اینترنت فیبر نوری (تانوما)

محدودیت وای فای 4 هست.
اگر دیوایس هات از wifi 6 یا ax ساپورت میکنن بهتره یه اکسس پوینت با این استاندارد خریداری کنی ، سرعت و پوشش دهی بهتری داره

از نظر من شاتل تو سرعت بهتره

بستگی داره از کدوم برند میخوای ، فایبر هوم ، Zhone، هوواوی
روی برند هوواوی اگر بتونی 8245h5 اصلی بخری خوبه ، 4 تا پورت گیگ داره و 2 تا پورت fxs
ممنون ولی کلا برند هواوی رو نیستم اینایی توی ایرانه اغلب رفرش هستند

ممنون ولی کلا برند هواوی رو نیستم اینایی توی ایرانه اغلب رفرش هستند
قبول دارم مودما همشون Rebrand و اورجینال نیستند ولی خوب چاره ای هم نیست ، چون بستر دست شما نیست مخابرات به اجبار میگه مودم هواوی بزار ، چون oltش معمولا از برند هواوی هست، خودم به شخصه همیشه پیشنهاد میکنم روتر میکروتیک بین مودم و کاربر باشه !

دوستان ما تا سر خیابون فیبر کشیدن از این جعبه ها fftx هم نصب کردن ولی اون سمت خیابونه
فیبر نوری هوایی میارن یا اینور خیابون هم یکی دیگه نصب میکنن ؟چجوریه؟ :D

قبول دارم مودما همشون Rebrand و اورجینال نیستند ولی خوب چاره ای هم نیست ، چون بستر دست شما نیست مخابرات به اجبار میگه مودم هواوی بزار ، چون oltش معمولا از برند هواوی هست، خودم به شخصه همیشه پیشنهاد میکنم روتر میکروتیک بین مودم و کاربر باشه !
بنظرم یک هماهنگی با پیمانکار بکنم برای خرید مودم بهتره
چند مدل tp link دیدم که بنظرم ارزش داره ۳۵۰۰ بهش پول داد wifi6 هست و ۴ پورت گیگابیت داره

دوستان ما تا سر خیابون فیبر کشیدن از این جعبه ها fftx هم نصب کردن ولی اون سمت خیابونه
فیبر نوری هوایی میارن یا اینور خیابون هم یکی دیگه نصب میکنن ؟چجوریه؟ :D
هوایی عرضی فقط کوچه های خیلی باریک رد میکنن اونم با اما و اگر
خیابون رو کلا سخت عرضی رد میکنن ولی اگر بخوان انجام بدن باید زمینی باشه
کلا استاندارد فیبر زمینیه مگر اینکه نشه زمینی کار کرد ( یا اینکه طولی بخواد رو دیوار چند تا ساختمون رد بشه اون وقت هوایی میارن )

اره اگر عرضی رد بشه باید اون سمت باکس بخوره

• Like
Reactions: Refill
این پوشش دهی که تو سایت زدن فک کنم الکیه
من از صبحه درگیر شکایت بازی بین 195 و بازرسی مخابراتم
میگه منطقه فاقد امکاناته بعد تا وسط کوچه مارو سبز کرده
تا کی باید با ADSL پوسیده سر کنیم معلوم نیست
اینقدر بازرسی و 195 ارجاع میدادن به هم الکی . دیدم آبی ازشون گرم نمیشه راه اندازی کنن . بیخیال شدم و با همین تکنولوژی پوسیده ADSL فعلا باید سر کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or