Movie Center

پلتفرم ۱ داستان جالبی داشت ولی اندینگ از نظر من افتضاح. خوشم نیومد.
پلتفرم ۲ نسبت به شماره اول مبهم تر، اندینگ بدتر و داستان مبهم تری داره.
انتظار داشتم که حداقل مفهوم بهتری منتقل بشه ولی استعاره بازی زیاد و نامفهوم وضعیت فیلم دوم رو هم اشفته کرده.
البته فیلم هیجان خوبی داره و سرگرم کننده میتونه باشه ولی حیف که نسبت به فیلم اول ضعیف تر هست متاسفانه.

• Like
Reactions: hitman68
سایت دانلود فیلم و سریال بدون سانسور و رایگان معرفی کنین
ترجا از PSA بذاره

آوا مووی هست
منتهی امشب ک...خلش در رفته یهو اشتراکی شده در صورتی که رایگانه ولی قاطی کرده

https://www.myf2m.com/

اینم هست
این بات تلگرام به آرشیو زرفیلم و آوامووی متصله و تمام آرشیو فیلم و سریال این سایتها رو میتونید با این بات رایگان دریافت کنید.
@StreamWideBot

پلتفرم ۱ داستان جالبی داشت ولی اندینگ از نظر من افتضاح. خوشم نیومد.
پلتفرم ۲ نسبت به شماره اول مبهم تر، اندینگ بدتر و داستان مبهم تری داره.
انتظار داشتم که حداقل مفهوم بهتری منتقل بشه ولی استعاره بازی زیاد و نامفهوم وضعیت فیلم دوم رو هم اشفته کرده.
البته فیلم هیجان خوبی داره و سرگرم کننده میتونه باشه ولی حیف که نسبت به فیلم اول ضعیف تر هست متاسفانه.
تو 30ـنما یکی کامنت گذاشته بود که اگر دنبال پایانی برای قصه فیلم اول میگردید، فیلم رو نبینید. چون عملا قصه فیلم اول رو داره تکرار میکنه.

جوکر جدید، واقعا بده؟ یا چون موزیکاله به مذاق‌ها خوش نیومده؟
باید صبر کرد و دید.

• Like
Reactions: prop
جوکر تریلرش هم چنگی به دل نمیزد و بعید هم میدونم چیزی فراتر از تیزر تبلیغاتیش باشه.

تازگیا چه افکتی روی کیفیت‌های CAM می‌زنن که شبیه به HDRip می‌شه؟! :D

شاید با AI کیفیت ویدئو رو بهتر میکنن؟!!

1728158107577.png

#پیشنهاد_فیلم

نه قرار است کلاس بزارم که دارم از خسته‌کننده‌ترین و طولانی‌ترین فیلم سینما تعریف می‌کنم؛ نه ژست روشفکرانه می‌گیرم که فیلم در زیرلایه کلی حرف‌ها می‌زند.

فیلم طولانی‌عنوانِ «شانتال آکرمن» یک امتحان است؛ امتحان اینکه آیا می‌توانید زندگی کسالت‌بار خود را مثل یک آینه و از زاویه دید سوم شخص ببینید و تحمل کنید؟ این فیلم برشی 4 ساعته از زندگی روزمره انسان‌ها است؛ انسان‌هایی که ناخودآگاه در «حلقه زمانی» گرفتار می‌شوند و به دنبال رهایی از آن هستند؛ رهایی در این فیلم به مانند افسارگسیختگی «والتروایت» یا زن قصه‌های هالیوودی نیست!

*یکی از مهم‌ترین و سردمدارترین فیلم‌های تاریخ سینماست!​

آخرین ویرایش:
View attachment 352514

#پیشنهاد_فیلم

نه قرار است کلاس بزارم که دارم از خسته‌کننده‌ترین و طولانی‌ترین فیلم سینما تعریف می‌کنم؛ نه ژست روشفکرانه می‌گیرم که فیلم در زیرلایه کلی حرف‌ها می‌زند.

فیلم طولانی‌عنوانِ «شانتال آکرمن» یک امتحان است؛ امتحان اینکه آیا می‌توانید زندگی کسالت‌بار خود را مثل یک آینه و از زاویه دید سوم شخص ببینید و تحمل کنید؟ این فیلم برشی 4 ساعته از زندگی روزمره انسان‌ها است؛ انسان‌هایی که ناخودآگاه در «حلقه زمانی» گرفتار می‌شوند و به دنبال رهایی از آن هستند؛ رهایی در این فیلم به مانند افسارگسیختگی «والتروایت» یا زن قصه‌های هالیوودی نیست!

پارسال میخواستم نگاش کنم فک کنم تا یک ساعت و بیست دقیقه اش دووم اوردم :D

تازه من همیشه فیلم قدیمی زیاد میبینم دیگه این قشری که همش دنبال فست دوپامین و انیمه اکشن و ... هستن نمیدونم نظرشون چی باشه راجع به این:D

البته تو برنامم هست درست نگاش کنم یه روز

پارسال میخواستم نگاش کنم فک کنم تا یک ساعت و بیست دقیقه اش دووم اوردم :D

تازه من همیشه فیلم قدیمی زیاد میبینم دیگه این قشری که همش دنبال فست دوپامین و انیمه اکشن و ... هستن نمیدونم نظرشون چی باشه راجع به این:D

البته تو برنامم هست درست نگاش کنم یه روز

کل اتفاقات فیلم تو سه روز رخ می‌ده؛ هر روز یک ساعتش رو ببینی کفاف می‌کنه؛ الان توی وضعیتی هستم که درونم مثل بمب هیروشیماست؛ دیدن این فیلم کمی منو به آرامش دعوت کرد. 🦢 :D

• Like
Reactions: ( Layken )
نمی‌دونم این روزها من میل کمی به فیلم دیدن دارم و سخت پسند شدم
یا آثاری که می‌بینم این قدر افتضاح هستند که نمی‌تونم تا پایان همراهشون باشم.

دو فیلم در این دو روز به تماشا نشستم و هر دو رو نصفه ول کردم.
اولی دد پول بود.
دومی هم نسخه‌ی دوم پلتفرم!(چقدر نسخه‌ی اول رو دوست داشتم!)

با توجه به نمرات جوکر۲؛ احتمالاً اونو هم نصفه می‌بینم...

این بات تلگرام به آرشیو زرفیلم و آوامووی متصله و تمام آرشیو فیلم و سریال این سایتها رو میتونید با این بات رایگان دریافت کنید.
@StreamWideBot
این زر فیلم با سانس یا بدون سانس می‌ذاره ؟
چون ۹۰ درصد فیلمهای این بات از اونجاس

View attachment 352514

#پیشنهاد_فیلم

MV5BNGVmODFkM2MtOTEzMy00MjFjLThjZmYtODMxZmI1MzcyNDkyXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

نمونه ژاپنی اش میشه این این فیلم؛ من که باهاش کلی حال کردم، پس فیلم پیشنهادی شما رو هم میبینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or