PlayStation Silent Hill 2 Remake

1666219058148.jpg

• عنوان Silent Hill 2 ساخته Bloober Team معرفی شد
• ساخته شده با Unreal Engine 5
• بازی انحصاری زمانی PS5 می باشد، همینطور برای PC هم منتشر میشود.
• حضرات Masahiro Ito و Akira Yamaoka برای تولید موسیقی بازی به طور نزدیک با Bloober همکاری کردند.
• کارگردان بازی Mateusz Lenart می باشد که Creative Director عنوان Medium بود .
• دوربین روی شانه و گیمپلی مدرن دارد
• طراحی صدای جدید
• تاریخ انتشار 2023

اطلاعات رسمی در مورد انجین بازی و ویژگی های بازی برای پلیرهای PS5 توسط بلوبرتیم (ترجمه اختصاصی):
عنوان Silent Hill 2 Remake ساخته شده با Unreal Engine 5 هست و ما در حال به‌روزرسانی آن هستیم. ما با امکانات Unreal Engine 5، شهر مه آلود و شوم را به روش هایی زنده می کنیم که تا این لحظه غیرممکن بود. این بازی بازیکنان PS5 را از نظر بصری، شنیداری و احساسی، بی اندازه به وجد خواهد آورد.

برخی از ویژگی‌های Unreal Engine 5 که واقعاً خواهند درخشید، Lumen و Nanite هستند. با این ویژگی ها گرافیک بازی را به سطوح جدید، بسیار دقیق و واقع گرایانه ارتقا می دهیم.

تکنیک Lumen یک راه حل برای نورپردازی جهان بازی است که کاملاً پویا است که بلافاصله به تغییرات صحنه و نور واکنش نشان می دهد. این بدان معناست که نور به طور واقع بینانه با محیط تعامل دارد، درست مانند دنیای واقعی باعث میشود کل محیط بازی به صورت طبیعی تری نورپردازی می شود.
از سوی دیگر، فناوری Nanite ابزار شگفت انگیزی برای طراحان سطوح است. با این تکنیک آن‌ها می‌توانند جهان‌هایی با جزئیات فوق‌العاده و محیط‌های واقعی‌تر ایجاد کنند که ظاهر و احساسی تقریباً واقعی دارند.

ویژگی های جدید PS5 اگرچه فقط گرافیک نیست. بسیاری از فضای استرس زای سایلنت هیل از موسیقی و طراحی صدا در آن ناشی می شود. به لطف قابلیت‌های صوتی سه بعدی PS5، بازیکنان می‌توانند مسیر دقیقی را که صدا از کدام طرف می‌آید را تعیین کنند. موتور صوتی WWise یک جلوه صوتی واقعی و باورپذیر ایجاد می کند که به بازیکنان کمک می کند احساس کنند واقعاً در بازی هستند.

البته کنترلر DualSense را فراموش نمی کنیم. ما قبلاً با عنوان قبلی خود یعنی The Medium نشان داده‌ایم که می‌توانیم در مورد بازخورد لمسی و محرک‌های تطبیقی بسیار خلاق باشیم. ما ایده‌های جدید بیشتری را برای Silent Hill 2 ارائه می‌کنیم، اما اجازه دهید فعلاً این را یک راز نگه داریم.

آخرین پیشرفت بزرگی که می خواهم به آن اشاره کنم، فناوری ذخیره سازی SSD است. جریان فوق سریع داده ها به این معنی است که بازیکنان هیچ صفحه بارگیری را نمی بینند، زیرا آنها به طور یکپارچه کل شهر Silent Hill را کاوش می کنند.

با استفاده از این فناوری‌ها، امیدواریم Silent Hill 2 را برای طرفداران قدیمی و جدید تجربه‌ای دلهره آور تر و فراموش‌نشدنی‌تر کنیم. ما مطمئن هستیم که می توانیم آن حس یونیک را در مورد عناوین کلاسیک فرقه ای را تکرار کنیم و جانی تازه در گیم پلی آن ببخشیم. نتیجه نهایی یک بازی سایلنت هیل خواهد بود که گرافیک و صدایی بهتر از هر بازی قبلی دارد. در حالی که توسعه هنوز تمام نشده است، ما نمی توانیم منتظر باشیم تا طرفداران آن را تجربه کنند.

