سرخط خبرها

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
طبق خبر استودیوها متعددی در حال تغییر انجین داخلی خود به آنریل انجین هستن. آیا هزینه نگه داری انجین داخلی زیاد است؟ یا استودیو‌ها چیز دیگری در آنریل می‌بینند! استودیوهایی که دست به تغییر زده‌اند به شرح زیر است:
  • استودیو CDPR از RED Engine به آنریل​
  • شرکت ‏Konami استفاده از Unreal Engine به جای FOX Engine برای بازی Metal Gear Solid Delta‏​
  • شایعه: شرکت ‏Bethesda‏ برای بازی ‏Elder scrolls 6‏ از آنریل استفاده خواهد کرد.​
  • استودیو Halo Studios هم پیش‌تر تایید شده بود که از آنریل انجین استفاده خواهد کرد.​

20241014_094945.jpg

دموی عنوان The Precinct امروز یعنی 14 اکتبر در استیم در دسترس خواهد بود. به مناسبت Steam Next Fest
همین پاییز 2024 برای PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S هم ریلیز میشه.هنوز تاریخ قطعی ندادن.
سبک جالبی داره و یه جور ادای دین و نامه عاشقانه هست به فیلم ها و سریال های کلاسیک پلیسی دهه 80.

View attachment The Precinct - Official Steam Next Fest Trailer.mp4

تو دوران PS3 بازی هایی که خریدم

دفترچه بازی MGS4قطور‌‌‌ ترین دفترچه بین بازی های داشت

یادمه یه GOW3خریدم‌۵۵ تومن و یه WORD CUP2010هم‌۵۵تومن رو جمع ۱۱۰ تومن

با همین دو بازی که داشتم نزدیک چند ماه بازی عوض می کردم نهایتا سر جمع شاید ۱۵تومن ندادم

این اتفاق ها مال ۱۳سال پیش هست نه بک قرن

من نسل هفت اصلا کنسول نداشتم و از دنیای گیم بیرون بودم ولی همه اطراف من داشتند و دلیل هیجان اون بخش اوج گیری ماکروسافت بود که حسابی طوفان به پا کرد. اگه tlou آخر نسل نمیومد شاید کلا اون نسل رو سونی واگذار میکرد. ولی الان هر چی اون زمان کاشت و برداشت دو نسل بعد حضرت سلطان به فنا داد

• Like
Reactions: Amorfin
من نسل هفت اصلا کنسول نداشتم و از دنیای گیم بیرون بودم ولی همه اطراف من داشتند و دلیل هیجان اون بخش اوج گیری ماکروسافت بود که حسابی طوفان به پا کرد. اگه tlou آخر نسل نمیومد شاید کلا اون نسل رو سونی واگذار میکرد. ولی الان هر چی اون زمان کاشت و برداشت دو نسل بعد حضرت سلطان به فنا داد
نسل ۷ واقعا یکی از بهترین نسل ها بود بازی های درجه یک

من هنوز یادمه تازه LCDخریدی بودیم من کنسول با سه فیش وصل کرده بودم
نه می دونستم HDMIچیه نه ۷۲۰یا ۱۰۸۰😂😂

یه روز بود تو یکی از این مغازه ها یهو کابل HDMIدیدم گفتم این چیه توضیح داد قیمت ۱۲تومن خریدم وصلش کردم فهمیدم‌ جربان چیه 😂

از بحث دور نشیم نسل ۷ نگاه کن چند تا IPخلق شد توسط سونی رسیتنس انیفیموس انجارتد لست لیتیل بیگ پلنت
اینا فقط برای سونی بود که از هر کدومش یکی یا دو با سه تا نسخه منتشر شد

در وصف نسل هفت این که

ما رفتیم Prince of Persia 2010 رو خریدیم برای ایکس باکس اون موقع
با یه شوق و ذوقی اومدیم بازیش کنیم
که دیدیم آقا نمیشه متن این tutorial های بازی رو از رو صفحه خوند:-B
اون جا بود که متوجه شدیم باید از تلویزیون CRT کوچ کنیم به صفحه نمایش های با کیفیت تر :دی

نسل ٧ اوج جهش بصرى بود.
همون رزولوشن ها hd شدن
هم تصويرسازى سه بعدى بازيا جهش داشتن
موشن كپچر روتين شد
من تنها نکته منفی نسل 7 رو عقب مونده بودن اکثر بازیساز های شرقی میدونم.

جدا از عالی بودن این موارد قبل سسشعر های این روزا بود، واقعا بازی ها برای سرگرمی ساخته میشدند.

من تنها نکته منفی نسل 7 رو عقب مونده بودن اکثر بازیساز های شرقی میدونم.

جدا از عالی بودن این موارد قبل سسشعر های این روزا بود، واقعا بازی ها برای سرگرمی ساخته میشدند.

گیم ژاپن متاسفانه هنوز تو دوره PS2 مونده. کپکام و یکی دوتا بخش SE رو فاکتر بگیری، حالا با ارفاق دو سه تا اسم بزرگ دیگه، اونم تو چندتا بازی خاص، باقی از دم تو دیوار و در سطح همون PS2 هستن.

گیم ژاپن متاسفانه هنوز تو دوره PS2 مونده. کپکام و یکی دوتا بخش SE رو فاکتر بگیری، حالا با ارفاق دو سه تا اسم بزرگ دیگه، اونم تو چندتا بازی خاص، باقی از دم تو دیوار و در سطح همون PS2 هستن.

سليقه مخاطبشونم خب همونجورى مونده.

• Like
Reactions: He!n3ger
دلیلش شاید برا اینه که بازار اصلی ژاپن کامل افتاد دست نینتندو، و نینتندو بعد از gamecube که از ps2 روی کاغدم حتی قوی تر بود، افتاد تو ایده بلو اوشنش و خب وقتی بازار به اون سمته، نیازی به تغییر نداشتند! فقط به این فکر کنیم قبل از سوییچ 2017(که خوده این ضعیف تر از اسمارت فون های پرچم دارهای همون سال عرضه اش بود) بازار ژاپن عملا دست 3ds و موبایل بود!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or