اینترنت فیبر نوری (تانوما)

آقا امروز اومدن برامون توی پاساژ فیبر رو نصب کنن باغچه جلوی پاساژ رو یک متر مستقیم به اندازه بیست سانت کندن از فضای سبز اومدن گیر الکی دادن پروژه رو خوابوندن گفت به جز شهرداری باید از ما مجوز بگیرید چون کابل میره تو باغچه
سر مسخره بازی فیبر ما امروز از دست رفت و کار راحت یک ماه افتاد عقب
یعنی لعنت به این سیستم مملکت

من چون الان بسته دارم نشون نمیده
اون ۴ تا ۱۲ رو هم حذف کرده ؟

۱. تعهد یعنی هنوز اونجا کار نکردن و معلوم نیست کی شروع کنن باید زنگ بزنی ببینی کی میان اونجا و آیا اصلا برنامه دارن بیان ؟ ولی اگر مخابرات داره سرویس میده احتمالا کارت زود تر میشه من مخابرات دارم و نمی‌دونم بقیه چطورن ولی سرعت خوبی دارم میگیرم بدون وی پی ان دانلود ۷۰۰-۸۰۰ و اپلود ۹۰۰ که البته وی پی ان سرعت رو کاهش میده رو حدود ۲۰۰ ( بسته به وی پی ان ممکنه سرعت بهتر هم بگیری )

۲. مخابرات تا دم خونه با اونا هست بعدش داخلی با خودته که بین ۱۲۰۰تا۱۴۰۰ حساب کن (البته بسته به ساختمون ممکنه کم و زیاد بشه ) پیمانکارشون ممکنه متفاوت باشه و ممکنه یکی باشه خود مخابرات هم نمیگنه داخلی خارجی میگه پلن a و پلن b

۳. اگر کل مسیر فیبر باشه به مراتب بهتره و اسمش ftth هست اونی که فیبر فقط تا باکس میاد fttc (؟) هست ، معمولا همون ftth رو کار میکنن

۴.نه الزامی به خرید از خودشون نداری( حداقل مخابرات که اینطوره) مگر اینکه تو جشنواره هاشون طرح بگیری مثلا مخابرات یه طرح « فیبر در خانه » داره خودش مودم هم میده و فیبر کشی داخلی هم می‌کنه و بنظرم قیمتهاش خوبه
هرچند بعضی جاها ظاهراً مجبوری از یه برند مودم استفاده کنی که راست و دروغش با خودشون ، مثلا به من گفتن تجهیزات مرکز مخابراتی نزدیکم با مودم برند ایسکراتل هم خوانی داره و من مجبور شدم از مخبارت بگیرم اما مراکز مخابراتی دیگه که مثلا تجهیزاتشون ایسکراتل نبود دیدم مخابرات هواوی و فایبر هوم هم کار کرده تو همون شهر خودم ( درکل احتمال میدم میشد مودم برند دیگه هم بگیرم ولی یا برای راحتی یا سود خودشون اینکار رو نکردن )
مرسی برای تمام اطلاعات
بعد این خط تلفنی که میدن روی فیبر نوری، مثل ADSL نویز میفته روش ؟ ینی بهتره خط تلفنی روش نگیرم که یه وقت نویز نیوفته ؟

• Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MO021
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or