Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان دونگهوا باز the demon hunter رو از دست ندید که از نظر گرافیکی و لوکیشنهای خفن رو دست نداره.
قسمت های اول زیادی سریع و خلاصه وار پیش میره ولی چنتا قسمت که میگذره درست میشه.

گرافیکش خداست.

View attachment 348637View attachment 348639
View attachment 348640

پ ن : آقا برید ببینید تا با اسکرین شات همه سریال رو واستون اسپویل نکردم.

ای ام دی بی:۸.۴
مای انیمه لیست:۸.۱
از کجا میتونم بخونم فارسی رو؟؟

یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
Tsue to Tsurugi no Wistoria

تنها چیزی که ارزش ۲۰ دقیقه وقت داشت ، فقط همین بود ... اینم سر و تهش مشخص نیست

عزیز دونگهوا به انیمه های چینی میگن.

این دونگهوا واسهه خوندن یه مانها داره به اسم azure legacy که آرتش متفاوته.

خود دونگهوا رو میتونی از اینجا دانلود کنی.
The Demon Hunter – آیوفیلم
از این لفظ های چینی هیچی سرم نمیشه
~X(

یعنی وحشتناک بود. من اولین بارم بود هیچ انیمه فصلی رو دنبال نکردم. از دوستان اگر من اشتباه میکنم لطفا یکی از انیمه های خوب این فصل رو پیشنهاد کنه
درسته انیمه اکشن نداشتیم ولی برای من که دلتنگ انیمه های مدرسه ای شده بودم، خیلی فصل خوبی بود و چند تا انیمه رو دنبال کردم :D
اینا چیزایی بود که این فصل دیدم:
Make Heroine ga Oosugiru!
Monogatari Series - Off & Monster Season
NieR Automata Ver1.1a S2
Oshi no Ko S2
Spice and Wolf
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
Tower of God S2
Elf-san wa Yaserarenai (Don't judge me :D)

در کنار اینا (هر چند مال این فصل نیستن ولی چون سایتی که ازش انیمه میگیریم توی این فصل قرارشون داده بود) دو تا انیمه Kishibe Rohan wa Ugokanai و Girls und Panzer - das Finale رو دیدم.
جوجو که نیاز به تبلیغ نداره و هر کسی اهلش باشه با کله میره سراغش :D
Girls und Panzer هم قاعدتا با هیچ منطقی نباید انیمه خوبی از آب در بیاد (یعنی ایده نبرد دخترهای مدرسه ای با تانک های جنگ جهانی در دنیایی که فیزیک درش وجود نداره حتی روی کاغذ هم خیلی مسخره هست) ولی اونقدر خوش ساخت هست که با وجود اینکه هر دو سال یه بار یه قسمت میاد و موقع تماشا اصلا نه شخصیت ها رو یادم بود و نه داستان رو ولی به محض ورود به مبارزات (چه اونجایی که با استراتژی جلو میرن و چه اونجایی که اکشن خالص هست) نشون میده که چه فکر و تلاش و ذوقی عوامل سازنده به پای انیمه گذاشتن :D

Gimai Seikatsu هم اوایل جالب بود ولی بعد دیدم خیلی کند و خسته کننده هست :D
Nige Jouzu no Wakagimi هم هست ولی من هنوز بیشتر از 2 قسمت ندیدم که به کسی پیشنهادش بدم.
Shoushimin Series هم با وجود گرافیک خوبش متاسفانه داستان درگیر کننده ای برام نداشت :D

الان هم دارم Terminator Zero رو میبینم :-"

در کل برای من فصل خوبی بود :D

Shoushimin Series هم با وجود گرافیک خوبش متاسفانه داستان درگیر کننده ای برام نداشت :D

این خیلی کار ریلکس و عالی و آرومیه. من واقعا دوسش دارم :D اتفاقاتش کاملا ساده و معمولین دقیقا همونطور که تو اسمش هم اشاره میکنه.
الوسیو سامورایی هم بشین ببین خیلی کار خووبیه. هر قسمتم بهتر میشه.
اینجا ندیدم کسی از فابولو بگه ولی اونم کار خیلی خووبیه. البته مال فصل پیشه و همچنان ادامه داره.
نیر هم که عالیه حتی اونایی که بازی رو انجام ندادن هم میتونن لذت ببرن. دد دد دیمنز هم که واقعا نیاز به تعریف نداره. به نظرم از بهترین کارای این فصله.

