Farhad1363
کاربر سایت
من این مدل خریدم و راضی هستممیشه چند تا مدل رو معرفی کنید ؟
من این مدل خریدم و راضی هستممیشه چند تا مدل رو معرفی کنید ؟
اطلاعی از مدل های جدید تو بازار ندارم که کدوم بهترهمیشه چند تا مدل رو معرفی کنید ؟
ممنون از اطلاع رسانیدیروز از نمایشگاه الکامپ یک خبر اومد که مخابرات هم سقف 300 مگ رو بنا به درخواست کاربر بر میداره و 1000 مگابیت رو هم در دسترس میزاره.
مثل اینکه از همون دیروز عملی شده ، با پشتیبانی تماس بگیرید و پیگیری کنین.
بله اول ماه شارژمیشه ، اگه سالیانه خریدی کلی نشون میده تعداد روزه هر ماه رو نشون نمیده بخوای متوجه بشی میری روی آیکون پایان دوره مثلا زده فلان روز اونوقت سر هر ماه هم همون موقع مجدد شارژ میشه ، ترافیک منتقل نمیشهمن سرویس 500 گیگ ماهیانه مخابرات دارم،الان تو پنل زده 500 گیگ ترافیک و زمان هم 344 باقی مانده، میخواستم بدونم این 500 گیگ اول هر ماه شارژ میشه؟ (کجا میشه چک کرد تعداد روزهای باقی مانده برای اون ماهی که توش هستیم)، و اگه ترافیک اضافه مونده باشه از ماه قبل، به ماه بعد انتقال داده میشه یا نه؟ و یه سوال دیگه اینکه ترافیک ساعت خاص مثلا 2 تا 8 رو میشه در ماه دوبار یا چندبار خرید یا محدودیت ماهانه داره؟ ممنون
همون ۱۰۰ مگش هم سرعت خیلی خوبیه ولی عملا با پلی استیشن همچین سرعتی رو برای دانلود من ندارم ، فقط با idm کامپیوتر فیلمی چیزی میگیرم همون ۱۰۰ مگ سرعت رو دانلود میکنهدیروز از نمایشگاه الکامپ یک خبر اومد که مخابرات هم سقف 300 مگ رو بنا به درخواست کاربر بر میداره و 1000 مگابیت رو هم در دسترس میزاره.
مثل اینکه از همون دیروز عملی شده ، با پشتیبانی تماس بگیرید و پیگیری کنین.
این طوری که من با 2020 تماس گرفتم سرویس 1000 مگ فقط برای کسایی تو پنل میاد که سرویس فعلیشون پیش پرداخت باشهدوستان این سرویس 1 گیگابیت مخابرات بدون تماس گرفتن تو پنل تون اومده بود برای خریداری؟ یا تماس گرفتید و فعال شد؟
چون من الان ترافیک زمان دار دارم، نه میتونم سرویس بخرم و نه تغییر سرویس بدم، کلا لیست سرویس ها رو نمیتونم ببینم الان
با کابل لن cat7 تست کن.برا من همون سرعت idm رو میدهبله اول ماه شارژمیشه ، اگه سالیانه خریدی کلی نشون میده تعداد روزه هر ماه رو نشون نمیده بخوای متوجه بشی میری روی آیکون پایان دوره مثلا زده فلان روز اونوقت سر هر ماه هم همون موقع مجدد شارژ میشه ، ترافیک منتقل نمیشه
همون ۱۰۰ مگش هم سرعت خیلی خوبیه ولی عملا با پلی استیشن همچین سرعتی رو برای دانلود من ندارم ، فقط با idm کامپیوتر فیلمی چیزی میگیرم همون ۱۰۰ مگ سرعت رو دانلود میکنه
با کابل لن cat7 تست کن.برا من همون سرعت idm رو میده
View attachment 342841
حتما میگیرم تست میکنم ولی کابل خودم cat5e هست تا جایی که اطلاع دارم تا 1 گیگابیت کشش دارهبا کابل لن cat7 تست کن.برا من همون سرعت idm رو میده
View attachment 342841
سرعت دانلودتون با اسپید تست چقدر هست ؟با کابل لن cat7 تست کن.برا من همون سرعت idm رو میده
View attachment 342841
وزارت سر اینجور موارد شوخی نداره. همین پرونده های کوچیک کم کم باعث میشه پروانه شرکت به خطر بیافته.تو سایت iranfttx محل ما رو زده ایرانسل پوشش میده ولی 2 دفعه ثبتنام کردم و گفتن اونجا خدمات نداریم.منم رفتم به 195 شکایت کردم.الان ایرانسل زنگ زد که تو سایت خودمون هم محل شما هست ولی نمیدونیم چرا هنوز راه نیافتاده.بعد گفت باکس fat نزدیکتون هست؟گفتم اون نیست ولی یکساله کابل کشیدن و همینطوری ولش کردن
خلاصه میگفت چون تو سایت زدیم اونجا خدمات میدیم و کابل هم کشیده شده پس حتما نوبتتون میشه فقط باید یکم صبر کنید و ما هم پیگیری میکنیم
حالا همه اینا به کنار...این 195 چیه لامصب که همه اینا اینقدر ازش میترسن و سریع جواب میدن؟