اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان از اون کابلی که مستقیم از باکس fat تا اتاق من اومده (تقریبا 120 ) متر میخوان واسه همسایم هم اینترنت بدن از دم در کابل رو قطع کنن یه باکس کوچیک بزارن و به اونم بدن
الان سوالم اینه که ایا این حق رو دارن یا نه چون این کابل مختص منه و پولش رو دادم ؟؟؟
دوم اینکه از یه کابل واسه ۲ نفر اینترنت بیاد مشخصا سرعتش کم میشه اگه به هر دلیل اینکارو انجام بدن ازشون شکایت می کنم

دوستان از اون کابلی که مستقیم از باکس fat تا اتاق من اومده (تقریبا 120 ) متر میخوان واسه همسایم هم اینترنت بدن از دم در کابل رو قطع کنن یه باکس کوچیک بزارن و به اونم بدن
الان سوالم اینه که ایا این حق رو دارن یا نه چون این کابل مختص منه و پولش رو دادم ؟؟؟
دوم اینکه از یه کابل واسه ۲ نفر اینترنت بیاد مشخصا سرعتش کم میشه اگه به هر دلیل اینکارو انجام بدن ازشون شکایت می کنم
اول
اینکه تشکر از شما بابت گذاشتن عکس مودم
من سر همون عکس شما فهمیدم مخابرات g68 هم داره و بهشون گفتم g64 رو نمیخوام ، اونا هم گفتن یه تعداد محدود g68 از تهران آوردن برای تست و من گفتم برای تست به من یکیشو بدن که قبول کردن :D

دوم
بالاخره کابل ما رو کشیدن ، یه کابل ضخیم اومده تا سر پشت بام و یه کابل نازک هم از پشت بام اومده تو خونه ( هنوز باکس رو نگذاشته ) از اونجایی که بهم گفت این کابل ضخیمه می‌تونه چندین نفر رو جواب بده فکر نمیکنم اگر از این جعبه یه نخ از کابل نازک ها رو بده به همسایه (که قراره بده) سرعت من کم بشه ، باز عزیزانی که صاحب نظرن نظر بدن بهتره

در مورد حالت حقوقی مخابرات نمی‌دونم ولی چون کار ما پیمانکاری برق هست اگر یک نفر برای یه جایی ، کوچه ای چیزی برق بکشه و ترانس بزاره ( اگر داخلی نباشه ، مثل کارگاه و کارخونه) بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن ، درمورد هزینه هم معمولا نفر جدید به کسی که اول هزینه کرده یه مبلغی میده ( هرچند از نظر قانونی ملزم نیست )

• Like
Reactions: milad.ps4
اول
اینکه تشکر از شما بابت گذاشتن عکس مودم
من سر همون عکس شما فهمیدم مخابرات g68 هم داره و بهشون گفتم g64 رو نمیخوام ، اونا هم گفتن یه تعداد محدود g68 از تهران آوردن برای تست و من گفتم برای تست به من یکیشو بدن که قبول کردن :D

دوم
بالاخره کابل ما رو کشیدن ، یه کابل ضخیم اومده تا سر پشت بام و یه کابل نازک هم از پشت بام اومده تو خونه ( هنوز باکس رو نگذاشته ) از اونجایی که بهم گفت این کابل ضخیمه می‌تونه چندین نفر رو جواب بده فکر نمیکنم اگر از این جعبه یه نخ از کابل نازک ها رو بده به همسایه (که قراره بده) سرعت من کم بشه ، باز عزیزانی که صاحب نظرن نظر بدن بهتره

