homayoon k2
کاربر سایت
بروووووواتفاقا من همین نسخه ۲۱ گیگ رو دانلود کردم!
کیفیتش خوب بود؟ میگن جلوه های ویژه خوبی داره
بروووووواتفاقا من همین نسخه ۲۱ گیگ رو دانلود کردم!
بروووووو
کیفیتش خوب بود؟ میگن جلوه های ویژه خوبی داره
شما هم بعد از دیدن این فیلم حال مزاجیت یه جوری نشد؟30 دقیقه پایانی فیلم Substance طوری هست که حتماً فرداش باید یه سر بری دندونپزشکی!
800 مگابایت21 گیگ میصرفه برای دانلودش ابی یا 7 8 گیگ بسه؟
من فکر کردم فقط من این حسو پیدا کرده بودم ، چون وسطای فیلم من شروع به شام خوردن کردم.فیلم The Substance در یک جمله مینویسم
یک ساعت اول فیلم شما جوری هارد آن میکنی که ترمز دستی نمیخوابه، یک ساعت دوم جوری حالت بد میشه که ممکنه وسط فیلم محتویات معده رو بیاری رو صفحه نمایش
21 گیگ رو از کجا گرفتی؟جلوه های ویژه خوبی داره؛ با وجود اینکه خیلی کم استفاده کردند بخاطر هزینه ها
و خیلی راضی کننده است!
میشه بگید فیلم The Substance چه چیزی بیشتر از آثار گذشته که در همین مورد بود داشت؟ مثلا Mulholland Drive یا انیمه Perfect Blue همین موضوع رو در حد اعلی نشون داده اونم بیشتر از 20 سال پیش. واقعا فیلم The Substance حرف جدیدی برای گفتن نداره و الکی هایپ شده و Overrated هستش«اینکه چون حالتون رو بهمزده»؛ دلیل بر آن نیست که مثلاً 100 نمره ازش کم کنید! دلنازکید؛ نرید سمت چنین فیلمهایی!
به نظرم سکانسِ ده دقیقهای استفراغ جمعی کُمدی Triangle of Sadness از کُل فیلمِ Subtance حال بهمزنتر بود!
پینوشت: جالب هست که سری Resident Evil در ژانر Body Horror تقسیمبندی میشه و با انواع تحول یک انسان به یک موجود حالبهمزن روبهرو میشید؛ چرا اونجا حالتون بهمنمیخوره؟! باز میخواین بحث تاثیرگذاری و تاثیرپذیری Movies Vs Video Games رو بندازید؟!
اتفاقا در حین تماشای فیلم داشتم به این فکر میکردم که پرده سوم میتونست کاراکتر رزیدنت اویل باشه... تقریبا شبیه آخرین جهش ویروس G تو بازی RE2:R بود.«اینکه چون حالتون رو بهمزده»؛ دلیل بر آن نیست که مثلاً 100 نمره ازش کم کنید! دلنازکید؛ نرید سمت چنین فیلمهایی!
به نظرم سکانسِ ده دقیقهای استفراغ جمعی کُمدی Triangle of Sadness از کُل فیلمِ Subtance حال بهمزنتر بود!
پینوشت: جالب هست که سری Resident Evil در ژانر Body Horror تقسیمبندی میشه و با انواع تحول یک انسان به یک موجود حالبهمزن روبهرو میشید؛ چرا اونجا حالتون بهمنمیخوره؟! باز میخواین بحث تاثیرگذاری و تاثیرپذیری Movies Vs Video Games رو بندازید؟!