Movie Center

الان «رومُلِس» اتفاقات میان فیلم اول و فیلم کامرون رو پوشش می‌ده؟
آلوارز رومولوس را به گونه‌ای ساخته که چیزی بین "بیگانه" (۱۹۷۹ میلادی) ساخته "ریدلی اسکات" و "بیگانگان" (۱۹۸۴ میلادی) ساخته "جیمز کامرون" است و فضایی آینده نگر را ترسیم می‌کند.

نقد فیلم «بیگانه: رومولوس»؛ بهترین فیلم در مورد موجودات بیگانه در دهه‌های اخیر

عجب سمی بود The Substance ...!!! تو مخ نویسنده و کارگردان چی میگذره ....!!!!
کراش دهه قدیم بانو دمی مور و بانوی با کمالات مارگارت کوالی...!! تو The maid یادمه بودو این فیلم اخری تارانتینو و Death Stranding حضرت کوجیما...!!!

به مناسبت ترمالی جوکر 2، نسخه Web-dl در تاریخ 8 آبان در دسترس قرار می‌گیرد. 🦢 :D
همون‌طور که Joker رکوردهای جالبی زد و تبدیل شد به اولین فیلمی که با رده‌بندی R به فروش بالای یک میلیارد دلار می‌رسه، نسخه دومش هم داره رکورد می‌زنه و بیشترین افت فروش هفته دوم رو بین همه فیلم‌های کمیکی به دست آورده، با ۸۱٪ کاهش نسبت به هفته اول! :دی
واقعاً این روندی که از نسخه اول به دوم رسید، جزو تاریخی‌ترین سقوط‌های صنعت سینماست و انقدر حواشی فیلم زیاد شده که هی اشتیاقم برای دیدنش بیشتر می‌شه! :دی

فیلم The Substance در یک جمله مینویسم
یک ساعت اول فیلم شما جوری هارد آن میکنی که ترمز دستی نمیخوابه، یک ساعت دوم جوری حالت بد میشه که ممکنه وسط فیلم محتویات معده رو بیاری رو صفحه نمایش :)

• Like
Reactions: *Black Roze*
فیلم The Substance در یک جمله مینویسم
یک ساعت اول فیلم شما جوری هارد آن میکنی که ترمز دستی نمیخوابه، یک ساعت دوم جوری حالت بد میشه که ممکنه وسط فیلم محتویات معده رو بیاری رو صفحه نمایش :)
من فکر کردم فقط من این حسو پیدا کرده بودم ، چون وسطای فیلم من شروع به شام خوردن کردم.
آخراش واقعا ی جوری شده بودم. فکر میکردم مشکل از شامه چون اصولا با دیدن فیلما اینجوری نمیشدم.
-----------------
روملوس این سری هم جذاب بود و ارزش دیدن رو داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or