آخرین ویرایش:
اگر حتی به مدل کرکتر اصلی بازی هم دقت کنید حس ناامیدی ازش میباره
شونه هاش افتاده سر سینش پایینه سرش رو به پایینه وقتی با یکی مکالمه میکنه کوتاه و بی حوصلست دقیقا رفتارایی که خودم روزایی که یه مشکل روحی دارم رو داره خیلی قشنگ شخصیت پردازی کردن
راه رفتش و مدل کتش چقدر شبیه مکس پینه لعنتی

بازی رو تموم کردم .انقدر برام جذاب بود که دارم میرم با نصب silent hill 3 یکم حس اون موقع رو بگیرم.برای من یکی از جذابترین گیم های این چند سال اخیر بود و بنظرم امتیاز ۹۰ لیاقتشه نه امتیازی که الان داره.
منم دقیقا قصد همین کار دارم فقط سایلنت هیل 3 باید برم ببینم مثل دو نسخه مود شده Enhanced Edition داره یا نه. اگه نداره فکر کنم با شبیه ساز نسخه ps 2 یا گیم کیوب بگیرم بهتر باشه نسخه پیسی پارسال دانلود کزدم ولی هر کاری کردم با ویندوز 10 اجرا نشد .

منم دقیقا قصد همین کار دارم فقط سایلنت هیل 3 باید برم ببینم مثل دو نسخه مود شده Enhanced Edition داره یا نه. اگه نداره فکر کنم با شبیه ساز نسخه ps 2 یا گیم کیوب بگیرم بهتر باشه نسخه پیسی پارسال دانلود کزدم ولی هر کاری کردم با ویندوز 10 اجرا نشد .
Silent hill 3 رو با شبیه ساز ps3 اجرا کردم .خیلی خوب اجرا شد.میشه رو 4k هم گذاشت خیلی تصویر بهتر میشه.

آخه بگو پدرت سایلنت هیل میزد، مادرت سایلنت هیل میزد. ساعت ۳.۵ شب بیدار شدن تو این تاریکی و بازی کردنت چی بود؟

پ.ن: هنوز مجردم :D

View attachment 353096
اصن حال بازی ترسناک چراغ خاموش تنها همین و بس روز باشه و تنها نباشی انگار داری قارچ خور میزنی😂

اقا ترسناکه واقعا😂😂من نسخه اورجینال خیلی کم بازی کرده بودم اون موقع برا همین چیزی ازش یادم نیست برام جدیده کاملا ریمیک.اصن فضا سازی و خفقان بازی عجیب غریبه.خیلی خوب درآورده بلوبر و واقعا ادم میترسه مخصوصا شب باشه و تنها هم باشی که نور علی نوره.آلن ویک یه جاهایی جامپ اسکر های خوبی داشت ولی کلیت بازی اصلا همچین فضای مرده ای نداشت و اون آهنگا هم فضا رو یکم تلطیف کرده بود این لامصب نکبت از در و دیوارش میباره.در کل فک کنم بشه لقب ترسناک ترین بازی ساخته شده رو داد بهش.بلوبر واقعا بی نظیر کار کرده دیگه فک نکنم از این بهتر میشد ریمیک درآورد بنظرم متای ۹۰ ۹۱ حق بازی بود ۴ ۵ نمره کمم گرفت.فقط یکم مشکل دوربین تو کامبت ها داره و یسری باگ ریز.دیگه بلوبر واقعا ۱۰۰ خودشو گذاشت.

