CWT خیلی خیلی فراتر از حد استاندارد 3.1 عمل می کنن و اوضاع فوق العاده ای دارن برای همین به جای اینکه دنبال استاندارد باشید دنبال نقد پاورها باشید برخی پاورهای قدیمی سگشون به این جدید ها شرف داره و عجیب پرفورمنس عالی داشتن
در نهایت یک پاور اسم و رسم دار بالای 1000 وات پلتینیوم براش پیشنهاد می شه
پاور گرین GP1200B-OCDG داشتم، کابل هاش روی 4090 ذوب شد!!! 🙂🙂🙂🙂
پول برای گرین ندید! تجربه من! اشتباه کردم!
پاور ASUS TUF Gaming 1200W Gold گرفتم، کابل هاشو ببینی حس کالای لوکس میده بهت!
اختلاف قیمتی هم تو بازار ندارن با هم! اما کیفیت؟ زمین تا آسمون!

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش پاور TUF 1200W Gold گرفتم که اگر خَر مغزمو گاز گرفت و وسوسه شدم، بتونه 5090 رو راه بندازه. :D حالا موضوع اینجاست، کابل 16 پین توان مصرفی استاندارش 600 واته! 5090 لَب مَرز کار می‌کنه! یه گاز ریز برای اورکلاک بدی بهش، یه ماچ ریز به 600 وات می‌کنه یَحتمل! :D
به نظرم اگر کارت های 5090 دو تا 16 پین بخورن بهتره! البته شایدم دو تا 16 پین بخوره، اطلاعی ندارم، همینجوری رو هَوا یه چیزی گفتم :D در هر صورت، ATX 3.0 هم چند سال دیگه کِشش کارت گرافیک ها رو نداره! :D
یه زمانی با 350 وات برق کُل کِیس رو تامین می‌کردیم! :D

پاور گرین GP1200B-OCDG داشتم، کابل هاش روی 4090 ذوب شد!!! 🙂🙂🙂🙂
پول برای گرین ندید! تجربه من! اشتباه کردم!
پاور ASUS TUF Gaming 1200W Gold گرفتم، کابل هاشو ببینی حس کالای لوکس میده بهت!
اختلاف قیمتی هم تو بازار ندارن با هم! اما کیفیت؟ زمین تا آسمون!
پاور گرین هندونه در بسته هست یعنی حتی ممکنه پاور خوبی تولید کنه برای نقدشم بفرستن ترکیه بررسی بشه نقد خوبیم داشته باشه اما چیزی که بعدا دست مشتری می دن تغییر پیدا بکنه نه قانون درستی داریم نه کسی داریم بیام فنی بررسی کنه ابروشون ببره که بخوان بترستن نه هیچی

با این حال شهر سخت افزار سری جدید 3.1 باز کرده از داخلش عکس گذاشته باز شده ایسوس تور هم توی نقدشون گذاشتن حتی ظاهری با یک نگاهم می شه اختلاف زمین به اسمون پاورها رو بدون هیچ دانش فنی هم فهمید
البته ایسوس پاورهاش مشابه خیلی چیزهای دیگه ش خودش نمی زنه و سیسونیک اکثرش براش می زنه که نامبر وان هست البته یک سری تغییراتی در کیفیت کابل ها یا هیت سینک و فن خودش می ده اما در کل چون کیفیت برق ایران فوق افتضاح هست دائما هم قطع و وصل می شه خرید بهترین پاور ممکن همیشه پیشنهاد می شه چون نقش محسوسی توی محافظت از قطعات سیستم داره

به نظرم اگر کارت های 5090 دو تا 16 پین بخورن بهتره! البته شایدم دو تا 16 پین بخوره، اطلاعی ندارم، همینجوری رو هَوا یه چیزی گفتم :D

1000019783.png
این کابل همراه نسخه FE هستش. قطعا تو یه سناریوهایی از پیک 600 هم عبور میکنه! (باتوجه به ریووها)

اگه برندهای متفرقه ضعیف هم همین داستان باشه به مشکل میخورن.

1000019784.jpg

من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم :D البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته.
به نظرتون این پاور کافیه؟
سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه.

View attachment 365024
این کابل همراه نسخه FE هستش. قطعا تو یه سناریوهایی از پیک 600 هم عبور میکنه! (باتوجه به ریووها)

اگه برندهای متفرقه ضعیف هم همین داستان باشه به مشکل میخورن.

View attachment 365025
دقیقا همین کابلو که برای Asus 4090 بود روی پاور GP1200B-OCDG استفاده کردم. کابل از خروجی پاور ذوب شد! :D اونم کارت 4090 ـی که تهش 450 واته! حالا شما تصور کنید روی 5090 چه اتفاقی میوفته! :D
حداقل برای 5090 حتما و حتما باید پاور ATX 3.0 مستقیم 16 پین خودِ پاور باشه. با تبدیل ریسکه. (با تجربه من روی 4090)

این 2 تا عکس رو خودم گرفتم از تو بازی اون قسمت بالا چپ هم سانسور کردم که فریم معلوم نشه که تقلب نکنین :D:D:D:D
رزولوشن 4k و فرق فریم بین 2 تا عکس و مود چیزی حدود 40 تا فریم بیشتره
ببینین میتونین تشخیص بدین کدوم از این عکسا perfomance و کدوم عکس quality

• Like
Reactions: jetalpha
این 2 تا عکس رو خودم گرفتم از تو بازی اون قسمت بالا چپ هم سانسور کردم که فریم معلوم نشه که تقلب نکنین :D:D:D:D
رزولوشن 4k و فرق فریم بین 2 تا عکس و مود چیزی حدود 40 تا فریم بیشتره
ببینین میتونین تشخیص بدین کدوم از این عکسا perfomance و کدوم عکس quality
خیلی خیلی نزدیکن ولی فکر کنم اولی Performance

• Like
Reactions: RichesUNique
من پاورم ۸۵۰ گیگابایت با استاندارد گلد هست و میخوام 5080 بگیرم :D البته پاورم استاندارد atx 3.1 ساپورت نمیکنه و باید تبدیل استفاده کنم که همرای کارته.
به نظرتون این پاور کافیه؟
سی پی یوم هم 7800x3d هست که نهایتا ۱۲۰ وات مصرف میکنه.
آره کافیه.
(ولی 5080 و 7800x3D چه کمبو خفنی بشه :D )

• Like
  • Love
Reactions: GPSY and Sobhan_23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or