خیلی خوبه ولی صبر می کنم اون دوتا ی دیگه هم بیاد بعد یکیشو می گیرم فعلا با چانلی که کارکتر اصلیم هست روی پلاتینیوم 2 ستاره گیر کردم .گیمپلی تری. خیلی خوب است. استیج جدیدم خوشگله.
هنوز اضافه نشده به لیست درسته..؟چون من 2 روز هست فرصت نکردم سر بزنم به بازی...گیمپلی تری. خیلی خوب است. استیج جدیدم خوشگله.
هنوز اضافه نشده به لیست درسته..؟چون من 2 روز هست فرصت نکردم سر بزنم به بازی...
ریجن لاکش بسته به IP موقع بازی کردن هست. من روی اکانت ایکس باکس آمریکا خریدم ولی همش دارم با پلیر عرب و اروپایی بازی میکنم. مشکل مچ میکینگش اینه که گاهی اوقات خیلی سخت میگیره ولی VPN سرور یه کشور همسایه پر جمعیت رو بزنی درست میشه که برای ما به خاطر پینگ و پکت لاس ممکن نیست و به خاطر همین گاهی اوقات زیاد مچ پیدا کردن طول میکشه. مثلا من تو شلوغ ترین رنک بازی هستم ولی گاهی اوقات کلا دو سه نفر بیشتر پیدا نمیکنه و شانسی منو همش میندازه جلوی یکی از اون چند نفر.سلام دوستان
من میخوام Street Fighter 6 روی کنسول بگیرم.نسخه base,deluxe و ultimate داره.
حقیقتش گیج شدم برای آنلاین زدن که چه نسخه ای و برای چه regionیی بگیرم ؟ من دو اکانت رو psn دارم یکی US یکی اروپا-انگلیس.
رو reddit میخوندم که انگار بازی region lock هست برای matchmaking که خیلی از این موردش ایراد گرفته بودند ولی من متوجه نشدم دقیقا منظور چی هست؟ انگار یعنی matchmaking فقط تو محدوده region انجام میشه. از طرفی هم صحبت از Crossplay کرده بودند که پلتفرمهای مختلف میتونن با هم آنلاین Play کنند.
ممنون میشم دوستان با تجربه راهنمایی کنند.
معلوم نیست دوباره دارن با اینترنت چه کار می کنند از دیروز دیگه با الکترو کار نمی کنه
برای من تا هفته پیش تقریبا خوب بود ولی از این هفته خراب شده قطعی زیاد بود تا دیروز که کلا اصلا به سرور بازی وصل نمیشه بقیه دی ان اس ها کلا برای اس اف کار نمیکنهالکترو برای من که خیلی وقته کلا رفته تو باقالیا. وقتی باهاش وصل میشم سرعت و پینگ افتضاح میشه
من که دیشب 1.5 گیگ آپدیت رو گرفت ولی کاراکتری اضافه نشد..همون آدمای قبلی...ظاهرا آپدیت جدید تری اضافه میکنه
فایتینگ پسه. تری 20 روز دیگه میادظاهرا آپدیت جدید تری اضافه میکنه