bayern_vahid
Loyal Member
بیگانه جدید چقدر خوب بود
بدطور فاز دد اسپیس میداد
حال کردم باهاش
حتما ببینید
بدطور فاز دد اسپیس میداد
حال کردم باهاش
حتما ببینید
21 گیگ رو از کجا گرفتی؟جلوه های ویژه خوبی داره؛ با وجود اینکه خیلی کم استفاده کردند بخاطر هزینه ها
و خیلی راضی کننده است!
میشه بگید فیلم The Substance چه چیزی بیشتر از آثار گذشته که در همین مورد بود داشت؟ مثلا Mulholland Drive یا انیمه Perfect Blue همین موضوع رو در حد اعلی نشون داده اونم بیشتر از 20 سال پیش. واقعا فیلم The Substance حرف جدیدی برای گفتن نداره و الکی هایپ شده و Overrated هستش«اینکه چون حالتون رو بهمزده»؛ دلیل بر آن نیست که مثلاً 100 نمره ازش کم کنید! دلنازکید؛ نرید سمت چنین فیلمهایی!
به نظرم سکانسِ ده دقیقهای استفراغ جمعی کُمدی Triangle of Sadness از کُل فیلمِ Subtance حال بهمزنتر بود!
پینوشت: جالب هست که سری Resident Evil در ژانر Body Horror تقسیمبندی میشه و با انواع تحول یک انسان به یک موجود حالبهمزن روبهرو میشید؛ چرا اونجا حالتون بهمنمیخوره؟! باز میخواین بحث تاثیرگذاری و تاثیرپذیری Movies Vs Video Games رو بندازید؟!![]()
اتفاقا در حین تماشای فیلم داشتم به این فکر میکردم که پرده سوم میتونست کاراکتر رزیدنت اویل باشه... تقریبا شبیه آخرین جهش ویروس G تو بازی RE2:R بود.«اینکه چون حالتون رو بهمزده»؛ دلیل بر آن نیست که مثلاً 100 نمره ازش کم کنید! دلنازکید؛ نرید سمت چنین فیلمهایی!
به نظرم سکانسِ ده دقیقهای استفراغ جمعی کُمدی Triangle of Sadness از کُل فیلمِ Subtance حال بهمزنتر بود!
پینوشت: جالب هست که سری Resident Evil در ژانر Body Horror تقسیمبندی میشه و با انواع تحول یک انسان به یک موجود حالبهمزن روبهرو میشید؛ چرا اونجا حالتون بهمنمیخوره؟! باز میخواین بحث تاثیرگذاری و تاثیرپذیری Movies Vs Video Games رو بندازید؟!![]()
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!آقا من زیرنویس فارسی رومولوس رو میخوام! زیرنویس فارسی چسبیده نسخه ای که گرفتم خیلی بده، ماشینیه، هیچ جا هم نمیتونم زیرنویس فارسی پیدا کنم کمک![]()
SubSource: Download subtitles for your movies and Tv shows!آقا من زیرنویس فارسی رومولوس رو میخوام! زیرنویس فارسی چسبیده نسخه ای که گرفتم خیلی بده، ماشینیه، هیچ جا هم نمیتونم زیرنویس فارسی پیدا کنم کمک![]()
اتفاقا در حین تماشای فیلم داشتم به این فکر میکردم که پرده سوم میتونست کاراکتر رزیدنت اویل باشه... تقریبا شبیه آخرین جهش ویروس G تو بازی RE2:R بود.
البته که من نمره ام به این فیلم 6/10 هست و به صورت کلی ایده فیلم رو واقعا دوست داشتم. حالت بازدارندگی خوبی ایجاد کرد. حرفشو درست زد مخصوصا با سکانس پاک کردن آرایش ها که گیر امروز جامعه ایرانه بیشتر! ولی خب به قول Amir One، در تکمیل سکانس های فیلم کارش خوب نبود. به خصوص که شخصیت دوم قرار بود همون شخصیت اول باشه فقط جوون تر اما انگار یه شخص دیگه بود. اگه از این زاویه بهش نگاه کنیم که تو خب وقتی جوون تر، زیباتر و مورد توجه تر هستی، پس دوس نداری به خود قبلیت برگردی، کارای کلون توجیه داشت ولی اینکه هی زنگ میزدن میگفتن اون فلان کارو کرده... این بد بود.
چون فیک بود. برای این که فرمش شبیه محسنات بانو دمی مور بشهفیلم رو دیدم یه سوال واسم پیش اومده. چرا B.oo.Bs بانو Margaret Qualley تو این فیلم یه شکله تو Kinds of Kindness یه شکل دیگه و تو یه موزیک ویدیو که با Shia LaBeouf همبازیه یه شکل دیگه؟
https://dl3.linkro.info/Movies6/202...md5=sxMFM6gE1PmWCZDT10AmiQ&expires=1729253593جایی می شناسید نسخه 21 گیگ بیگانه رو گذاشته باشه؟
اشتراکی نباشه![]()