Origami 2008
عضو تحریریه
از digimoviez.com دان کنید هنوز رایگانه.
جالبه؛ یک ماه و نیم پیش دیجیموویز اشتراکی شده بود (موقتی)؛ الان برگشته رو حالت رایگان!
از digimoviez.com دان کنید هنوز رایگانه.
سایت دانلود فیلم و سریال بدون سانسور و رایگان معرفی کنین
ترجا از PSA بذاره
این بات تلگرام به آرشیو زرفیلم و آوامووی متصله و تمام آرشیو فیلم و سریال این سایتها رو میتونید با این بات رایگان دریافت کنید.آوا مووی هست
منتهی امشب ک...خلش در رفته یهو اشتراکی شده در صورتی که رایگانه ولی قاطی کرده
https://www.myf2m.com/
اینم هست
تو 30ـنما یکی کامنت گذاشته بود که اگر دنبال پایانی برای قصه فیلم اول میگردید، فیلم رو نبینید. چون عملا قصه فیلم اول رو داره تکرار میکنه.پلتفرم ۱ داستان جالبی داشت ولی اندینگ از نظر من افتضاح. خوشم نیومد.
پلتفرم ۲ نسبت به شماره اول مبهم تر، اندینگ بدتر و داستان مبهم تری داره.
انتظار داشتم که حداقل مفهوم بهتری منتقل بشه ولی استعاره بازی زیاد و نامفهوم وضعیت فیلم دوم رو هم اشفته کرده.
البته فیلم هیجان خوبی داره و سرگرم کننده میتونه باشه ولی حیف که نسبت به فیلم اول ضعیف تر هست متاسفانه.
کلا داستان فیلم مسخره و بده.جوکر جدید، واقعا بده؟ یا چون موزیکاله به مذاقها خوش نیومده؟
باید صبر کرد و دید.
تازگیا چه افکتی روی کیفیتهای CAM میزنن که شبیه به HDRip میشه؟!
View attachment 352514
#پیشنهاد_فیلم
نه قرار است کلاس بزارم که دارم از خستهکنندهترین و طولانیترین فیلم سینما تعریف میکنم؛ نه ژست روشفکرانه میگیرم که فیلم در زیرلایه کلی حرفها میزند.
فیلم طولانیعنوانِ «شانتال آکرمن» یک امتحان است؛ امتحان اینکه آیا میتوانید زندگی کسالتبار خود را مثل یک آینه و از زاویه دید سوم شخص ببینید و تحمل کنید؟ این فیلم برشی 4 ساعته از زندگی روزمره انسانها است؛ انسانهایی که ناخودآگاه در «حلقه زمانی» گرفتار میشوند و به دنبال رهایی از آن هستند؛ رهایی در این فیلم به مانند افسارگسیختگی «والتروایت» یا زن قصههای هالیوودی نیست!
*یکی از مهمترین و سردمدارترین فیلمهای تاریخ سینماست!
پارسال میخواستم نگاش کنم فک کنم تا یک ساعت و بیست دقیقه اش دووم اوردم
تازه من همیشه فیلم قدیمی زیاد میبینم دیگه این قشری که همش دنبال فست دوپامین و انیمه اکشن و ... هستن نمیدونم نظرشون چی باشه راجع به این
البته تو برنامم هست درست نگاش کنم یه روز
این زر فیلم با سانس یا بدون سانس میذاره ؟این بات تلگرام به آرشیو زرفیلم و آوامووی متصله و تمام آرشیو فیلم و سریال این سایتها رو میتونید با این بات رایگان دریافت کنید.
@StreamWideBot
زر فیلم بدون سانسوره ولی یه سایت دیگه هست به نام زرد فیلم اون سانسور میکنهاین زر فیلم با سانس یا بدون سانس میذاره ؟
چون ۹۰ درصد فیلمهای این بات از اونجاس
View attachment 352514
#پیشنهاد_فیلم
نه قرار است کلاس بزارم که دارم از خستهکنندهترین و طولانیترین فیلم سینما تعریف میکنم؛ نه ژست روشفکرانه میگیرم که فیلم در زیرلایه کلی حرفها میزند.
فیلم طولانیعنوانِ «شانتال آکرمن» یک امتحان است؛ امتحان اینکه آیا میتوانید زندگی کسالتبار خود را مثل یک آینه و از زاویه دید سوم شخص ببینید و تحمل کنید؟ این فیلم برشی 4 ساعته از زندگی روزمره انسانها است؛ انسانهایی که ناخودآگاه در «حلقه زمانی» گرفتار میشوند و به دنبال رهایی از آن هستند؛ رهایی در این فیلم به مانند افسارگسیختگی «والتروایت» یا زن قصههای هالیوودی نیست!
*یکی از مهمترین و سردمدارترین فیلمهای تاریخ سینماست!