Last edited by a moderator:
کلا دیگه بازی های مولتی پلیر به اخر خط رسیدنظاهرا Xdefiant شکست خورده و به آخر خط رسیده
XDefiant is reportedly shutting down after just four seasons
نمیشه گفت صد در صد اینطوریه.کلا دیگه بازی های مولتی پلیر به اخر خط رسیدن
اونایی که اومدن عالی بودن و جایگاهشون تثبیت شده
و اونایی که میان اگه نو اوری و پشتیبانی نداشته باشن هم شکست میخورن مثل concord فقید که علاوه بر شکست اعتبار و شخصیت یه کمپانی رو بر باد داد
گند صنعت گیم هم دیگه در اومده
لیست عجیبیه از یک طرف انتخابهای 1 تا 10 به نظرم تقریبا قابل قبوله ولی از طرفی توی انتخابهای 11 تا 20 هل درایو 2 از رددد 2 و سه گانه مس افکت بالاتر که اصلا قابل قبول نیست
چه حرفیه ملت بازی های سگا ps1 همچنان دارن می رن همه چیز که گرافیک نیستبه نسبت نسخه اوریجینال گفته اینو..
در مورد ماد هم تا نسخه دوم هست اصن کار بیهوده ایه رو این بخوای ماد بزنی.
نسخه دوم به اون محشری که هنوز مکانیک هاش رودستش نیست رو ول کنی بعد بیای رو این ماد بزنی خب چه کاریه؟
این بازی قدیمی من نمیفهمم چه حرفی برای گفتن داره تو این موقعیت. صرفا برای قلقلک دادن حس نوستالوژی برای یک عده خوبه. وگرنه برای تجربه جدید واقعا جالب نیست .
این شاهکارها باید تو زمان خودشون بازی بشن تا بشه لذت ازشون برد ، بعد از یک دهه و نصفی چه فایده اخه .
مثلا فکر کن تو رددد۲ این همه مکانیک تعامل با اسب و npc و حیات وحش هست و تو رددد۱ نیست. خب کسی که اونو تجربه کرده دیگه با این نمیتونه زیاد کنار بیاد.
راکستار این پورتها را باید دست کم ۱۰ سال پیش میداد نه الان (:
من که گفتم برای نوستالژی خیلی خوبه ولی خب نه برای تجربه جدید .چه حرفیه ملت بازی های سگا ps1 همچنان دارن می رن همه چیز که گرافیک نیست
گیمر اصیل باشی مهم برات گیم پلی هست که هر چی قدیم تر بهتر چون گیم پلی های بهتری داشتن
جدیدا حرف حق زدن مجازات داره پس!استریمر معروف Asmongold، بخاطر سخنان ضد فلسطینی خود در یکی از استریمهای اخیرش از شبکه Twitch بن شد.
شب گذشته، اسمونگلد اظهارات بسیار بحث برانگیزی را کرد که خشم فلسطینیان را برانگیخت. وی در مورد جنگ جاری در غزه اظهار نظر کرد و مدعی شد که فلسطینیها «فرهنگ پستتری از هر جهت» را اعمال میکنند و او هیچ همدردی با فلسطینیهایی که در خاورمیانه کشته میشوند، ندارد.
View attachment 353653
چه خوشمان بیاد چه نیاد، این حرفا اصولاً نفرت پراکنی حساب میشه و کسی که چند صد هزار بیننده داره، نمیتونه اینجوری حرف بزنه.جدیدا حرف حق زدن مجازات داره پس!
من جاش بودم شکایت میکردم علیه توییچ به جرم حمایت از ترور چوب تو آستینشون کنن
جسارتها زیاد شده که در مورد جون آدمیزاد راحت اظهار نظر میکنن،استریمر معروف Asmongold، بخاطر سخنان ضد فلسطینی خود در یکی از استریمهای اخیرش از شبکه Twitch بن شد.
شب گذشته، اسمونگلد اظهارات بسیار بحث برانگیزی را کرد که خشم فلسطینیان را برانگیخت. وی در مورد جنگ جاری در غزه اظهار نظر کرد و مدعی شد که فلسطینیها «فرهنگ پستتری از هر جهت» را اعمال میکنند و او هیچ همدردی با فلسطینیهایی که در خاورمیانه کشته میشوند، ندارد.
View attachment 353653
این لینک که تیترش نوشته "XDefiant has ‘no plans’ to shut down after season 4, confirms Ubisoft" !!ظاهرا Xdefiant شکست خورده و به آخر خط رسیده
XDefiant is reportedly shutting down after just four seasons
عجب لیست افتضاحی
ظاهرا خبر رو آپدیت کردناین لینک که تیترش نوشته "XDefiant has ‘no plans’ to shut down after season 4, confirms Ubisoft" !!