IMG_20241011_103130_169.jpg

قبل از اینکه بگم بازی چقدر ترسناکه باید بگم چقدر عجیبه. الان مرحله زندان هستم و با توجه با تایم پلی ۱۱ ساعتی که داشتم میدونم قطعا بیش از نیمی از بازی رو گذروندم. ولی قسمت عجیب ماجرا اینکه هنوز بازی نمیخواد به من بگه که چه خبره تو این دنیا. کرکترهای بازی بشدت عجیب و موهوم هستن. به سختی میتونی از اونها بفهمی که داستان چیه. حتی به خود جیمز هم اعتماد ندارم.
ولی در مورد ترس بازی نوع ترسی که داره خیلی خاصه‌ . نه ترس تمام واقع گرایانه اس مثل دد اسپیس که یه چیزی از تو در و دیوار تورو جامپ اسکیر کنه و نه ترس تمام سایکولوژی مثل اثر قبلی همین بلوبر یعنی لایرز او فیر یا حتی الن ویک که تو ذهن کرکتر یکهو یه تصویر ترسناک بیاد و با صدای زیاد بترسونه تورو. الن ویک ۲ عملا به غیر این صحنه ها چیز ترسناکی نداشت.
مدل سایلنت یجوریه برای من بیشتر شبیه اضطراب و ناتوانی هست تا ترس.
دید بازی از عمد محدود شده هست حالا یا با مه یا با تاریکی و بازی اجازه نمیده بتونی دوردست رو ببینی. دنیای عجیبیه. به معنای واقعی هیچ جای بازی Safe نیست. من یکجا داشتم سیو میکردم که یکی از این موجودات پرید بهم. یا حتی توی نقشه نگاه کردن هم امنیت نداری‌ . تنها زمانی که بازیو pause کنی دیگه مطمئنی سیفی وگرنه در حین بازی هیچ احساس امنیتی نیست. دنیای بازی شبیه برزخه. نه دنیاست نه آخرت. یکجایی هستی که منتظری ببینی سرنوشتت آخرش چیه. جهنمی هستی یا بهشتی. آدمهایی که تو بازی هستند هم انگار همینطورن و اونا هم گیج و منگ هستن و دنبال یک چیزی هستن که ما نمیدونیم داستانشون چیه.
داستان رو از قبل زیاد نمیدونستم ولی میتونم حدس بزنم این دنیای که توش هستم علاوه بر کریپی بودن عملا بی احساس و خشن هم هست. و قشنگ دارم میفهمم هرچی جلوتر میرم دنیا داره کریپی تر میشه.
تمام رزیدنت اویل هایی که بازی کردم پیش این بازی عملا اکشن حساب میشن. (به ویژه اگر جاینت هایی مثل مستر اکس یا نمسیس رو ازش بگیری)
من الان مرحله زندان هستم و تازه فهمیدم سه طبقه ترس و هیجان دیگه در انتظارمه.
هم میخوام زودتر بازی تموم بشه و هم نمیخوام بازی تموم بشه.
در مورد ویژوال و صداگذاری بازی خیلی گفتیم و واقعا در نهایت خودش هست. گیمپلی بازی رو بگم که اونم قشنگه . بلوبر اینجا شانس آورده که جیمز یه آدم بشدت معمولیه نه یه مامور ویژه اس مثل لیان کندی که تو مبارزه خبره باشه ، نه یه مهندس اسپیس شیپ هست که بتونه برای خودش زره لباسی قویتری در برابر دشمنا بسازه و با اسلحه اش بتونه دشمنان رو اسلوموشن کنخ ،نه جیکوب تو کلیستو هست که بتونه به کمک دستکش تکنولوژیکش دشمنا را به این طرف و اون طرف پرت کنه و نه حتی قدزت بدنی مثل جول ۵۲ ساله را داره ( تو یک قسمت از بازی نمیتونه درب یک چیزیو بلند کنه و کمک میگیره) بنابراین این مدل ضربه زدنش یا کار با اسلحه اش که مثل نوب هاست واقعا توجیه پذیره ‌و ضعف کرکتر رو بیشتر نشون میده‌.
حرفام خیلی طولانی شد فقط در آخر بگم پازلهای بازی برای شخص من از پازلهای رزیدنت اویل جدابتر بوده تا الان.
نکته ی قشنگی که داره چیزایی که پیدا میکنی رو میتونی مثل انچارتد و تلو بچرخونی و یه حس ادونچر بهت میده گاهی وقتی دنبال یه چیزی برای تکمیل پازلت هستی. دشمنان بازی خب کم هستن ولی خب به اندازه کافی چالش برانگیزن. بخصوص اونی که بیصداست و حضورش تو رادیو هم نویز نمیندازه و میره پشت آبجکتها قایم میشه اون بشدت منو عصبی میکنه. تیر و هلث هم خیلی کمه واقعا کمه‌.
و در آخر میدونم که احتمالا خیلی خوش شانس هستم که نسخه اوریجینال این بازیو تاحالا بازی نکرده بودم‌.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or