اینترنت فیبر نوری (تانوما)

شاتل برای کسی فیبر نصب کرده تا حالا؟!
۴۵ روزه پول گرفتن هیچ کاری نکردن تازه جعبه رو هم زدن رو دیوار خونه !
پول منو دو ماه نگه داشتن اخر سر با دعوا و شکایت کشی تونستم پولمو پس بگیرم :دی
دلتو خوش نکن. شاتل تا زمانی که مخابرات بهش اجازه نده نمیتونه جایی فیبر تحویل بده. مخابراتم انحصار فیبر دستشه و به هیچ شرکتی باج نمیده.

عزیزان با توجه به سرعت هایی که گذاشتم
بنظرتون یه روتر wifi6 بگیرم یا wifi6e ؟
در نظر داشته باشید من پاور یوزر نیستم و چیز زیادی از شبکه سر در نمیارم
عزیزان قبل از اتصال فیبرم ، اینجا لطف کردن ومن رو راهنمایی کردن میکروتیک و ایسوس رو معرفی کردن به من
عزیزان که اطلاعاتتان خوبه ، بنظرتون به قیمت کمتر مدلهای تی پی لینک چطوره ؟

پ.ن: راهی نیست سرعت اینترنت با wifi خود مودمم بیشتر بشه درسته ؟
اگه بودجه لازم رو دارید که برید سراغ 6e. ولی هر دستگاهی نمیتونه ازش استفاده کنه و اکثر دستگاه ها تهش با فرکانس 5گیگا هرتز دیتا رو دریافت یا ارسال میکنن. من بهتون توصیه میکنم که دنبال روتر با فرکانس 5 گیگا هرتز و قابل نصب بودن open wrt باشید.

• Like
Reactions: Sarvior
اگه بودجه لازم رو دارید که برید سراغ 6e. ولی هر دستگاهی نمیتونه ازش استفاده کنه و اکثر دستگاه ها تهش با فرکانس 5گیگا هرتز دیتا رو دریافت یا ارسال میکنن. من بهتون توصیه میکنم که دنبال روتر با فرکانس 5 گیگا هرتز و قابل نصب بودن open wrt باشید.
سپاس دوست عزیز

کنسول دارید ؟ اگر اره ،بدون مشکل وصل میشه ؟
پینگ تو بازی چطوره ؟
متاسفانه خیر کنسول ندارم
پینگ رو هم تست میکنم تو بازی dead by daylight خدمت دوستان میگم اینجا

عزیزان یه مسئله عجیب هست
دوست من گوشیش Xiaomi x6 هست
برای اون باند ۲.۴ تا سرعت ۸۰-۹۰ مگابیت سرعت میداد
برای من با گوشی Xiaomi 12t روی باند ۲.۴ تا ۲۰-۲۱ سرعت میداد

برای هردومون رو باند ۵ گیگاهرتز حداکثر سرعت ۳۱-۳۲ بود ! یعنی کمتر از ۲.۴ !

کسی می‌دونه مشکل از کجاست ؟

سپاس دوست عزیز

متاسفانه خیر کنسول ندارم
پینگ رو هم تست میکنم تو بازی dead by daylight خدمت دوستان میگم اینجا

عزیزان یه مسئله عجیب هست
دوست من گوشیش Xiaomi x6 هست
برای اون باند ۲.۴ تا سرعت ۸۰-۹۰ مگابیت سرعت میداد
برای من با گوشی Xiaomi 12t روی باند ۲.۴ تا ۲۰-۲۱ سرعت میداد

برای هردومون رو باند ۵ گیگاهرتز حداکثر سرعت ۳۱-۳۲ بود ! یعنی کمتر از ۲.۴ !

کسی می‌دونه مشکل از کجاست ؟
باند ۵g باید خیلی نزدیک به روتر باشید تا به حداکثر سرعت برسه و هر چی آنتنش پایینتر بیاد سرعتش خیلی افت میکنه.برا روتر هم پیشنهاد میکنم اگه به شبکه علاقه داری و وقتش رو داری میکروتیک بگیر وگرنه اصلا سمتش نرو.تقریبا با میکروتیک همه کار میشه کرد ولی باید بلد باشی.پیشنهاد من

RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

هستش.هر دو باند رو داره و اینکه پروتکل های اصلی چیز پی ان رو هم داره.از سایت openwrt هم میتونی چک کنی ببینی میشه سبستم عامل openwrt نصب کرد روش یا نه

پول منو دو ماه نگه داشتن اخر سر با دعوا و شکایت کشی تونستم پولمو پس بگیرم :دی
دلتو خوش نکن. شاتل تا زمانی که مخابرات بهش اجازه نده نمیتونه جایی فیبر تحویل بده. مخابراتم انحصار فیبر دستشه و به هیچ شرکتی باج نمیده.
نشسته ام به در نگاه میکنم!

