من چون الان بسته دارم نشون نمیده
اون ۴ تا ۱۲ رو هم حذف کرده ؟
۱. تعهد یعنی هنوز اونجا کار نکردن و معلوم نیست کی شروع کنن باید زنگ بزنی ببینی کی میان اونجا و آیا اصلا برنامه دارن بیان ؟ ولی اگر مخابرات داره سرویس میده احتمالا کارت زود تر میشه من مخابرات دارم و نمیدونم بقیه چطورن ولی سرعت خوبی دارم میگیرم بدون وی پی ان دانلود ۷۰۰-۸۰۰ و اپلود ۹۰۰ که البته وی پی ان سرعت رو کاهش میده رو حدود ۲۰۰ ( بسته به وی پی ان ممکنه سرعت بهتر هم بگیری )
۲. مخابرات تا دم خونه با اونا هست بعدش داخلی با خودته که بین ۱۲۰۰تا۱۴۰۰ حساب کن (البته بسته به ساختمون ممکنه کم و زیاد بشه ) پیمانکارشون ممکنه متفاوت باشه و ممکنه یکی باشه خود مخابرات هم نمیگنه داخلی خارجی میگه پلن a و پلن b
۳. اگر کل مسیر فیبر باشه به مراتب بهتره و اسمش ftth هست اونی که فیبر فقط تا باکس میاد fttc (؟) هست ، معمولا همون ftth رو کار میکنن
۴.نه الزامی به خرید از خودشون نداری( حداقل مخابرات که اینطوره) مگر اینکه تو جشنواره هاشون طرح بگیری مثلا مخابرات یه طرح « فیبر در خانه » داره خودش مودم هم میده و فیبر کشی داخلی هم میکنه و بنظرم قیمتهاش خوبه
هرچند بعضی جاها ظاهراً مجبوری از یه برند مودم استفاده کنی که راست و دروغش با خودشون ، مثلا به من گفتن تجهیزات مرکز مخابراتی نزدیکم با مودم برند ایسکراتل هم خوانی داره و من مجبور شدم از مخبارت بگیرم اما مراکز مخابراتی دیگه که مثلا تجهیزاتشون ایسکراتل نبود دیدم مخابرات هواوی و فایبر هوم هم کار کرده تو همون شهر خودم ( درکل احتمال میدم میشد مودم برند دیگه هم بگیرم ولی یا برای راحتی یا سود خودشون اینکار رو نکردن )