بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من بالاخره دل رو زدم به دریا و زنگ زدم زیتل درخواست دادم چون واقعا ADSL با سرعت 3.5 مگابیت دیگه فایده نداره
امیدوارم که خونه ما خوب آنتن بده زیتل و مشکل خاصی نداشته باشم
فقط یه سوال داشتم:
گفتن یک آنتن بالکن یا بالا پشت بام نصب میشه و به یه اکسس پوینت برای داخل ساختمون نیاز هست که حدود 1550 قیمت اکسس پوینت هست. خواستم بدونم از مودم ADSL که الان خودم دارم میشه به عنوان اکسس پوینت استفاده کرد یا خیر؟
منم دل رو زدم به دریا و ثبت کردم ولی وقتی فهمیدم حتما باید 1 ساله گرفت خورد تو ذوق ام میخواستم یک ماهه ای چیزی بگیرم تست کنم اول

• Like
Reactions: emaad.mir
از شاتل راضی نبودی؟
شاتل عالی بود اما از پیشگامان گرفته بودم اونقدر راضی نبودم یه چیز معمولی بود پینگ شاتل رو هم نداشت سرعت 8 گرفته بودم ولی با سرویس گیم حدود 600 کیلوبایت سرعت دانلود میداد
سرعت 8 شاتل با سرویس گیم 1 مگ فیکس میده
امروز پیشگامان تموم شد 6 ماهش میخواستم جشنواره شاتل بگیرم که ارزون در بیاد دیدم برداشته
دیگه زیتل زنگ زدم که اونم گفت 1 ساله باید بگیری 5 تومن اینا در میاد
زیتل رو بیشتر برای سرعتش میخوام وگرنه جشنواره شاتل هم 1 ساله میداد 15 ترا حجم که نامحدودیه برای خودش

حالا باید رو خط تلفن هم مخابرات 1 ماهه بگیرم تا شاتل جشنواره بزاره دوباره
به من گفت شش ماهه هم میتونم بگیرم
جالبه من بهش گفتم من کمتر میخوام گفت نمیشه باید 1 ساله بگیرید

خب دیروز اومدن و برای من زیتل رو نصب کردن
خواستم از تجربه کمتر از 24 ساعته خودم از زیتل بگم. قبلش بگم که خوب و بد هر چیزی بستگی به شرایط شما داره و باید ببینی با چی داری مقایسه میکنی.
دیشب حدود ساعت 6:15 کارشناس اومد برای نصب و تا حدود ساعت 9:30 خونه ما بود. به گفته خودش موقعیت خونمون خوب بود و از دکل حدود 240 متر فاصله داریم.
سرعتی که من از دیروز تا امروز صبح تجربه کردم بین 15 تا 40 مگابیت متغییر بوده ولی میشه گفت به طور میانگین روی 20 مگابیت بوده پس قطعا من نسبت به ADSL که داشتم و سرعتش 3.5 مگابیت به زور بود خیلی خوشحال و راضی هستم از زیتل :D
در خصوص پینگ هم نسبتا شرایط خوبی داشتم. دیشب فرصت کردم که یه دست سیزن FC24 بازی کنم روی اکسباکس سریز اس و پینگ من حدود 70 تا 120 بود ولی بیشتر مواقع حدود 80-90 بود در طول کل بازی که حدود یک ربع تا 20 دقیقه طول کشید دو دفعه تا 800 - 900 هم رفت ولی در حد یه سکته یک ثانیه بود (که البته من این پینگ ناگهانی 800 -1000 رو روی ADSL داغون خونمون هم تجربه کرده بودم)
از لحاظ دانلود هم دیشب از ساعت حدوده 11 گذاشتم COD3 آپدیت 66 گیگی بشه که صبح که پاشدم حدود 55 گیگ دانلود شده بود و تو قسمت Bandwidth کنسول که چک کردم تو یک بازه یک ساعته یه بار حدود 14 گیگ دانلود کرده بود ولی به طور میانگین تو هر ساعت 6-7 گیگ دانلود داشته.
در مجموع با توجه به تجربه داغون من از ADSL و تا محدود بودن حجم دانلود در زیتل واقعا تا الان همه چیز عالی بوده. البته باید دید تو بلند مدت مشکلی پیش میاد یا نه.
امیدوارم تجربیاتم بدرد بقیه بخوره. سعی میکنم سه چهار ماه دیگه تجربیات بلند مدت خودم رو هم اعلام کنم

