Last edited by a moderator:
مدیا چپ بایدم کسی که همچین حرف حقی رو بزنه بن کنهاستریمر معروف Asmongold، بخاطر سخنان ضد فلسطینی خود در یکی از استریمهای اخیرش از شبکه Twitch بن شد.
شب گذشته، اسمونگلد اظهارات بسیار بحث برانگیزی را کرد که خشم فلسطینیان را برانگیخت. وی در مورد جنگ جاری در غزه اظهار نظر کرد و مدعی شد که فلسطینیها «فرهنگ پستتری از هر جهت» را اعمال میکنند و او هیچ همدردی با فلسطینیهایی که در خاورمیانه کشته میشوند، ندارد.
View attachment 353653
مساله اینه که اگه برعکسش را میگفت بن که نمیشد احتمالا یه مدالی چیزی هم بهش میدادن.مدیا چپ بایدم کسی که همچین حرف حقی رو بزنه بن کنه
جالبه یه استریمر لفتیست کمونیست هست به نام حسن پایکر که ۲۴ ساعت داره از حزب الله و حماس حمایت میکنه تو استریمش تشویقش هم میکننمدیا چپ بایدم کسی که همچین حرف حقی رو بزنه بن کنه
حرف حق ؟ فکر کنم شما ایشون رو نمیشناسس مولتی میلیارده ولی مثل حیون زندگی میکنه بعد به فرهنگ فلسطین ایراد می گیرهمدیا چپ بایدم کسی که همچین حرف حقی رو بزنه بن کنه
لاقل یه لینکی نشونی چیزی از منبع بذار ببینیم کجاست و چی نوشته. قرن شیشم هجری نیست که بگیم چون به زبان فرنگ نوشته شده حتما چیز مهم و درستیه.PlayStation 5 Pro Doesn’t Feature Any VRR Improvement Over Base Model; PSSR in FFVII Rebirth Feels Like “Lifting a Veil of Smear”
شماها منو یاد جامعه رنگین کمونی ها میندازین که فاز حمایت از این عقب مونده ها میگیرن و یقه جر میدن واسه غزه ولی نمیدونن اگه با همین عقیده و تیپ برن اونجا به فجیح ترین شکل ممکن توسط همون افراد سلاخی میشنحرف حق ؟ فکر کنم شما ایشون رو نمیشناسس مولتی میلیارده ولی مثل حیون زندگی میکنه بعد به فرهنگ فلسطین ایراد می گیره
توییچ خیلی وقته محدود به گیم نیست کلی آدم کج و کوله پیدا شدن خیلی وقته تمام وقت درباره سیاست حرف میزنناگه مارو به ا*ر*ز*شی بودن متهم نمیکنید
به نظرم تویچ بهترین کار رو کرده،یه گیمر هر چقدر هم حرفه ای باشه نهایتش یه گیمره،دکترای علوم سیاسی نداره که تو استریم اینطور راحت درمورد جون آدم صحبت کنه(که باز از نظر اخلاقی همون دکترای سیاست هم حق نداره به راحتی و پوزخند از کنار جون انسان های بیگناه بگذره)
من الان براتون یه مثال بزنم مثل اینه که یه استریمر بیاد بگه خوب میکنید پدر ایرانی ها رو درآوردید باید بیشتر مردمشون رو تحریم کنید بذارید از گشنگی سقط بشن چون EA داره فلان کار میکنه
قضیه فلسطین هم تا حدودی اینجوریه بزرگان جنگ به پا میکنن مردم تاوانش رو میدن اگر چه قضیه اسرائیل و فلسطین باز پیچیده تر از این حرفاست
و در آخر خطاب به اونایی که از کار اشتباه این استریمر دفاع کردن و پیشنهاد شکایت از تویچ و این داستان ها دادن و ایرانی هایی که عقیده شون اینه که دشمنِ دشمن من دوست منه خواهش میکنم بیشتر از این با نظرات گهربارتون ما رو مستفیض نکنید که توان شنیدن چنین مطالب حقی رو نداریم
به امید آزادی و صلح اول برای خودمون و بعد تمام دنیا
مشکل شما اینه که درست نمیخونی من چی نوشتم ؟ شماها کی هستن دقیقا که منو باهاشون جمع می بندی ؟ من کجا دفاع کردم از کسی ؟ یه نفس عمیق بکش کمتر twitter برو فقط دوست داری یه چیز ترند شده مثل بقیه تکرار کنی از سیاست سر در نمیارم هیچ نظری نمیدم ، حقیقتا نمیدونم حق با کدوم طرفه ولی وقتی می بینیم یه ادمی که صبح تا شب پای سیستم سینک ظرف شویش کپک زده چون 5-6 ماه ظرف ها رو نشسته ، وقتی لایو هست انقدر خونش کثافته و تمیز نشده که سوسک از رو لباسش میره با با افتخار می گه من n روزه حمام نرفتم ، دستامو بعد دستشویی نمی شورم توی خونش چند وقت بوی موش مرده می آد هیچ کاری نمیکنه مثل یه کارتن خواب زندگی می کنه بعد در مورد فرهنگ یه کشور دیگه نظر میده ، خندم می گیره ته پارادکوسهشماها منو یاد جامعه رنگین کمونی ها میندازین که فاز حمایت از این عقب مونده ها میگیرن و یقه جر میدن واسه غزه ولی نمیدونن اگه با همین عقیده و تیپ برن اونجا به فجیح ترین شکل ممکن توسط همون افراد سلاخی میشن
یکی هست اسمش حسنه عشق چپ هاستمساله اینه که اگه برعکسش را میگفت بن که نمیشد احتمالا یه مدالی چیزی هم بهش میدادن.
اگه مارو به ا*ر*ز*شی بودن متهم نمیکنید
به نظرم تویچ بهترین کار رو کرده،یه گیمر هر چقدر هم حرفه ای باشه نهایتش یه گیمره،دکترای علوم سیاسی نداره که تو استریم اینطور راحت درمورد جون آدم صحبت کنه(که باز از نظر اخلاقی همون دکترای سیاست هم حق نداره به راحتی و پوزخند از کنار جون انسان های بیگناه بگذره)
من الان براتون یه مثال بزنم مثل اینه که یه استریمر بیاد بگه خوب میکنید پدر ایرانی ها رو درآوردید باید بیشتر مردمشون رو تحریم کنید بذارید از گشنگی سقط بشن چون EA داره فلان کار میکنه
قضیه فلسطین هم تا حدودی اینجوریه بزرگان جنگ به پا میکنن مردم تاوانش رو میدن اگر چه قضیه اسرائیل و فلسطین باز پیچیده تر از این حرفاست
و در آخر خطاب به اونایی که از کار اشتباه این استریمر دفاع کردن و پیشنهاد شکایت از تویچ و این داستان ها دادن و ایرانی هایی که عقیده شون اینه که دشمنِ دشمن من دوست منه خواهش میکنم بیشتر از این با نظرات گهربارتون ما رو مستفیض نکنید که توان شنیدن چنین مطالب حقی رو نداریم
به امید آزادی و صلح اول برای خودمون و بعد تمام دنیا
داداش اینجا گذاشتم :لاقل یه لینکی نشونی چیزی از منبع بذار ببینیم کجاست و چی نوشته. قرن شیشم هجری نیست که بگیم چون به زبان فرنگ نوشته شده حتما چیز مهم و درستیه.