از این لفظ های چینی هیچی سرم نمیشه
~X(
اگه بتونی یه خرده حرف زدنشون رو تحمل کنی لذت بخش میشه واست.
اگه وقت داری از لینکی که گذاشتم دانلودش کن و ببین.
اصلا ساخته شده واسه گیمرایی که به انیمه علاقه دارن.

یعنی تو ۲۰ سال گذشته هیچ فصلی به بدی این فصل نبوده و احتمالا تا ۲۰ سال دیگه هم نخواهد بود .... زودتر بره این یک ماه هم که پاییز قراره تلافی این تابستون رو در بیاره

نه دیگه اینقدر....سال های پیش بدتر هم داشتیم...شده بود که با وان پیس، 5 تا انیمه به زور هفتگی نگا میکردم....
ولی تو این فصل کار خوب داریم....اینها رو هفتگی نگا میکنم:
Oshi no Ko 2nd Season
Make Heroine ga Oosugiru
Fairy Tail: 100-nen Quest
Nige Jouzu no Wakagimi
Tokidoki Bosotto Russia-go de Dereru Tonari no Alya-san
Dead Dead Demons Dededede Destruction
Atri: My Dear Moments
Kami no Tou: Ouji no Kikan
Katsute Mahou Shoujo to Aku wa Tekitai shiteita
Isekai Shikkaku
Mayonaka Punch
Monogatari Series: Off & Monster Season

آخرین ویرایش:
دوستان این demon slayer الان تموم شده؟یا ادامه داره؟اخرش که تموم نشد چیشد اصن
من انیمه باز حرفه ای نیستم کلا یه اتک دیدم با اینو :D
انیمه ادامه داره ولی قراره با ۳ تا فیلم سینمایی داستان رو تموم کنن.

الان هم دارم Terminator Zero رو میبینم

اقا...من قسمت اولش رو دیدم...نتونستم باهاش کنار بیام، اصلاً کاوایی نیست :D حس Ninja Kamui رو دارم

Shoushimin Series هم با وجود گرافیک خوبش متاسفانه داستان درگیر کننده ای برام نداشت

نمیدونم تا چند قسمت ـش رو دیدی...ولی همون دو سه قسمت اولش به شعور مخاطب توهین میکنه....با طرح کردن اون معمای مسخره
مثلا قضیه درست کردن شیرکاکائو، اینها چندبار پاکت شیر رو از یخچال بیرون اوردن شیر ریختن تا تست کن اون پسره چطوری شیرکاکائو درست کرده....بعد اخرش پسره به خواهر دوستش گفت که بالاخره فهمیدم جریان چیه، پاکت شیر رو دست بزن، تازه خواهره متوجه میشه که پاکت گرم هستش.

من همونجا درآپ ـش کردم.

اگه هم بخوام مقایسه ـش کنم...با انیمه های مثل خودش...خدای Hyouka خیلی بهتر بودش.

50521l.jpg

P.S
خدا لعنت کنه اون کسی که KyoAni رو آتیش زد.

آخرین ویرایش:
اقا...من قسمت اولش رو دیدم...نتونستم باهاش کنار بیام، اصلاً کاوایی نیست :D حس Ninja Kamui رو دارم

نمیدونم تا چند قسمت ـش رو دیدی...ولی همون دو سه قسمت اولش به شعور مخاطب توهین میکنه....با طرح کردن اون معمای مسخره
مثلا قضیه درست کردن شیرکاکائو، اینها چندبار پاکت شیر رو از یخچال بیرون اوردن شیر ریختن تا تست کن اون پسره چطوری شیرکاکائو درست کرده....بعد اخرش پسره به خواهر دوستش گفت که بالاخره فهمیدم جریان چیه، پاکت شیر رو دست بزن، تازه خواهره متوجه میشه که پاکت گرم هستش.

من هموجا درآپ ـش کردم.

اگه هم بخوام مقایسه ـش کنم...با انیمه های مثل خودش...خدای Hyouka خیلی بهتر بودش.

View attachment 349045

P.S
خدا لعنت کنه اون کسی که KyoAni رو آتیش زد.
این مشکل همیشگی انیمه های نتفلیکس هست که بدون منبع اقتباس هستن، چون نهایت دو خط داستان دارن که ۸ قسمت قراره کش پیدا کنه :D خودشون هم در زمینه کاراکتر سازی ر•دن و از اون نظر هم آب قطعه :D

راستش من چون معمولا آخر شب قبل ز خواب انیمه میبینم زیاد مغزم کار نمیکنه که متوجه این سوتی ها بشم ولی با این وجود قبول دارم که طرح معماشون مسخره بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or