hosein me
کاربر سایت
سلام تهران هستین !خب یه آپدیت بدم
به همین سرعت از ایرانسل زنگ زدن و گفتن به خاطر توی عنتر قراره جریمه بشیم
ولی بی شوخی یه مدیر بالارده ایرانسل الان زنگ زد گفت سازمان مقررات گفته یا اینترنت این بچه رو وصل میکنید یا جریمه میشید...بعد دیگه قسم و آیه که تازه بعد از ماهها دوباره شهرداری اجازه داده بهمون که کندن و نصب رو شروع کنیم و حدود 90 درصد بهت قول میدیم که تا 1 ماه دیگه آماده بشه و چند روز دیگه هم یکی رو میفرستم که زودتر بیاد کارهای سیم کشی خونه رو انجام بده.
حالا چیزی که هست خودش میگفت یه مشترک گیمر داریم نزدیک محل خودتون و اون اعلام کرده تو بازیها حدود 12 تا 25 پینگ میگیره که خب اگه راست بگه خیلی عالیه.ولی چند صفحه قبل دیدم چندتا از بچه ها میگفتن ایرانسل برای بازی خوب نیست.
به نظرتون برای ایرانسل صبر کنم یا مخابرات رو بگیرم که احتمالا زودتر میده؟آخه خودش میگفت اگه میخوای سریعتر وصل بشه مخابرات بگیر ولی من تضمین میدم ما اینترنت بهتر و باکیفیت تری بهت میدیم
پ.ن:نحوه برخورد این مدیره هم واقعا عالی بود.شماره خودشم داد گفت هر وقت خواستی و مشکلی بود به خودم زنگ بزن
کدوم منطقه !
من هم بیشتر باری انلاین بازی کردن میخوام مخصوصا فوتبال نمیدونم جواب میده یا نه الان دوستم فیبر مخابرات گرفته مگه GearUP Booster وصل نمیشه تو fc25