سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه توسعه گر بازی های کامپیوتر به اسم دورانته اومده با بهینه سازی پورت بازی پی سی نشون داده از 106 فریم می شه به 314 فریم رسید
Game dev shows how to do a PC port right, outlines 106 to 314 FPS improvement without frame generation
ایشون همون سازنده ماد dsfix برای دارک سولزه که الان خودش استودیوی ساخت پورت بازیها برای pc داره.
خیلی کارش درسته.

20241018_161733.jpg
رسمی: Keywords Studios استودیو Certain Affinity را با قیمتی نامعلوم خریداری کرد.

این استودیو در سال 2006 توسط گروهی از کارکنان سابق Bungie تاسیس شد و در ساخت بازی‌های AAA تخصص دارد. پروژه هایی که روی آنها کار کرده است شامل Hogwarts Legacy و Gotham Knights و همچنین عناوین متعدد در فرنچایز Call of Duty و Halo از جمله Halo Infinite است.​

Bloober Team سازنده ریمیک سایلنت هیل 2، از ساخت ریمیک های دیگه از سری و حتی یک سایلنت هیل جدید استقبال میکنه.
Wojciech Piejko کارگردان و طراح این تیم در مصاحبه با IGN گفته:
"همیشه آماده بررسی پیشنهادات هستیم و اگر فرصتی برایمان جذاب باشد، آن را از دست نمیدهیم. فرصت هایی پیش می آید که باید غنیمت شمرد. مانند سایلنت هیل 2 که میتوان یک شاهکار را ریمیک کرد. قطعا باور دارم که هر چیزی ممکن است"

پروژه ای که Bloober Team در حال حاضر معرفی کرده، یک عنوان علمی تخیلی در سبک ترس و بقا هست با نام Cronos: The New Dawn. این بازی در یک فضای پسا آخرالزمانی در لهستان در دهه 1980 میلادی اتفاق میفته و شامل یک داستان پیچیده و سفر به زمان میشه.
Cronos-The-New-Dawn.jpg
View attachment Cronos_ The New Dawn - Official Cinematic Reveal Trailer.mp4

Silent Hill 2 Remake Dev Bloober Team Open to Making More Silent Hill Games - IGN

Wojciech Piejko
اسمش جوریه که انگار یکی دستش خورده به کیبورد رندوم یه چیزی تایپ شده!
چه استودیو پر کاری هستن! یعنی الان من اسم سازنده رو دیدم شک کردم این همون بلوبره! رفتم نگاه کردم متوجه شدم اینا هرسال تقریبا یه بازی منتشر کردن و بازیهاشون هم زیاد بازی های کوچیکی نیستن مخصوصا سایلنت هیل که یه تریپل a بوده دیگه. ادم میمونه چجوری بعضی ها با این سرعت بازی میسازن ولی بعضی ها اینقدر طول میدن!

آخرین ویرایش:
نظر سنجی محبوب ‌ترین پلتفرم بازی که صفحه توییتری گیمزکام گذاشته بود.

View attachment 354024
نظرسنجی های رندومی که جف می ذاره بالاتر از این شرکت کننده داره البته تعجبی هم نداره، بحث عشق به پلتفرم رو مطرح کرده، دقت کن همه با نام برند نوشته شده، نینتندو رو زده سوییچ! از نظر خودشونم خیلی کار درستن، بعد می گن چرا E3 نابود شد. یه مشت یابو تریبون دستشونه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or