دوستان سیم کشی فیبر نوری داخل ساختمون که توسط یه شرکت (مثلا مخابرات) انجام شده برای شرکت دیگه ای (مثلا آسیاتک) قابل استفاده ست؟ یا هر شرکت باید جداگانه خودش سیم کشی انجام بده؟
سلام من تو سایت برای اینکه ببینم منطقمون پشتبانی از فیبر داره نگاه کردم و دیدم شامل میشه
زنگ زدم به مخابرات اپراتور گفت شامل نمیشه باید adsl بگیری از پشت تلفن حس کردم بچه ساله فرداش دوباره زنگ زدم یک نفر دیگه برداشت و فرم پر کرد و ما یک مبلغی واریز کردیم دو روز بعدش پیام اومد درخواست شما با این کدملی ثبت شد و ...
الان این دوستان مخابرات خودشون کارو انجام میدن یا باید زنگ بزنیم پیگیری کنیم مرتب؟
بله قیمت های پنل من هم همینه که نسبت به دوره قبلی که تمدید کرده بودم خیلی زیاد تر شده
ظاهرا سرعت سرویس های جدید تا 200 مگ بازه ( دیگه سرعت 50 مگ و 30 مگ و 20 مگ نداریم همشون تا 200 مگ باز هستن)
یدونه هم سرویس 500 گیگ ماهی 400 تومنی هم هست که اصولا سرعتش باید 1000 مگ باشه ولی من امتحان کردم بالای 350 مگ نرفت
این تعرفه ۵۰۰ گیگ ۴۰۰ تومن رو موقعی که کارم اوکی شد و خواستم بسته بگیرم مسئولش گفت نداریم ، گفتم بررسی کنید بعد چند دقیقه زنگ زد گفت اوکیه و من یک سالش رو گرفتم
سرعت هم دانلود تو سایتهای داخلی تا ۸۰۰ میگیرم بهم گفتن این بسته بازه ، اگر داره ۳۵۰ بهت میده پیگیری کن
فقط اینکه مودم شما چیه ؟
سلام من تو سایت برای اینکه ببینم منطقمون پشتبانی از فیبر داره نگاه کردم و دیدم شامل میشه
زنگ زدم به مخابرات اپراتور گفت شامل نمیشه باید adsl بگیری از پشت تلفن حس کردم بچه ساله فرداش دوباره زنگ زدم یک نفر دیگه برداشت و فرم پر کرد و ما یک مبلغی واریز کردیم دو روز بعدش پیام اومد درخواست شما با این کدملی ثبت شد و ...
الان این دوستان مخابرات خودشون کارو انجام میدن یا باید زنگ بزنیم پیگیری کنیم مرتب؟
چند زدی ؟ ۳۰۰ ؟ حواست باشه اگر ۳۰۰ زدی باید خط هم بهت بدن
و اینکه مخابرات پیگیریش ضعیفه خودت پیگیر بشو باید پیمانکار پیدا کنی برو اونجا خودشون بهت چند تا پیمانکار معرفی میکنن ، حواست باشه برای بیرون هیچ هزینه ای با تو نیست فقط سیم کشی داخلی ساختمون باهاته ، قیمت سیم کشی داخلی هم حدود ۱۲۰۰ میشه
حواستم باشه مخابرات یه جشنواره فیبر در خانه داره که مودم و فیبر کشی زده رایگان ، اگر میتونی اون جشنواره رو بگیر خیلی بصرفه تره
این مودم های هواوی و فایبر که قیمتشون خوبه هیچکدوم اصل نیستن سفارش میدن به چین براشون برد دسته دوم رو یه قاب و نرم افزار هواوی میزنن میفرستن برای اینها
همینو گرفتم
حالا به خود اپراتور پیام دادم ببینم چی میگه واسه پیگیری
سرویس ۳۰۰ مگ هم گرفتم
الان واسه ادامه کارام هزینه دیگه ای هم باید بدم؟ چون مودم و فیبرکشی زدن رایگان
همینو گرفتم
حالا به خود اپراتور پیام دادم ببینم چی میگه واسه پیگیری
سرویس ۳۰۰ مگ هم گرفتم
الان واسه ادامه کارام هزینه دیگه ای هم باید بدم؟ چون مودم و فیبرکشی زدن رایگان
اصلا از این بدون نام نشون نگیر .فکر کنم تو همین چار راه مولوی اسمبل میشه
.
.
.
اقا از فیبر میایی رو adsl ادم یاتاقان میزنه .من خونه فیبر دارم محل کارم adsl
اصلا نمیشه دیگه با نت کار کرد وقتی میام مغازه
اصلا از این بدون نام نشون نگیر .فکر کنم تو همین چار راه مولوی اسمبل میشه
.
.
.
اقا از فیبر میایی رو adsl ادم یاتاقان میزنه .من خونه فیبر دارم محل کارم adsl
اصلا نمیشه دیگه با نت کار کرد وقتی میام مغازه
بد بختی اینه که همینایی که مثلا huawei هستن هم یجورایی انگاری Made in shoosh shenzen هستن ...... بعضی قابلیت هاشون کار نمیکنه wireless هاشون ضعف دارن و......