باند ۵g باید خیلی نزدیک به روتر باشید تا به حداکثر سرعت برسه و هر چی آنتنش پایینتر بیاد سرعتش خیلی افت میکنه.برا روتر هم پیشنهاد میکنم اگه به شبکه علاقه داری و وقتش رو داری میکروتیک بگیر وگرنه اصلا سمتش نرو.تقریبا با میکروتیک همه کار میشه کرد ولی باید بلد باشی.پیشنهاد من

RT-AX52 (AX1800) Dual Band​

هستش.هر دو باند رو داره و اینکه پروتکل های اصلی چیز پی ان رو هم داره.از سایت openwrt هم میتونی چک کنی ببینی میشه سبستم عامل openwrt نصب کرد روش یا نه
سپاس فراوان چکش میکنم
تقریبا چسبیده به مودم بودم ، شاید در حد ۵۰ سانت فاصله داشتم
بنظرم مشکل از جای دیگست

سلام مجدد
برای من فعال کردن دیتا ریت current رو 40 و مکس هم 49900 هست برای من .
Snr هم 12.5
سرعت دانلودم تو speedtest و اینا اکثرا 30 اینا نشون میده ولی سرعت دانلود واقعیم که فایل دانلود کنم از سرور های داخلی 4.5 مگ بر ثانیه و سرورهای خارج 4 مگ تقریبا .
پینگ هم رو رنج 100 هست .
به نظرت بگم بیان چک کنن سرعت اینا رو بالاتر ببرن یا خوبه همین ؟ stable هست الان ولی توقع داشتم سرعت دانلودم بیشتر باشه حداقل 6-7 .
اگه زنگ بزنم دیتا ریت رو ببره بالا snr و نویزم بدتر میشه درسته ؟
سلام مبارک باشه.
برای من ۳ ماه طول دادن VDSL بیارن نصب کنن.
۵۰ مگ خریدی؟ اگه اره سرعت دانلودت نهایت 6.3 مگابایت میرسه. اره زنگ بزنن بگو دیتا ریت رو ببرن بالاتر. Snr یک ذره پایین میاد. برای شما فکر کنم نهایتش اگه اوضاع خیلی خراب باشه تا ۹ پایین میاد. اگه قطع شد فوقش دوباره زنگ میزنی بیارن سرعت قبلی. من الان با snr 6 قطعی ندارم :D اگه ارور هم نداری ۱۰۰ درصد زنگ بزن احتمال قطع شدنش خیلی پایینه

سرعتم از 300 اومده رو 50 تقریبا. زنگ زدم میگم چرا اینجوری شده میگه اگه از 50 پایینتر اومد زنگ بزن ببینیم چیکار میتونیم برات کنیم :|
یه زمانی برای اینجور چیزا خیلی حوصله داشتم و پیگیری میکردم .الان طرف گفت اینجوری گوشی رو قطع کردم.

عزیزان با توجه به سرعت هایی که گذاشتم
بنظرتون یه روتر wifi6 بگیرم یا wifi6e ؟
در نظر داشته باشید من پاور یوزر نیستم و چیز زیادی از شبکه سر در نمیارم
عزیزان قبل از اتصال فیبرم ، اینجا لطف کردن ومن رو راهنمایی کردن میکروتیک و ایسوس رو معرفی کردن به من
عزیزان که اطلاعاتتان خوبه ، بنظرتون به قیمت کمتر مدلهای تی پی لینک چطوره ؟

پ.ن: راهی نیست سرعت اینترنت با wifi خود مودمم بیشتر بشه درسته ؟
اول از همه بگم روتر های ده ها میلیونی هم کیفیت و پایداری اتصال با یک کابل CAT6 رو نداره پس برای کامپیوتر یا کنسول یا ... اگه امکان کابل کشی باشه به مراتب گزینه بهتری هست

با مودم شما اشنایی ندارم ولی تنظیمات 20//80/40 MHZ بودن وای فای مودم رو چک کن که همه مودم ها دارن و به صورت دستی تغییر بده به 40 یا 80 مگاهرتز ببین در سرعت باند 5 گیگاهرتز فرقی میکنه یا نه

اول از همه بگم روتر های ده ها میلیونی هم کیفیت و پایداری اتصال با یک کابل CAT6 رو نداره پس برای کامپیوتر یا کنسول یا ... اگه امکان کابل کشی باشه به مراتب گزینه بهتری هست

با مودم شما اشنایی ندارم ولی تنظیمات 20//80/40 MHZ بودن وای فای مودم رو چک کن که همه مودم ها دارن و به صورت دستی تغییر بده به 40 یا 80 مگاهرتز ببین در سرعت باند 5 گیگاهرتز فرقی میکنه یا نه
گذاشتم رو ۸۰ باند ۵ رو ولی تغییری حاصل نشد
جالبه که با باند ۲.۴ حدود ۱۰۰ مگ دارم میگیرم
PC رو که با کابل وصل کردم اونم کابل cat 8 :D

یه سوال
منطقیه از اتاق تا حال رو کابل cat 6 بکشم برای تی وی ؟ (خونه دوبلکسی )
میشه داخلی کابل لن کشید از پریز تلفنی چیزی ؟

گذاشتم رو ۸۰ باند ۵ رو ولی تغییری حاصل نشد
جالبه که با باند ۲.۴ حدود ۱۰۰ مگ دارم میگیرم
PC رو که با کابل وصل کردم اونم کابل cat 8 :D

یه سوال
منطقیه از اتاق تا حال رو کابل cat 6 بکشم برای تی وی ؟ (خونه دوبلکسی )
میشه داخلی کابل لن کشید از پریز تلفنی چیزی ؟
میشه. فاصله چقدر هست؟ اگه فاصله زیاد باشه، باید از کت 8 استفاده کنید که خیلی خیلی گرونه.

• Like
شاید حدود ۲۲ -۲۳ متر کابل بخواد ، 6a جواب نمیده ؟
اگه این فاصله با در نظر گرفتن پیچش های مسیر باشه، هیچ مشکلی وجود نداره و میتونید از کابل کت 6 خالی استفاده بکنید. حتما هم کابل شیلد دار از برند مناسب رو بخرید که خیالتون راحت راحت باشه.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or