خب دیروز اومدن و برای من زیتل رو نصب کردن
خواستم از تجربه کمتر از 24 ساعته خودم از زیتل بگم. قبلش بگم که خوب و بد هر چیزی بستگی به شرایط شما داره و باید ببینی با چی داری مقایسه میکنی.
دیشب حدود ساعت 6:15 کارشناس اومد برای نصب و تا حدود ساعت 9:30 خونه ما بود. به گفته خودش موقعیت خونمون خوب بود و از دکل حدود 240 متر فاصله داریم.
سرعتی که من از دیروز تا امروز صبح تجربه کردم بین 15 تا 40 مگابیت متغییر بوده ولی میشه گفت به طور میانگین روی 20 مگابیت بوده پس قطعا من نسبت به ADSL که داشتم و سرعتش 3.5 مگابیت به زور بود خیلی خوشحال و راضی هستم از زیتل :D
در خصوص پینگ هم نسبتا شرایط خوبی داشتم. دیشب فرصت کردم که یه دست سیزن FC24 بازی کنم روی اکسباکس سریز اس و پینگ من حدود 70 تا 120 بود ولی بیشتر مواقع حدود 80-90 بود در طول کل بازی که حدود یک ربع تا 20 دقیقه طول کشید دو دفعه تا 800 - 900 هم رفت ولی در حد یه سکته یک ثانیه بود (که البته من این پینگ ناگهانی 800 -1000 رو روی ADSL داغون خونمون هم تجربه کرده بودم)
از لحاظ دانلود هم دیشب از ساعت حدوده 11 گذاشتم COD3 آپدیت 66 گیگی بشه که صبح که پاشدم حدود 55 گیگ دانلود شده بود و تو قسمت Bandwidth کنسول که چک کردم تو یک بازه یک ساعته یه بار حدود 14 گیگ دانلود کرده بود ولی به طور میانگین تو هر ساعت 6-7 گیگ دانلود داشته.
در مجموع با توجه به تجربه داغون من از ADSL و تا محدود بودن حجم دانلود در زیتل واقعا تا الان همه چیز عالی بوده. البته باید دید تو بلند مدت مشکلی پیش میاد یا نه.
امیدوارم تجربیاتم بدرد بقیه بخوره. سعی میکنم سه چهار ماه دیگه تجربیات بلند مدت خودم رو هم اعلام کنم
زیتل رو من شنیدم بعد یه مدت که زیاد دانلود کنی ، سرعتت برای چند وقت میاد رو 1 مگ قفل میشه ( کم کم 1 ماه ) به خاطر همین اشتراک 1 ماهه نمیدن تا طرف زود نتونه انصراف بده و بسوزه و بسازه.

• Wow
Reactions: hamid_barca
زیتل رو من شنیدم بعد یه مدت که زیاد دانلود کنی ، سرعتت برای چند وقت میاد رو 1 مگ قفل میشه ( کم کم 1 ماه ) به خاطر همین اشتراک 1 ماهه نمیدن تا طرف زود نتونه انصراف بده و بسوزه و بسازه.
بله اینو منم شنیدم ولی فکر کنم برای حجم دانلودهای خیلی بالا باشه (بالای یک ترابایت) البته من شنیده بودم رو 8 مگ قفل میشه
من مصرف معمولی دارم نهایت ماهی یدون بازی بخوام دانلود کنم.
برای شروع شش ماهه و یکساله میتونید بگیرید بعدش فکر کنم امکان شارژ ماهانه وجود داشته باشه. من فعلا شش ماهه خریدم تو این مدت اگه با مشکل های این مدلی روبرو شدم حتما تو این تاپیک اعلام میکنم.

بله اینو منم شنیدم ولی فکر کنم برای حجم دانلودهای خیلی بالا باشه (بالای یک ترابایت) البته من شنیده بودم رو 8 مگ قفل میشه
من مصرف معمولی دارم نهایت ماهی یدون بازی بخوام دانلود کنم.
برای شروع شش ماهه و یکساله میتونید بگیرید بعدش فکر کنم امکان شارژ ماهانه وجود داشته باشه. من فعلا شش ماهه خریدم تو این مدت اگه با مشکل های این مدلی روبرو شدم حتما تو این تاپیک اعلام میکنم.
برای دانلود بالای 3 ترابایت عه
روی 8 هم قفل میکنه دوستم داره تایید کرد
---------------------------------------------------------------------------------------------
لامصب تا من درخواست جمع اوری پیشگامان رو دادم شاتل جشنوارش رو برداشت :-??

دوستان یه سوال مگه این جشنواره ها برای ثبت نام اولیه نیست
پس چرا پیشگامان وقتی میخواستم درخواست جمع اوری بدم میگفت بیاید جشنواره میدیم بهتون و فلان

---------------------------------------------------------------------------------------------

پس چرا پیشگامان وقتی میخواستم درخواست جمع اوری بدم میگفت بیاید جشنواره میدیم بهتون و فلان
پیشگامان همینه تا درخواست جمع آوری میدی تازه مثله آدم رفتار میکنن میگن کارشناس میفرستیم جشنواره هست و از این قبیل ...

پیشگامان همینه تا درخواست جمع آوری میدی تازه مثله آدم رفتار میکنن میگن کارشناس میفرستیم جشنواره هست و از این قبیل ...
اذیت کردن خدایی تا جمع اوری رو قبول کنن ولی امروز گفت ارجاع دادیم به مخابرات 24 تا 48 ساعت دیگه تخلیه میشه

• Like
Reactions: Darkofheaven

3 ترابایت باشه که خیلی خوبه
رو 8 هم قفل کنه بازم برای من که adsl 3.5 مگ داشتم بازم پیشرفت محسوب میشه :D

من زیتل دارم.
ماهانه معمولا حدود ۵۰۰-۶۰۰ گیگ ترافیک مصرف می‌کنم و تا الان محدود نشده. فکر هم نمی‌کنم مصارف معمولی خیلی بیشتر از این بشه.

• Like
Reactions: emaad.mir
من زیتل دارم.
ماهانه معمولا حدود ۵۰۰-۶۰۰ گیگ ترافیک مصرف می‌کنم و تا الان محدود نشده. فکر هم نمی‌کنم مصارف معمولی خیلی بیشتر از این بشه.
نه اینطوری محدود نمیکنه دوست من تو ۲ ماه ۳ ترا دانلود کرده که محدود کرده اما ۲ ماهه رو ۸ فیکس محدوده

دوستانی که شاتل دارن ممنون‌ میشم جواب بدید
خودم بخاطر کهولت سن یادم رفته😁
سرویس ۸ مگ ۳ ماهه شاتل ماهیانه ۳۰۰ گیگ بین الملل بود؟
پروفایلم رو نگاه کردم شده ۲۰۵ گیگ!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or