Last edited by a moderator:
این دفترچه ایه که داخل قاب بازی میزاشتن؟خیلیا دارن تجدید خاطره می کنن، این روزا کاربران بیشتر از هر وقت دیگه ای برای خرید PS3 راهنمایی می خوان
کاتالوگ بازی..
View attachment 353315
آره، بالاتر @Little John عکس جلدشو گذاشتهاین دفترچه ایه که داخل قاب بازی میزاشتن؟
نسل ۷ واقعا یکی از بهترین نسل ها بود بازی های درجه یکمن نسل هفت اصلا کنسول نداشتم و از دنیای گیم بیرون بودم ولی همه اطراف من داشتند و دلیل هیجان اون بخش اوج گیری ماکروسافت بود که حسابی طوفان به پا کرد. اگه tlou آخر نسل نمیومد شاید کلا اون نسل رو سونی واگذار میکرد. ولی الان هر چی اون زمان کاشت و برداشت دو نسل بعد حضرت سلطان به فنا داد
من تنها نکته منفی نسل 7 رو عقب مونده بودن اکثر بازیساز های شرقی میدونم.نسل ٧ اوج جهش بصرى بود.
همون رزولوشن ها hd شدن
هم تصويرسازى سه بعدى بازيا جهش داشتن
موشن كپچر روتين شد
من تنها نکته منفی نسل 7 رو عقب مونده بودن اکثر بازیساز های شرقی میدونم.
جدا از عالی بودن این موارد قبل سسشعر های این روزا بود، واقعا بازی ها برای سرگرمی ساخته میشدند.
گیم ژاپن متاسفانه هنوز تو دوره PS2 مونده. کپکام و یکی دوتا بخش SE رو فاکتر بگیری، حالا با ارفاق دو سه تا اسم بزرگ دیگه، اونم تو چندتا بازی خاص، باقی از دم تو دیوار و در سطح همون PS2 هستن.
دلیلش شاید برا اینه که بازار اصلی ژاپن کامل افتاد دست نینتندو، و نینتندو بعد از gamecube که از ps2 روی کاغدم حتی قوی تر بود، افتاد تو ایده بلو اوشنش و خب وقتی بازار به اون سمته، نیازی به تغییر نداشتند! فقط به این فکر کنیم قبل از سوییچ 2017(که خوده این ضعیف تر از اسمارت فون های پرچم دارهای همون سال عرضه اش بود) بازار ژاپن عملا دست 3ds و موبایل بود!گیم ژاپن متاسفانه هنوز تو دوره PS2 مونده. کپکام و یکی دوتا بخش SE رو فاکتر بگیری، حالا با ارفاق دو سه تا اسم بزرگ دیگه، اونم تو چندتا بازی خاص، باقی از دم تو دیوار و در سطح همون PS2 هستن.