در مورد حالت حقوقی مخابرات نمی‌دونم ولی چون کار ما پیمانکاری برق هست اگر یک نفر برای یه جایی ، کوچه ای چیزی برق بکشه و ترانس بزاره ( اگر داخلی نباشه ، مثل کارگاه و کارخونه) بقیه هم میتونن ازش استفاده کنن ، درمورد هزینه هم معمولا نفر جدید به کسی که اول هزینه کرده یه مبلغی میده ( هرچند از نظر قانونی ملزم نیست )
ممنون ، خوشحالم که تونستم کمکت کنم 😍
کابل من ۲ تا نخ نازک داره
این شخصی که میخوان بهش از کابل من بدن همونی بود که من رفتم تا فیبر رو گفتم از لج با من گفت نمیخوام حالا امروز به من زنگ زده بود
تا جایی که حق داشته باشم نمیزارم بهش از کابل من بدن

• Like
Reactions: Sarvior
ممنون ، خوشحالم که تونستم کمکت کنم 😍
کابل من ۲ تا نخ نازک داره
این شخصی که میخوان بهش از کابل من بدن همونی بود که من رفتم تا فیبر رو گفتم از لج با من گفت نمیخوام حالا امروز به من زنگ زده بود
تا جایی که حق داشته باشم نمیزارم بهش از کابل من بدن
از جعبه بهش میدن دیگه درسته؟ اون نخ نازک ها فکر کنم هرکدومش برای یک خونه هست
برو مخابرات بهشون شرایط رو بگو باهاشون هماهنگ کن بگو من هزینه کردم ایشون همراهی نکرد ، از جانب اونا میتونن بهش فشار بیارن که تو هزینه شما شریک بشه

• Like
از جعبه بهش میدن دیگه درسته؟ اون نخ نازک ها فکر کنم هرکدومش برای یک خونه هست
برو مخابرات بهشون شرایط رو بگو باهاشون هماهنگ کن بگو من هزینه کردم ایشون همراهی نکرد ، از جانب اونا میتونن بهش فشار بیارن که تو هزینه شما شریک بشه
از باکس نمیدن فکر کنم از اون نخ بدن
فردا میرم مخابرات باهاشون صحبت می کنم . اون نخ اضافه ممکنه یروز به دردم بخوره
و در نهایت اگه کاری از دستم بر نیاد ازشون تضمین سرعت تو استفاده هم زمان رو میگیرم که اگه 1 گیگابیت بود اون سرعت رو بگیرم یا اگه 300 بود 300 رو

و در نهایت اگه کاری از دستم بر نیاد ازشون تضمین سرعت تو استفاده هم زمان رو میگیرم که اگه 1 گیگابیت بود اون سرعت رو بگیرم یا اگه 300 بود 300 رو
اینجور که گفتی قراره از یه کور کابل به شما و همسایتون سرویس بدن ، میان یه اسپلیتر یک به دو میزارن ، از یه کور دو تا خروجی میگیرن ، به احتمال زیاد تو سرعتت تاثیری نمیزاره با این حال ممکنه یه کم افت سیگنالت بره بالاتر ، الان تو مودمت چک کن ببین چنده بعد این که به همسایتون هم دادن چک کن

به شاخه های کابل میگن core هر مشترک باید حداقل 2 core داشته باشه
ولی خب روزی هم از بیرون قطع بشه هزینش با مخابرات نه شما
اون باقی CORE هم گزاشتن تو ATB که بعد بتونن باز تقسیم کنن بین مشترک ها شما کاری نمیتونی بکنی متاسفانه و هیچ تاثیری هم تو سرعت شما نداره
روزی هم قطع بشه تو مسیر باز با همین ATB وصله میزنن که نخوان کابل بکشن

فیبر مثل ADSL نیست که افت یا نویز تاثیری تو سرعت داشته باشه افت زیاد قطع وصل میندازه فقط همه چی بر میگرده به مخابرات افت 5 هم بوده سرعتش با افت 25 یکی بوده

پ.ن
کسی فیبر گرفته از صبانت ؟

• Like
سایتی که دارم ازش دانلود می کنم تو این لیست هست اما حجم واسه من همون بین الملل مصرف میشه
یه سایت دیگه هست لینک ایرانی linkirani
اونجا هم بزنی میاره
این سایت هم تا جاییکه قبلا تست کردم داخلی حساب نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or