Movie Center

این رومولوس خیلی خوب بود.
این پسره فده رو از زمانی که Evil Dead رو ساخت خیلی قبولش دارم :D
همچین لم سرگرم کردن با کیفیت رو حسابی بلده!
البته جا داشت مدت زمان فیلم یه مقدار بیشتر می‌شد و بعضی قسمت ها رو بیشتر تفت میدادن تا پخته تر بشه. 2 یا 3 سکانس کوتاه هم یه مقدار سطحی کار شده بود

آخرین ویرایش:
دیشب و امشب روبوکاب ۲ و ۳ رو دیدم و خیلی چسبید. یک رو واسه این ندیدم چون اینقدر دیدمش فریم به فریمش یادم بود. دو رو کلا یادم نبود در حدی که فکر کنم اصن ندیدمش ولی سه رو هم خوب یادم مونده بود و تقریبا اکثر بخشای مهمش تو ذهنم بود. در کل همچنان به نظرم ۳گانه‌ی دوس داشتنی و حال خوب کنی هستش بعد از این همه سال. واقعا خیلی از فیلمای قدیمی هیچوقت تکراری نمیشن.

1000019940.jpg

شکایت Alcon Entertainment دارنده کپی رایت فیلم Blade runner 2049 از تسلا، ایلان ماسک و وارنر بروز بعلت استفاده از تصویری ساخته شده با ai در مراسم We, Robot مشابه یکی از اثار تحت کپی رایت این کمپانی

1000019941.jpg

آخرین ویرایش:
روبوکاپ ۲۰۱۴ رو هم دیدم! با خودم گفتم مگه چقدر میتونه بد باشه؟! ولی واقعا بیش از حد بد بود. نمیدونم قصدشون ساخت یه ریبوت جدی بوده یا میخواستن نسخه اصلی رو مسخره کنن مثل کاری که Scary Movie با فیلمای ترسناک میکرد. اصن عجیب غریب غیر منطقی و بی دلیل و شلخته بود این فیلم. خوبه باز دو ساعت زمان کامل نذاشتم پاش و سرعتی دیدمش که ببینم چقدر قراره بدتر بشه ولی خب تَه نداشت :D خلاصه که خیلی سمی بود.

بالاخره تونستن نولان رو هم مسموم کنن...
تام هالند آخه :D
تام هالند ! فیلم ترسناک در مورد ومپایرها به کارگردانی نولان !

بازیگر قحطی بود ؟
من که بعید میدونم واقعی باشه. اما یادمون نره هری استایلز توی دانرک قابل تحمل بود, پس احتمالا اینجا هم همین میشه (امیداورم) :D.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or